![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב ADSL מודם USB, ולכן אין לה יציאת Ethernet, עם כבל CAT5e בין Laptop ו 360 או המחשב. החיבור נראה להתבצע אך הוא יגיד "חיבור זה יש קישוריות מוגבלת או לא". יש לי כלל תמונה של ipconfiall הפלט. אני יכול להשתמש ב 360 כ Media Extender ולהשתמש בתכונות Media Center. אני מתקשה מאוד את אותן בעיות כאשר מנסים לחבר את שולחן העבודה Laptop יחד. יש לי חיבור אפשרה שיתוף ו-DHCP, DNS וכו 'אך ללא הועיל. אני מקווה שמישהו יכול עזרה לי. |
|
| |||
| |||
| אם זה מתחבר כמו Media Extender אז זה אומר על פגם זה עם האינטרנט עצמו, האם אתה מצליח להתחבר לאינטרנט על שולחן העבודה או המחשב הנישא? |
|
| |||
| |||
| כן אני עושה. |
|
| |||
| |||
| אני ממש צריכה עזרה עם זה חבר 'ה. כל מה שאני רוצה לעשות הוא להוריד עדכונים מסוימים מתוך Xbox לחיות. Dont אני רוצה לקנות נתב, אז אפילו אם אני התחסדות ICS להבין איך אני התצורה של הנתב. PLZ תעזור לי |
|
| |||
| |||
| ההגדרות שלי ipconfigall לומר DHCP אינו מופעל אז איך אומרים לי את זה מופעל? |
|
| |||
| |||
| כמו כן מה ההבדל בין תיקון כבל וכן crossover כבל? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ימין. אני יהיה די ארוך נשימה תגובה לך עוד דקה. ראיתי את זה לא היה משנה עד עכשיו.
|
| |||
| |||
| ימין. מה אתה רוצה לעשות זה בהחלט אפשרי, ואתה חושב שאתה ממש צריך להשתמש שיתוף החיבור לאינטרנט. א crossover כבל למעשה רק כאשר יש שני חוטי עברת מעל בתוך הכבל. אתה צריך להשתמש בהם באופן מסורתי, כאשר אתה מתחבר ישירות אל מכשירי קצה, כגון מחשבים אישיים או consoles, או כבילה Daisy hubs. אבל של Xbox 360, בניגוד XBOXs ישנים, אינו מצריך לעבור מעל כבל. הוא חכם מספיק כדי לתפעל את הנמל אוטומטית לעבודה. מצד שני, אם אתה רוצה לחבר מחשב אחד ל 'נטו דרך אחרת, אז תצטרך כבל crossover. אתה יכול גם להשתמש בכבל לעבור מעל עם 360, אם אתה כל כך רוצים. אל תיקח את זה בדרך הלא נכונה, אבל אני מתכוון ללכת מההתחלה כדי למנוע שגיאות. אני לא כותב את כל זה דרך אגב, כמה הגיעו כהה הפינה של Xbox האתר. כדי להתחבר ל-Xbox LIVE משתמש ב-Windows-ICS באמצעות מודם USB שלך: 1. לפני חיבור כל הכבלים, כבה את DSL או מודם כבלים, PC, Xbox 360 ו Console. (אם יש לך מודם חיצוני, לנתק ממנה את מקור הכוח לבטל אותה.) 2. חיבור אחד תום את כבל USB אל המודם של יציאת USB. חבר את קצה אחרים ליציאת USB במחשב. 3. חיבור אחד Ethernet סוף את הכבל למחשב של יציאת Ethernet. התחבר השני להפסקת Ethernet על היציאה האחורית של קונסולת Xbox 360. 4. הפעל את המודם ובין המחשב. 5. מהמחשב שלך, להגדיר את Windows-ICS כדי לשתף את החיבור לאינטרנט. כדי להפעיל את Windows ICS במחשב, בצע את ההוראות עבור מערכת ההפעלה שלך: XP
Vista השתמש בקישור זה: http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx 6. לאחר מוגדר ICS, ודא המחשב יכול לגשת לאינטרנט. 7. הפעל את קונסולת Xbox 360 ללא דיסק של דיסק מגש. 8. אם כבר נעשה שימוש במערכת שלך Xbox 360 לא מקוון לשחק, את לוח המחוונים Xbox יפתח אל Xbox LIVE האזור. בחר את Xbox LIVE הבאנר. כאשר אתה רואה את השוק Xbox LIVE תדע שאתה מחובר Xbox LIVE. עם קצת מזל, כי צריך לקחת את זה עובד. אני מקווה. זה אמור גם לאפשר לך להתחבר לכל מכשיר אחר, כגון מחשב נייד, כל עוד אתה משתמש לעבור מעל כבל. אם יש לך בעיות, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להשבית את כל חומות אש במחשב המארח / הנייד. למעשה, סביר להניח שלו רעיון טוב כדי לוודא שאתה עושה את זה לפני שאתה מתחיל, במיוחד אם היא Norton bloatware. אתה יכול גם לנסות את אשף קישוריות אם יש לך בעיות: http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm בהצלחה!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה serverguy אבל ניסיתי את כל הדברים ICS מהאתר החל לפני פתיל זה. אז אני עדיין צביעות לקבל כתובת IP כאשר בודקים את הקשר על Xbox, חשבתי על צילום מסך של ipconfig / all ייתכן הצביע משהו למישהו כי אני dont יש מושג לגבי הדברים האלה. אני באמת אין מושג מדוע אני לא יכול להתחבר ל-Xbox לעבור ICS או כיצד לגלות מה הבעיה. אני מקווה שמישהו יכול בכל זאת. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות חיבור לאינטרנט ורשת | במיני ענק | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 8 במאי 2009 17:41 |
| יש צורך דחוף עזרה! - חיבור ל-Internet בעיות. | עצמות | רישות, מודמים & VoIP | 8 | ה -20 לאוגוסט 2008 10:04 |
| חיבור מחשב נייד HDD | boywonder69 | כוננים & נשלפת | 1 | 9th ינואר 2008 14:38 |
| חיבור של שולחן העבודה של המחשב הנישא באמצעות USB | lauro | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 6 ינואר 2008 05:21 |
| Laptop חיבור לאינטרנט, חיבור לא | akhlaq768 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 24 אוקטובר 2007 13:53 |
| שרשרת כלים | |
| |