kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Problémák összekötő 360-Laptop az Internet és a LAN PC Laptop

Reply

Téma eszközök
Old Július 12 2008, 00:57
Csoport tagja

Én használ egy USB ADSL modem, így nincs ethernet port, egy Cat5e kábel a laptop és a 360 vagy a számítógépben.
A kapcsolat úgy tűnik, de azt mondja: "Ez a kapcsolat korlátozott vagy nem-kapcsolat".
Van bele egy képet ipconfiall kimenet.
Én tudom, hogy a 360, mint a média és használata extender Media Center funkciókat.
Én miután ugyanezen baj, ha megpróbál csatlakozni én Desktop és Laptop együtt. Engedélyezve van-megosztás és a DHCP, DNS, stb, de mindhiába.
Remélem valaki tud támogatást rám.
Attached Thumbnails
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old Július 15 2008, 10:12
Donor Group

Ha csatlakozik a média extender, akkor azt jelenti, hogy a hibát az internet önmagában nem lesz internet a laptopon vagy asztali?
Old Július 15 2008, 12:46
Csoport tagja

Yes I do.
Old Augusztus 12 2008, 11:29
Csoport tagja

Tényleg szükség van segítségre e fiúk. Csak azt akarom, hogy az egyes frissítések letöltéséhez Xbox Live. ÉN dont akar-hoz volna megvenni a routert, még akkor is, ha én vidám kiszámít ICS hogyan fogja beállítani a routert.
PLZ help me
Old Augusztus 12 2008, 11:41
Csoport tagja

MY ipconfigall beállításokat mondjuk DHCP nincs engedélyezve igen, hogyan jutok, hogy engedélyezve van?
Old Augusztus 12 2008, 11:53
Csoport tagja

Emellett mi a különbség egy patch kábel és egy crossover-kábelt?
Old Augusztus 13 2008, 15:10
Moderátor Csoport

Jobb. Én is egy meglehetősen hosszú kifulladó válaszolni neked egy percet. Nem láttam ezt a téma eddig.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Augusztus 13 2008, 15:25
Moderátor Csoport

Jobb.

Mit akarok egyáltalán lehetséges, és igaza van a gondolkodásra van szükség, hogy az Internet-kapcsolat megosztása.

A keresztezett kábel lényegében csak két vezetékek vannak kapcsolva, mint belül a kábelt. El kell használni, amikor a hagyományosan közvetlenül csatlakozni vége eszközök, mint a PC vagy a konzol, vagy a százszorszép láncolására pontokkal.

BUT

Xbox 360, ellentétben a régebbi XBOXs, nem kell átmenni kábelt. Az okos ahhoz, hogy manipulálják a port auto dolgozni.

Másrészt, ha azt szeretnénk kapcsolódni egyik számítógépről a "net segítségével egy másik, akkor szükségünk lesz egy crossover kábelt. Ön is használja a kábelen át a 360 ha igen kívánatos.

Ne vegye ezt a rossz, de én megyek a kezdetektől, hogy megszünteti a hibákat. Nem írjuk ezt ki, hogy néhány jött egy sötét sarokban az XBOX oldalon.

Kapcsolódni az Xbox Live Windows ICS segítségével az USB-modem:

1. Csatlakoztatása előtt minden kábelt, kapcsolja ki a kábel-vagy DSL-modem, PC és Xbox 360 konzolon. (Ha egy külső modem, húzza ki azt a tápforráshoz forduljanak le.)

2. Csatlakoztassa egyik végét az USB kábelt a modem USB port. Csatlakoztassa a másik végét pedig egy USB-port a számítógépen.

3. Csatlakoztassa egyik végét a Ethernet kábelt a számítógép Ethernet port. Csatlakoztassa a másik végét pedig az Ethernet port a hátsó meg az Xbox 360 konzolt.

4. Kapcsolja be a modemet és a számítógépet.

5. PC, a Windows ICS osztani az internetkapcsolatot. Annak érdekében, hogy a Windows ICS a számítógépen, kövesse az utasításokat az operációs rendszer:

XP

1. Kattintson a jobb gombbal a kapcsolat, hogy használja az Internetre való csatlakozáshoz. (Lehet látni többszörös kapcsolatok felsorolt függően a hálózat.)

2. A menüben, kattintson Tulajdonságok majd kattintson a Részletes lapot.

3. Az alábbiakban az Internet-kapcsolat megosztása, kattintson a Hagyjuk hálózat más felhasználóinak, hogy ennek a számítógépnek az Internet-kapcsolat jelölőnégyzetet.

4. Kattints OK.
    A kapcsolat az internetre is osztják meg az Xbox konzolt.

Vista

Kövesse az alábbi linken:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Miután beállított ICS győződjön meg róla, hogy a PC-férhetünk hozzá az internethez.

7. Kapcsolja be az Xbox 360 konzol nem lemezt a lemeztálcából.

8. Ha már használni a Xbox 360 rendszerrel offline játék, az Xbox Irányítópulton nyit a Xbox Live területen. Válasszuk ki a Xbox Live banner. Amikor megjelenik az Xbox Live Marketplace you'll know you're csatlakozik az Xbox Live.

Kis szerencsével, hogy meg kellene dolgozni. Remélem.

Azt is lehetővé teszi a kapcsolódást bármely más eszköz, például egy laptop, amíg használ átmenni kábelt.

Ha nem sikerül, az első dolog, amit meg kell tenned, hogy letiltja a tűzfalak a gazdaszámítógépen / laptop. Tény, hogy valószínűleg egy jó ötlet, hogy biztosan tudod csinálni, mielőtt elkezdi, különösen akkor, ha a Norton bloatware.

Kipróbálhatja a Kapcsolódás varázsló, ha vannak problémák:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Sok szerencsét!

Old Augusztus 13 2008, 15:33
Csoport tagja

Köszönöm a segítséget serverguy, de próbáltam minden ICS cucc a honlapról megkezdése előtt ezt a szálat.
Szóval még mindig vidám kap egy IP-címet, ha a kapcsolat vizsgálatára az xbox, gondoltam a képernyőről az ipconfig / all lehet mutatni valamit valakinek Mert Nincs nyom róla dolgokat. Tényleg fogalmam sincs, miért nem tud csatlakozni az Xbox Live segítségével ICS illetve hogyan lehet kideríteni, mi a probléma.
Remélem, hogy valaki tud is.
Old Augusztus 13 2008, 16:16
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by navnut View Post
Köszönöm a segítséget serverguy, de próbáltam minden ICS cucc a honlapról megkezdése előtt ezt a szálat.
Szóval még mindig vidám kap egy IP-címet, ha a kapcsolat vizsgálatára az xbox, gondoltam a képernyőről az ipconfig / all lehet mutatni valamit valakinek Mert Nincs nyom róla dolgokat. Tényleg fogalmam sincs, miért nem tud csatlakozni az Xbox Live segítségével ICS illetve hogyan lehet kideríteni, mi a probléma.
Remélem, hogy valaki tud is.
Ön használ tűzfalat?

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.