![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én használ egy USB ADSL modem, így nincs ethernet port, egy Cat5e kábel a laptop és a 360 vagy a számítógépben. A kapcsolat úgy tűnik, de azt mondja: "Ez a kapcsolat korlátozott vagy nem-kapcsolat". Van bele egy képet ipconfiall kimenet. Én tudom, hogy a 360, mint a média és használata extender Media Center funkciókat. Én miután ugyanezen baj, ha megpróbál csatlakozni én Desktop és Laptop együtt. Engedélyezve van-megosztás és a DHCP, DNS, stb, de mindhiába. Remélem valaki tud támogatást rám. |
|
| |||
| |||
| Ha csatlakozik a média extender, akkor azt jelenti, hogy a hibát az internet önmagában nem lesz internet a laptopon vagy asztali? |
|
| |||
| |||
| Yes I do. |
|
| |||
| |||
| Tényleg szükség van segítségre e fiúk. Csak azt akarom, hogy az egyes frissítések letöltéséhez Xbox Live. ÉN dont akar-hoz volna megvenni a routert, még akkor is, ha én vidám kiszámít ICS hogyan fogja beállítani a routert. PLZ help me |
|
| |||
| |||
| MY ipconfigall beállításokat mondjuk DHCP nincs engedélyezve igen, hogyan jutok, hogy engedélyezve van? |
|
| |||
| |||
| Emellett mi a különbség egy patch kábel és egy crossover-kábelt? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jobb. Én is egy meglehetősen hosszú kifulladó válaszolni neked egy percet. Nem láttam ezt a téma eddig.
|
| |||
| |||
| Jobb. Mit akarok egyáltalán lehetséges, és igaza van a gondolkodásra van szükség, hogy az Internet-kapcsolat megosztása. A keresztezett kábel lényegében csak két vezetékek vannak kapcsolva, mint belül a kábelt. El kell használni, amikor a hagyományosan közvetlenül csatlakozni vége eszközök, mint a PC vagy a konzol, vagy a százszorszép láncolására pontokkal. BUT Xbox 360, ellentétben a régebbi XBOXs, nem kell átmenni kábelt. Az okos ahhoz, hogy manipulálják a port auto dolgozni. Másrészt, ha azt szeretnénk kapcsolódni egyik számítógépről a "net segítségével egy másik, akkor szükségünk lesz egy crossover kábelt. Ön is használja a kábelen át a 360 ha igen kívánatos. Ne vegye ezt a rossz, de én megyek a kezdetektől, hogy megszünteti a hibákat. Nem írjuk ezt ki, hogy néhány jött egy sötét sarokban az XBOX oldalon. Kapcsolódni az Xbox Live Windows ICS segítségével az USB-modem: 1. Csatlakoztatása előtt minden kábelt, kapcsolja ki a kábel-vagy DSL-modem, PC és Xbox 360 konzolon. (Ha egy külső modem, húzza ki azt a tápforráshoz forduljanak le.) 2. Csatlakoztassa egyik végét az USB kábelt a modem USB port. Csatlakoztassa a másik végét pedig egy USB-port a számítógépen. 3. Csatlakoztassa egyik végét a Ethernet kábelt a számítógép Ethernet port. Csatlakoztassa a másik végét pedig az Ethernet port a hátsó meg az Xbox 360 konzolt. 4. Kapcsolja be a modemet és a számítógépet. 5. PC, a Windows ICS osztani az internetkapcsolatot. Annak érdekében, hogy a Windows ICS a számítógépen, kövesse az utasításokat az operációs rendszer: XP
Vista Kövesse az alábbi linken: http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx 6. Miután beállított ICS győződjön meg róla, hogy a PC-férhetünk hozzá az internethez. 7. Kapcsolja be az Xbox 360 konzol nem lemezt a lemeztálcából. 8. Ha már használni a Xbox 360 rendszerrel offline játék, az Xbox Irányítópulton nyit a Xbox Live területen. Válasszuk ki a Xbox Live banner. Amikor megjelenik az Xbox Live Marketplace you'll know you're csatlakozik az Xbox Live. Kis szerencsével, hogy meg kellene dolgozni. Remélem. Azt is lehetővé teszi a kapcsolódást bármely más eszköz, például egy laptop, amíg használ átmenni kábelt. Ha nem sikerül, az első dolog, amit meg kell tenned, hogy letiltja a tűzfalak a gazdaszámítógépen / laptop. Tény, hogy valószínűleg egy jó ötlet, hogy biztosan tudod csinálni, mielőtt elkezdi, különösen akkor, ha a Norton bloatware. Kipróbálhatja a Kapcsolódás varázsló, ha vannak problémák: http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm Sok szerencsét!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget serverguy, de próbáltam minden ICS cucc a honlapról megkezdése előtt ezt a szálat. Szóval még mindig vidám kap egy IP-címet, ha a kapcsolat vizsgálatára az xbox, gondoltam a képernyőről az ipconfig / all lehet mutatni valamit valakinek Mert Nincs nyom róla dolgokat. Tényleg fogalmam sincs, miért nem tud csatlakozni az Xbox Live segítségével ICS illetve hogyan lehet kideríteni, mi a probléma. Remélem, hogy valaki tud is. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |