manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop

Reply

Thread Tools
Old 12 srp 2008, 00:57
Member Group

Ja sam koristeći ADSL USB modema, tako da nema Ethernet port, sa CAT5e kabel između 360 i Laptop ili PC.
Veza čini se da je napravio, ali on će reći: "Ova veza je ograničena ili nikakva povezanost".
Imam uključen slika ipconfiall izlazom.
Ja sam u mogućnosti koristiti 360 kao medija hrani i korištenje Media Center značajke.
Imam vrlo istoj nevolji našto težak to povezivanje moj Desktop i Laptop zajedno. Imam vezu dijeljenja i omogućen DHCP, DNS, itd., ali to ne iskoristiti.
Nadam se da netko može pomoć mene.
Attached Thumbnails
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old 15 srp 2008, 10:12
Donatorska Grupa

Ako ga povezuje kao medija hrani onda znači da je kriv je sama sa interneta, da li vi dobiti internet na laptop ili desktop?
Old 15 srp 2008, 12:46
Member Group

Da mi je činiti.
Old 12 kol 2008, 11:29
Member Group

JA stvarno potreba pomoć s ovim momci. Sve što želite učiniti je preuzeti neka ažuriranja od Xbox živjeti. JA dont ištanje to morati kupiti ruter, čak i onda ako ja licemjerje shvatiti ICS Kako ću konfigurirati ruter.
Plz pomoć mene
Old 12 kol 2008, 11:41
Member Group

MOJI ipconfigall postavke reći DHCP nije omogućeno tako Kako da omogućen?
Old 12 kol 2008, 11:53
Member Group

Isto tako što je razlika između patch kabel i ukriženi kabel?
Old 13 kol 2008, 15:10
Moderator / ica grupe

Desno. Ja ću imati prilično dugo duhački odgovor za vas u minuti. Nije vidio ovaj thread do sada.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 13 kol 2008, 15:25
Moderator / ica grupe

Desno.

Što želite učiniti je definitivno moguće, a nalazite se u pravo razmišljanje morate koristiti Internet Connection Sharing.

A ukriženi kabel je u osnovi samo kada se dvije žice su prebacili preko unutar kabela. Trebate ih koristiti tradicionalno kada direktno spajanje na kraju uređaja, poput računala ili konzole, ili lančano povezivanje koncentratore.

ALI

Xbox 360, za razliku od starijih XBOXs, ne zahtijeva križem preko kabela. To je dovoljno pametan da auto udešavati luke na posao.

S druge strane, ako želite spojiti jedno računalo na 'net preko drugog, onda ćete trebati ukriženi kabel. Možete koristiti preći kabel sa 360, ako tako želite.

Nemoj uzeti ovaj na krivi put, ali Im 'idući u ići od samog početka da se eliminiraju moguće greške. JA nije 'pisati sve ovo uz put, dođoše iz neke tamne kutak Xbox mjestu.

Za povezivanje koristite Windows Xbox LIVE ICS preko vašeg USB modem:

1. Prije spajanja bilo kojim kablovima, isključite vaš ili DSL modem kabel, PC i Xbox 360 konzole. (Ako imate vanjski modem, isključiti ga iz svojih izvora napajanja da biste ga isključili.)

2. Spojite jedan kraj vašeg USB kabel za modem na USB port. Spojite drugi kraj u USB port na računalu.

3. Priključite jedan kraj Ethernet kabela u vašem računala Ethernet port. Spojite drugi kraj na ethernet port na stražnjoj strani vaše Xbox 360 konzole.

4. Uključite modem i vaše računalo.

5. Od svoje računalo, konfigurirati Windows ICS dijeliti internetsku vezu. Za omogućavanje Windows ICS na računalu, slijedite upute za svoj operacijski sustav:

XP

1. Desnom tipkom miša kliknite vezu koju koristite za spajanje na Internet. (Vi svibanj vidjeti više veza na popisu, ovisno o vašoj mreži.)

2. Na izborniku prečaca kliknite Svojstva a zatim Advanced tab.

3. Ispod Internet Connection Sharing, kliknite na Dozvoli drugim korisnicima mreže za povezivanje preko ovaj računalo 'Internet priključak potvrdni okvir.

4. Kliknite U redu.
    Veza na Internet dijele na svoj Xbox konzole.

Vista

Slijedite ovu poveznicu:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Jednom kada ste configured ICS, pobrinite računala mogu pristupiti Internetu.

7. Uključite vaše Xbox 360 konzole, bez diska u ladicu disk.

8. Ako ste već koristili vaš sustav za Xbox 360 offline igranje, Xbox Nadzorna ploča će se otvoriti u Xbox LIVE području. Odaberite Xbox LIVE banner. Kada vidite Xbox LIVE Marketplace znat ćete da ste spojeni na Xbox LIVE.

S bilo sreće da bi ga trebali raditi. Nadam se.

Valja također omogućuju vam da spojite bilo koji drugi uređaj, kao što je laptop kao čeznuti kao te koristite preći kabel.

Ako imate problema, prva stvar koju biste trebali učiniti je onesposobiti bilo koji firewall na glavno računalo / laptop. U stvari, njezin je vjerojatno dobra ideja da bismo bili sigurni da to prije nego što počnete, pogotovo ako je Norton bloatware.

Također možete pokušati s Povezivanje Wizard ako imate problema:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Sretno!

Old 13 kol 2008, 15:33
Member Group

Thanks for your help serverguy ali ja pokušao sve ICS stvari iz web stranici prije pokretanja ovog thread.
Pa sam ipak licemjerje dobiti IP adresu prilikom testiranja vezu na Xbox, mislio sam jedan screenshot od ipconfig / all svibanj imati nešto pointed out to netko uzrok ja dont imati nit misli o toj stvari. Ja stvarno nemam pojma zašto se ne mogu spojiti na Xbox uživo putem ICS ili kako saznati što je problem.
Nadam se da netko može ipak.
Old 13 kol 2008, 16:16
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by navnut View Post
Thanks for your help serverguy ali ja pokušao sve ICS stvari iz web stranici prije pokretanja ovog thread.
Pa sam ipak licemjerje dobiti IP adresu prilikom testiranja vezu na Xbox, mislio sam jedan screenshot od ipconfig / all svibanj imati nešto pointed out to netko uzrok ja dont imati nit misli o toj stvari. Ja stvarno nemam pojma zašto se ne mogu spojiti na Xbox uživo putem ICS ili kako saznati što je problem.
Nadam se da netko može ipak.
Jeste li koristite vatrozid?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.