![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem pomocí ADSL USB modem, takže to nemá ethernet port, s CAT5e kabel mezi 360 a notebook nebo PC. V souvislosti se zdá být, ale řekne "Toto připojení má omezené nebo žádné připojení". Mám zahrnuty obraz ipconfiall výstup. Jsem schopen použít 360 jako mediální Extender a používat Media Center funkcí. Mám velmi stejné problémy, když se pokouším připojit můj Desktop a Laptop dohromady. I umožnily sdílení připojení a DHCP, DNS atd., ale bezvýsledně. Doufám, že mi někdo může pomoci. |
|
| |||
| |||
| Pokud se připojuje jako mediální nastavovacích pak to znamená, že vina je s internetovým sama, tak se dostanete na internet na notebooku nebo desktopu? |
|
| |||
| |||
| Ano, mám. |
|
| |||
| |||
| JÁ ve skutečnosti potřebovat pomoci s tímto lidi. Všechno, co chci udělat, je stáhnout některé aktualizace z Xbox Live. I dont want to muset koupit router, dokonce i poté, když zjistili, převýšení ICS Jak nastavit router. PLZ pomozte mi |
|
| |||
| |||
| MY ipconfigall nastavení DHCP říct není povolen tak, jak se mám dostat, aby umožnila? |
|
| |||
| |||
| Také to, co je rozdíl mezi patch kabel a crossover kabel? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vpravo. Budu mít raději dlouho těžce dýchal odpověď pro vás na chvilku. Kdyby neviděl toto vlákno, až teď.
|
| |||
| |||
| Vpravo. Co chcete udělat, je určitě možné, a máte pravdu v myšlení, které potřebujete k použití funkce Sdílení připojení k Internetu. A crossover kabel je v podstatě stačí, když se dva dráty jsou přešla uvnitř kabelu. Musíte používat tradičně, když se přímo připojit ke konci zařízení, jako jsou počítače nebo konzole, nebo sedmikráska řetězením nábojem. VUT Na XBOX 360, na rozdíl od starších XBOXs, nevyžaduje přes kabel. Je dost chytrý, aby auto manipulovat přístavu k práci. Na druhou stranu, pokud se chcete připojit jeden počítač k 'přes jinou síť, pak budete potřebovat crossover kabelu. Můžete také použít přes kabel se 360, pokud si to přejí. Neberte si to špatně, ale budu se jet od začátku na odstranění chyby. I didn't psát všechny to na cestě, někteří přišli z temné rohu Xbox stránkách. Pro připojení k Xbox LIVE používáte Windows ÚVT přes USB modem: 1. Před připojením všech kabelů, vypněte váš DSL nebo kabelového modemu, PC a Xbox 360 konzoli. (Pokud máte externí modem, odpojte jej od jeho napájecí zdroj vypnout.) 2. Připojte jeden konec USB kabelu k modemu USB portem. Připojte druhý konec do USB portu na vašem PC. 3. Připojte jeden konec kabelu Ethernet do vašeho počítači Ethernet port. Připojte druhý konec do portu Ethernet na zadní straně Vaší Xbox 360 konzole. 4. Zapněte modem a PC. 5. Z vašeho PC, konfigurovat Windows ÚVT sdílet připojení k Internetu. Chcete-li povolit ICS Windows na vašem počítači, postupujte podle pokynů pro operační systém: XP
Vista Následujte tento odkaz: http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx 6. Jakmile máte nakonfigurováno ICS, ujistěte se, že váš počítač má přístup k internetu. 7. Zapněte konzolu Xbox 360 s diskem v zásobníku disk. 8. Pokud jste si již svůj Xbox 360 systému pro offline hry, Xbox Dashboard bude otevřena do Xbox LIVE oblasti. Vyberte Xbox LIVE banner. Když vidíte na Xbox LIVE Marketplace budete vědět, že jste připojeni na Xbox LIVE. S jakoukoli štěstí, které by měly dostat to funguje. Doufám. Mělo by se také můžete připojit jakékoli jiné zařízení, jako je notebook, pokud budete používat přes kabel. Pokud máte problémy, první věc, kterou byste měli udělat, je zakázat firewall na hostitelském počítači / notebooku. Ve skutečnosti, jeho asi dobrý nápad, aby se ujistil, že si před začátkem, a to zejména tehdy, je-li Norton bloatware. Můžete také zkusit Pøipojení Průvodce pokud máte problémy: http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm Hodně štěstí!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši pomoc serverguy ale i vyzkoušeli všechny ics věci z webových stránek před zahájením tohoto vlákno. Takže i přesto dotírat dostat ip adresy při testování připojení na xbox, myslel jsem, že jeden snímek z ipconfig / all mohl připomenout něco někomu způsobit i dont mít ponětí o té věci. Já opravdu nemám ponětí, proč se nemůže připojit k Xbox Live prostřednictvím ics nebo jak zjistit, co je problém. Doufám, že když někdo může. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy s připojením na Internet a sítě | mini obr | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 8. května 2009 17:41 |
| Naléhavá potřeba pomoct! - Připojení k internetu problémy. | Kosti | Sítě, Modemy & VoIP | 8 | 20. Srpen 2008 10:04 |
| Připojení notebooku hdd | boywonder69 | Drives & Removable Media | 1 | 9. ledna 2008 14:38 |
| Připojení na ploše notebooku přes USB | Lauro | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 6. ledna 2008 05:21 |
| Laptop Připojení k internetu, č. připojení | akhlaq768 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 24. říjen 2007 13:53 |
| Thread Nástroje | |
| |