mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 12, 2008, 00:57
Narys

Default Klaida jungiantis 360 Laptop už interneto ir LAN ir kompiuterio Laptop

Aš naudoju ADSL USB modemas, taigi ji neturi Ethernet port, su CAT5E kabelis tarp Laptop ir 360 ar kompiuteriui.
Ry atrodo užtikrinta, tačiau ji bus pasakyti: "Šis ryšys yra ribotas arba jokio jungiamumo".
Turiu įtraukti į ipconfiall išvesties paveikslas.
Galiu naudoti žiniasklaidos extender 360 ir naudotis Media Center "funkcijas.
Turiu tą pačią problemų bandant prisijungti prie savo darbastalio ir nešiojamuosius kartu. Aš leido Connection Sharing ir DHCP, DNS ir tt, bet nesėkmingai.
Tikiuosi, kad kas nors gali padėti man.
Attached Thumbnails
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old Liepa 15, 2008, 10:12
Donorų grupės

Jei jis jungia su žiniasklaidos extender tada tai reiškia, kad kaltė yra su paties interneto, do you get Internet nešiojamojo arba stalinio?

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Liepa 15, 2008, 12:46
Narys

Yes I do.
Old Rugpjūtis 12, 2008, 11:29
Narys

Man labai reikia pagalbos šiuo vaikinai. All I Wanna Do yra download kai iš "Xbox Live atnaujinimus. I dont wanna pirkti router, net tada, jei i cant figure out ICS kaip bus sukonfigūruoti maršrutizatorių.
PLZ help me
Old Rugpjūtis 12, 2008, 11:41
Narys

MANO ipconfigall Nustatymai pasakyti DHCP enabled taip, kaip man, kad leido?
Old Rugpjūtis 12, 2008, 11:53
Narys

Be to, kas yra tarp pleistro kabelis ir crossover kabeliu skirtumas?
Old Rugpjūtis 13, 2008, 15:10
Moderatorius Grupė

Teisingas. Aš jau gana ilgą bėgantis atsakyti jums per minutę. Nematė šio pokalbio iki šiol.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Rugpjūtis 13, 2008, 15:25
Moderatorius Grupė

Teisingas.

Ką jūs norite daryti tai tikrai įmanoma, ir jūs teisūs mąstymo jums reikia naudoti "Internet Connection Sharing.

Crossover kabelis iš esmės tik tuomet, kai du laidai persijungti viduje kabeliu. Jums reikia naudoti juos tradiciškai, kai tiesiogiai prisijungti prie pabaigos prietaisus, pavyzdžiui, AK ar konsolėmis, arba Daisy susiejami mazgus.

BET

"Xbox 360", skirtingai nuo vyresnio xboxs, nereikalauja per kabelį kryžius. Jis yra pakankamai protingas, kad auto manipuliuoti uosto darbą.

Kita vertus, jei norite prisijungti prie vieno kompiuterio į "grynosios per kitą, tada jums reikia crossover kabelio. Taip pat galite naudoti perlipti kabelis su 360, jei to pageidauja.

Nevartokite šio neteisingą kelią, bet aš norėčiau pereiti nuo pradžios iki pašalinti klaidas. Aš ne rašyti visa tai atlieka taip, kai atėjo iš tamsaus kampo XBOX svetainėje.

Prisijungti prie Xbox Live naudojant Windows ICS per USB modemas:

1. Prieš prijungdami bet kabeliai, išjunkite kabelis arba DSL modemą, PC, ir Xbox 360 konsolės. (Jeigu turite išorinį modemą, atjunkite jį nuo maitinimo šaltinio, kad jį išjungti.)

2. Prijunkite vieną pusę USB kabelį prie modemo USB prievadą. Prijunkite kitą galą prie USB jungties kompiuteryje.

3. Prijunkite vieną pusę jūsų kabelis Ethernet kompiuterio Ethernet. Prijunkite kitą galą į Ethernet port dėl "Xbox 360" konsolės jūsų nugaros.

4. Įjunkite savo modemą ir kompiuterį.

5. Iš jūsų kompiuterio, reikia sukonfigūruoti Windows ICS pasidalinti savo interneto ryšiu. Norėdami įjungti "Windows ICS kompiuteryje, atlikite savo operacinę sistemą instrukcijos:

XP

1. Dešiniuoju pelės klavišu spustelėkite ryšį, kurį naudojate jungdamiesi prie interneto. (Jūs galite pamatyti daug jungčių sąraše, priklausomai nuo jūsų tinklo).

2. Meniu, spauskite Nekilnojamasis tada Detaliai tab.

3. Žemiau Internet Connection Sharing, paspauskite Leisti kitiems tinklo vartotojams jungtis per šio kompiuterio interneto ryšio langelį.

4. Spauskite Gerai.
    Prisijungti prie interneto dalijasi su savo "Xbox" konsolės.

Vista

Sekite šią nuorodą:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Sukūrę sukonfigūruoti interneto ryšio, įsitikinkite, kad jūsų kompiuteris gali naudotis internetu.

7. Paverskite savo "Xbox 360" konsolės jokio disko dėklo diską.

8. Jeigu jūs jau naudojo "Xbox 360" sistema offline žaidimai, Xbox skydelis bus atvira Xbox Live srityje. Pasirinkite Xbox Live reklama. Kai pamatysite "Xbox Live Marketplace jūs žinosite, esate prisijungę prie Xbox Live.

Su bet kokia laimė, kad jis turėtų gauti darbo. Tikiuosi.

Ji taip pat turėtų leisti prijungti bet kokį kitą prietaisą, pavyzdžiui, kaip kol nešiojamas naudoti kirsti per kabelį.

Jei turite problemų, pirmiausia reikia padaryti, tai išjungti bet dėl kompiuterio ugniasienę / nešiojamas. Iš tiesų, jos tikriausiai gera idėja, įsitikinkite, kad jums tai, kad prieš pradėdami, ypač jei tai yra Norton bloatware.

Taip pat galite pabandyti Ryšiai vedlį, jei turite problemų:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Sėkmės!

Old Rugpjūtis 13, 2008, 15:33
Narys

Thanks for your help serverguy bet aš bandžiau visus ics medžiagos iš interneto prieš pradedant šioje temoje.
Taigi aš dar Cant Get IP adresas, kai tyrimai atliekami su Xbox klausimu, aš maniau apie ekrano ipconfig / all gali priminti kas nors kam nors sukelti i dont yra apie tą medžiagą raktas. Aš tikrai neįsivaizduoju, kodėl aš negaliu prisijungti prie Xbox Live per ics arba kaip sužinoti, kokia yra problema.
Tikiuosi, kad kas nors gali nors.
Old Rugpjūtis 13, 2008, 16:16
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by navnut View Post
Thanks for your help serverguy bet aš bandžiau visus ics medžiagos iš interneto prieš pradedant šioje temoje.
Taigi aš dar Cant Get IP adresas, kai tyrimai atliekami su Xbox klausimu, aš maniau apie ekrano ipconfig / all gali priminti kas nors kam nors sukelti i dont yra apie tą medžiagą raktas. Aš tikrai neįsivaizduoju, kodėl aš negaliu prisijungti prie Xbox Live per ics arba kaip sužinoti, kokia yra problema.
Tikiuosi, kad kas nors gali nors.
Ar jūs naudojate užkardą?

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaida jungiantis prie interneto ir tinklo Mini Giant Networking, Modems & VoIP 1 8 gegužė 2009 17:41
Urgent help needed!! - Prisijungimo prie interneto problemų. kaulai Networking, Modems & VoIP 8 Rugpjūtis 20, 2008 10:04
Jungiamieji nešiojamas HDD boywonder69 Drives & Removable Media 1 9 sausis 2008 14:38
Jungiamieji Desktop nešiojamas USB Laura Networking, Modems & VoIP 5 6 sausis 2008 05:21
Jungiamieji nešiojamąjį kompiuterį prie interneto, nėra sujungti akhlaq768 Networking, Modems & VoIP 3 24 spalis 2007 13:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.