по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Проблеми, свързващи 360 до Лаптоп за Интернет и локална мрежа за компютър с лаптоп

Reply

Нишка Инструменти
Old 12 юли 2008, 00:57
Член Група

Default Проблеми, свързващи 360 до Лаптоп за Интернет и локална мрежа за компютър с лаптоп

Аз съм с помощта на USB ADSL модема, така че той няма Ethernet порт, с CAT5e кабел между лаптоп и 360, или персонален компютър.
Връзката изглежда, за да се направи, но той ще каже "Тази връзка е с ограничена или никаква връзка".
Имам включени образ на ipconfiall продукция.
Аз съм в състояние да използват 360 като медиен удължител и използвате Media Center функции.
Аз съм с много същия проблем, когато се опитва да се свърже моя компютър и лаптоп заедно. Имам възможност за присъединяване споделяне и DHCP, DNS и т.н., а да не се ползват.
Надявам се, че някой може да ми помощ.
Приложено Thumbnails
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old 15 юли 2008, 10:12
Номер на групата

Default Проблеми, свързващи 360 до Лаптоп за Интернет и локална мрежа за компютър с лаптоп

Ако се свързва като медиен удължител тогава значи вината е с интернет себе си, да получите интернет за лаптоп или десктоп?
Old 15 юли 2008, 12:46
Член Група

Да аз правя.
Old 12 август 2008, 11:29
Член Група

Аз наистина се нуждаят от помощ с този момчета. Всичко, което искате да направите, е да свалите някои актуализации от Xbox Live. DONT аз искам да имам да си купя един рутер, дори и тогава, ако аз арго ICS проумея как ще конфигурирате рутер.
PLZ помогнете ми
Old 12 август 2008, 11:41
Член Група

МОИТЕ ipconfigall настройки кажа DHCP не е разрешен, така как мога да получа тази възможност?
Old 12 август 2008, 11:53
Член Група

Също така, каква е разликата между една лепенка кабел и кросоувър кабел?
Old 13 август 2008, 15:10
Модератор Група

Десен. Аз ще трябва доста дълго тичане отговор за вас след минута. Ако не е видял тази тема до сега.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 13 август 2008, 15:25
Модератор Група

Десен.

Какво искате да направите, е категорично е възможно, и ще са прави в мисленето, което трябва да използвате Споделяне на интернет връзката.

А кросоувър кабел е основно само когато две жици са включени над вътре в кабел. Трябва да ги ползват по традиция при директно свързване на крайни устройства, като компютри или конзоли, или Дейзи верижното хъбове.

НО

Една XBOX 360, за разлика от по-възрастните XBOXs, не изисква кръст над кабел. Той е достатъчно умен за авто манипулират пристанището на работа.

От друга страна, ако искате да се свързвате един компютър с "нетна стойност чрез друга, тогава ще ви е необходим кросоувър кабел. Вие също може да се използва кабел с кръст над 360, ако ти така желания.

Не приемайте това грешния начин, но аз съм ще отида от самото начало да се елиминират всякакви грешки. Не пиша всичко това от страна на пътя, някои дойдоха от тъмно ъгъл на XBOX сайт.

За да се свържете с Xbox LIVE използвате Windows ICS чрез USB модем:

1. Преди всяко свързване на кабелите, изключете вашето кабел или DSL модем, PC и Xbox 360 конзола. (Ако имате външен модем, изключете го от своя източник на захранване за да го включи.)

2. Свържете единия край на вашия USB кабел за модем на USB порт. Включете другия край към USB порта на вашия персонален компютър.

3. Свържете единия край на Ethernet кабел към вашия компютъра Ethernet порт. Свържете другия край на Ethernet порт на гърба на Xbox 360 конзола.

4. Включване на модема и вашия компютър.

5. От вашия компютър, конфигуриране на Windows ICS да споделят вашата Интернет връзка. За да активирате Windows ICS на вашия персонален компютър, следвайте инструкциите за вашата операционна система:

XP

1. Щракнете с десния бутон върху връзката, която използвате, за да се свърже към Интернет. (Вие можете да видите множество връзки в списъка, в зависимост от вашата мрежа.)

2. От контекстното меню, натиснете Обяви и след това кликнете върху Разширено раздел.

3. По-долу Споделяне на интернет връзката, щракнете върху Разрешаване на други потребители на мрежата, за да се свържете чрез този компютър интернет връзка квадратче.

4. Документа OK.
    Връзката до Интернет се споделя своя Xbox конзола.

Vista

Следвайте тази връзка:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. След като сте конфигурирали ICS, се уверете, че вашия компютър могат да имат достъп до Интернет.

7. Включете вашата Xbox 360 конзола, без диск в диска тава.

8. Ако вече сте използвали Xbox 360 система за офлайн игра, Xbox таблото ще отвори към Xbox LIVE област. Изберете Xbox LIVE банер. Когато видите Xbox LIVE Пазара ще знаете вие сте свързани към Xbox LIVE.

С малко късмет, че трябва да го работя. Надявам се.

Тя трябва да ви позволи да се свърже всяко друго устройство, например лаптоп колкото използване кръст над кабел.

Ако имате проблеми, първото нещо, което трябва да направите е да изключите всички защитни стени на хост компютър / лаптоп. В действителност, неговото вероятно е добра идея да се уверете, че сте го направиш, преди да започне, особено ако тя е Север bloatware.

Можете също да опитате Свързване Wizard, ако имате проблеми:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Успех!

Old 13 август 2008, 15:33
Член Група

Благодаря за помощта ви, но аз се опитах serverguy всички ICS нещата от уебсайта, преди да се започне тази тема.
Така че аз все още арго получавам IP адрес, когато изследване на връзката на Xbox, аз мислех екранна снимка на ipconfig / Всички могат да посочи нещо на някого, защото DONT имат представа за тези неща. Аз наистина имам никакъв представа защо не мога да се свърже с Xbox Live чрез ICS, или как да разберете какъв е проблемът.
Надявам се, че някой може все пак.
Old 13 август 2008, 16:16
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от navnut View Post
Благодаря за помощта ви, но аз се опитах serverguy всички ICS нещата от уебсайта, преди да се започне тази тема.
Така че аз все още арго получавам IP адрес, когато изследване на връзката на Xbox, аз мислех екранна снимка на ipconfig / Всички могат да посочи нещо на някого, защото DONT имат представа за тези неща. Аз наистина имам никакъв представа защо не мога да се свърже с Xbox Live чрез ICS, или как да разберете какъв е проблемът.
Надявам се, че някой може все пак.
Да не използвате защитна стена?

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблеми при свързването с интернет и мрежата мини гигант В мрежа, модеми & VoIP 1 8 май 2009 г. 17:41
Спешна помощ, необходими! - Свързване с интернет проблеми. кости В мрежа, модеми & VoIP 8 20 Август, 2008 10:04
Свързване на лаптоп HDD boywonder69 Дискове & сменяемите носители 1 9 януари 2008 14:38
Свързване на десктоп на лаптопа чрез USB lauro В мрежа, модеми & VoIP 5 6 януари 2008 05:21
Свързване на лаптоп с Интернет, нямат връзка akhlaq768 В мрежа, модеми & VoIP 3 24 Окт 2007 13:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc