![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Είμαι χρησιμοποιώντας μια USB ADSL modem, ώστε να μην υπάρχει καμία θύρα Ethernet, με CAT5e καλώδιο μεταξύ Laptop και 360 ή τον υπολογιστή. Η σύνδεση φαίνεται να έχει γίνει, αλλά θα πω "Αυτή η σύνδεση έχει περιορισμένη ή δεν συνδετικότητας». Έχω συμπεριληφθεί μια εικόνα της ipconfiall εξόδου. Είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν τα 360 ως τα μέσα ενημέρωσης και τη χρήση Extender Media Center χαρακτηριστικά. Έχω το ίδιο πρόβλημα, όταν προσπαθεί να συνδεθεί μου Desktop και Laptop μαζί. Έχω τη δυνατότητα σύνδεσης και το DHCP, DNS κτλ αλλά δεν μπορεί να. Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να βοηθήσει εμένα. |
|
| |||
| |||
| Αν συνδέει ως μέσων Extender τότε αυτό σημαίνει ότι το σφάλμα είναι η ίδια με το διαδίκτυο, έχετε κάνει το διαδίκτυο για desktop ή laptop; |
|
| |||
| |||
| Ναι εγώ. |
|
| |||
| |||
| Πραγματικά χρειάζονται βοήθεια με αυτό ρε παιδιά. Το μόνο που θα ήθελα να κάνετε είναι να κατεβάσετε κάποιες ενημερώσεις από Xbox Live. I dont θέλουν να πρέπει να αγοράσουν ένα δρομολογητή, τότε ακόμη και αν θ επίκλισης καταλάβεις πώς θα ICS i ρυθμίσετε ένα router. PLZ να με βοηθήσει |
|
| |||
| |||
| MY ipconfigall πω ρυθμίσεις DHCP δεν είναι ενεργοποιημένο τόσο πώς μπορώ να πάρω ότι επέτρεψε; |
|
| |||
| |||
| Επίσης ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός εμπλάστρου καλώδιο και ένα crossover καλώδιο; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεξιά. Θα έχω μια μάλλον μακρά ασθμαίνων απάντησή σας σε ένα λεπτό. Δεν είχε δει μέχρι τώρα αυτό το νήμα.
|
| |||
| |||
| Δεξιά. Τι θέλετε να κάνουμε είναι σίγουρα δυνατό, και έχετε δίκιο σε σχέση με το παρελθόν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet. A crossover καλώδιο είναι βασικά δύο σύρματα μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο πάνω στο εσωτερικό του καλωδίου. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους παραδοσιακά όταν απευθείας σύνδεση στο τέλος συσκευές, όπως υπολογιστές ή κονσόλες, ή μια μαργαρίτα αλυσοποίηση κόμβους. ΑΛΛΑ Xbox 360, σε αντίθεση με τα μεγάλα XBOXs, δεν απαιτεί ένα σταυρό πάνω από το καλώδιο. Είναι αρκετά έξυπνος για να χειραγωγήσουν την αυτόματη θύρα για εργασία. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να συνδέσετε έναν υπολογιστή με την «καθαρή μέσα από ένα άλλο, τότε θα χρειαστείτε ένα crossover καλώδιο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο με το σταυρό πάνω από το 360, αν το επιθυμεί. Μην παίρνετε αυτό το λάθος τρόπο, αλλά είμαι εκεί μπροστά από την αρχή για την εξάλειψη τυχόν λάθη. Δεν γράψετε όλα αυτά καθορίζονται από τον τρόπο, κάποια προέρχονταν από μια σκοτεινή γωνιά του XBOX site. Για να συνδεθείτε στο Xbox Live χρησιμοποιώντας το Windows ICS με το USB modem: 1. Πριν από οποιαδήποτε σύνδεση καλωδίων, απενεργοποιήστε το καλώδιο ή DSL μόντεμ, υπολογιστή και κονσόλα Xbox 360. (Εάν έχετε ένα εξωτερικό μόντεμ, αποσυνδέστε τον από την πηγή ενέργειας για να την απενεργοποιήσετε.) 2. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου USB με το μόντεμ της θύρας USB. Συνδέστε το άλλο άκρο σε μια θύρα USB στον υπολογιστή σας. 3. Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου Ethernet στον υπολογιστή σας την Ethernet θύρα. Συνδέστε το άλλο άκρο για να την θύρα Ethernet στο πίσω μέρος της κονσόλας Xbox 360 σας. 4. Ενεργοποιήστε το μόντεμ σας και του υπολογιστή σας. 5. Από τον υπολογιστή σας, ρυθμίστε τα Windows ICS να μοιράζονται τη σύνδεσή σας στο Internet. Για να ενεργοποιήσετε το ICS των Windows στον υπολογιστή σας, ακολουθήστε τις οδηγίες για το λειτουργικό σας σύστημα: XP
Vista Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο: http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx 6. Μόλις ρυθμιστεί το ICS, βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet. 7. Ενεργοποιήστε την κονσόλα Xbox 360 με το δίσκο δεν το συρτάρι του δίσκου. 8. Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιηθεί το σύστημα για την κονσόλα Xbox 360 παίξετε εκτός σύνδεσης, το ταμπλό του Xbox θα ανοίξει για το Xbox Live περιοχής. Επιλέξτε το Xbox Live banner. Όταν δείτε το Xbox Live Marketplace θα το μάθετε είστε συνδεδεμένοι στο Xbox Live. Με οποιαδήποτε τύχη που θα πρέπει να το λειτουργεί. Ελπίζω. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή, όπως ένα φορητό υπολογιστή ενόσω χρησιμοποιείτε ένα σταυρό πάνω από το καλώδιο. Αν έχετε προβλήματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε τείχη για τον κεντρικό υπολογιστή / laptop. Στην πραγματικότητα, η μάλλον καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει αυτό πριν ξεκινήσετε, ειδικά αν είναι το Norton bloatware. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Συνδεσι Wizard αν έχετε προβλήματα: http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm Καλή τύχη!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας serverguy αλλά προσπάθησα ics όλα τα πράγματα από την ιστοσελίδα πριν αρχίσει αυτό το νήμα. Έτσι, ακόμη επίκλισης αποκτήσετε μια διεύθυνση IP κατά την δοκιμή η σύνδεση για το Xbox, σκέφτηκα ένα στιγμιότυπο οθόνης του ipconfig / όλα μπορεί να έχει σημειωθεί κάτι σε κάποιον αιτία i dont έχει μια ένδειξη σχετικά με αυτό το πράγμα. Ειλικρινά δεν έχουν ιδέα για ποιο λόγο δεν μπορώ να συνδεθείτε στο Xbox Live μέσω ICS ή πώς να μάθουμε ποιο είναι το πρόβλημα. Ελπίζω ότι και αν μπορεί κάποιος. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |