menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook

Reply

Thread Nástroje
Old 12. července 2008, 00:57
Člen Skupina

Default Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook

Jsem pomocí ADSL USB modem, takže to nemá ethernet port, s CAT5e kabel mezi 360 a notebook nebo PC.
V souvislosti se zdá být, ale řekne "Toto připojení má omezené nebo žádné připojení".
Mám zahrnuty obraz ipconfiall výstup.
Jsem schopen použít 360 jako mediální Extender a používat Media Center funkcí.
Mám velmi stejné problémy, když se pokouším připojit můj Desktop a Laptop dohromady. I umožnily sdílení připojení a DHCP, DNS atd., ale bezvýsledně.
Doufám, že mi někdo může pomoci.
Přiložené miniatury
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old 15. července 2008, 10:12
Dárce Skupina

Pokud se připojuje jako mediální nastavovacích pak to znamená, že vina je s internetovým sama, tak se dostanete na internet na notebooku nebo desktopu?
Old 15. července 2008, 12:46
Člen Skupina

Ano, mám.
Old 12. srpna 2008, 11:29
Člen Skupina

JÁ ve skutečnosti potřebovat pomoci s tímto lidi. Všechno, co chci udělat, je stáhnout některé aktualizace z Xbox Live. I dont want to muset koupit router, dokonce i poté, když zjistili, převýšení ICS Jak nastavit router.
PLZ pomozte mi
Old 12. srpna 2008, 11:41
Člen Skupina

MY ipconfigall nastavení DHCP říct není povolen tak, jak se mám dostat, aby umožnila?
Old 12. srpna 2008, 11:53
Člen Skupina

Také to, co je rozdíl mezi patch kabel a crossover kabel?
Old 13. srpen 2008, 15:10
Moderátor skupiny

Vpravo. Budu mít raději dlouho těžce dýchal odpověď pro vás na chvilku. Kdyby neviděl toto vlákno, až teď.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 13. srpen 2008, 15:25
Moderátor skupiny

Vpravo.

Co chcete udělat, je určitě možné, a máte pravdu v myšlení, které potřebujete k použití funkce Sdílení připojení k Internetu.

A crossover kabel je v podstatě stačí, když se dva dráty jsou přešla uvnitř kabelu. Musíte používat tradičně, když se přímo připojit ke konci zařízení, jako jsou počítače nebo konzole, nebo sedmikráska řetězením nábojem.

VUT

Na XBOX 360, na rozdíl od starších XBOXs, nevyžaduje přes kabel. Je dost chytrý, aby auto manipulovat přístavu k práci.

Na druhou stranu, pokud se chcete připojit jeden počítač k 'přes jinou síť, pak budete potřebovat crossover kabelu. Můžete také použít přes kabel se 360, pokud si to přejí.

Neberte si to špatně, ale budu se jet od začátku na odstranění chyby. I didn't psát všechny to na cestě, někteří přišli z temné rohu Xbox stránkách.

Pro připojení k Xbox LIVE používáte Windows ÚVT přes USB modem:

1. Před připojením všech kabelů, vypněte váš DSL nebo kabelového modemu, PC a Xbox 360 konzoli. (Pokud máte externí modem, odpojte jej od jeho napájecí zdroj vypnout.)

2. Připojte jeden konec USB kabelu k modemu USB portem. Připojte druhý konec do USB portu na vašem PC.

3. Připojte jeden konec kabelu Ethernet do vašeho počítači Ethernet port. Připojte druhý konec do portu Ethernet na zadní straně Vaší Xbox 360 konzole.

4. Zapněte modem a PC.

5. Z vašeho PC, konfigurovat Windows ÚVT sdílet připojení k Internetu. Chcete-li povolit ICS Windows na vašem počítači, postupujte podle pokynů pro operační systém:

XP

1. Právo-klepněte na připojení, které používáte pro připojení k internetu. (Můžete vidět více připojení uvedené, a to v závislosti na síti.)

2. V místní nabídce klepněte na tlačítko Vlastnosti a poté klikněte na Rozšířené tab.

3. Pod Sdílení připojení k Internetu, klepněte na Umožnit ostatním uživatelům v síti využívat připojení k Internetu tohoto počítače připojení zaškrtávací políčko.

4. Klikněte OK.
    Připojení k internetu je rozdělena do vaší konzole Xbox.

Vista

Následujte tento odkaz:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Jakmile máte nakonfigurováno ICS, ujistěte se, že váš počítač má přístup k internetu.

7. Zapněte konzolu Xbox 360 s diskem v zásobníku disk.

8. Pokud jste si již svůj Xbox 360 systému pro offline hry, Xbox Dashboard bude otevřena do Xbox LIVE oblasti. Vyberte Xbox LIVE banner. Když vidíte na Xbox LIVE Marketplace budete vědět, že jste připojeni na Xbox LIVE.

S jakoukoli štěstí, které by měly dostat to funguje. Doufám.

Mělo by se také můžete připojit jakékoli jiné zařízení, jako je notebook, pokud budete používat přes kabel.

Pokud máte problémy, první věc, kterou byste měli udělat, je zakázat firewall na hostitelském počítači / notebooku. Ve skutečnosti, jeho asi dobrý nápad, aby se ujistil, že si před začátkem, a to zejména tehdy, je-li Norton bloatware.

Můžete také zkusit Pøipojení Průvodce pokud máte problémy:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Hodně štěstí!

Old 13. srpen 2008, 15:33
Člen Skupina

Děkujeme za vaši pomoc serverguy ale i vyzkoušeli všechny ics věci z webových stránek před zahájením tohoto vlákno.
Takže i přesto dotírat dostat ip adresy při testování připojení na xbox, myslel jsem, že jeden snímek z ipconfig / all mohl připomenout něco někomu způsobit i dont mít ponětí o té věci. Já opravdu nemám ponětí, proč se nemůže připojit k Xbox Live prostřednictvím ics nebo jak zjistit, co je problém.
Doufám, že když někdo může.
Old 13. srpen 2008, 16:16
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal navnut View Post
Děkujeme za vaši pomoc serverguy ale i vyzkoušeli všechny ics věci z webových stránek před zahájením tohoto vlákno.
Takže i přesto dotírat dostat ip adresy při testování připojení na xbox, myslel jsem, že jeden snímek z ipconfig / all mohl připomenout něco někomu způsobit i dont mít ponětí o té věci. Já opravdu nemám ponětí, proč se nemůže připojit k Xbox Live prostřednictvím ics nebo jak zjistit, co je problém.
Doufám, že když někdo může.
Jste používáte firewall?

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy s připojením na Internet a sítě mini obr Sítě, Modemy & VoIP 1 8. května 2009 17:41
Naléhavá potřeba pomoct! - Připojení k internetu problémy. Kosti Sítě, Modemy & VoIP 8 20. Srpen 2008 10:04
Připojení notebooku hdd boywonder69 Drives & Removable Media 1 9. ledna 2008 14:38
Připojení na ploše notebooku přes USB Lauro Sítě, Modemy & VoIP 5 6. ledna 2008 05:21
Laptop Připojení k internetu, č. připojení akhlaq768 Sítě, Modemy & VoIP 3 24. říjen 2007 13:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.