mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problēmas, kas savieno 360 ar klēpjdatoru internetam, un LAN PC ar Laptop

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 12, 2008, 00:57
Loceklis

Default Problēmas, kas savieno 360 ar klēpjdatoru internetam, un LAN PC ar Laptop

Es lietoju ADSL USB modems, tāpēc tai nav Ethernet port, ar CAT5E kabelis starp klēpjdatoru un 360 vai datoru.
Savienojums, šķiet, ir panākumi, bet tas saka: "Šis savienojums ir ierobežota vai nav savienojuma.
Man ir iekļauts attēls ipconfiall produkciju.
Varu izmantot 360 kā mediju extender un izmantot Media Center īpašībām.
Man ir ļoti pašu problēmu, mēģinot savienot manu Desktop un Laptop kopā. Man ir iespējota savienojuma koplietošanas un DHCP, DNS utt, bet bez rezultātiem.
Es ceru, ka kāds var palīdzēt man.
Attached Sīktēli
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old Jūlijs 15, 2008, 10:12
Donors Group

Default Problēmas, kas savieno 360 ar klēpjdatoru internetam, un LAN PC ar Laptop

Ja tas savieno kā mediju extender, tad tas nozīmē, ka vaina ir ar interneta sevi, var iegūt internetā klēpjdatoru vai galda?
Old Jūlijs 15, 2008, 12:46
Loceklis

Yes i do.
Old Augusts 12, 2008, 11:29
Loceklis

Es tiešām vajadzīga palīdzība ar šo guys. Viss, ko es gribu darīt, ir lejupielādēt dažas no xbox atjauninājumus dzīvot. I dont wanna have nopirkt maršrutētāju, pat tad, ja nevaru izdomāt ICS Kā man konfigurēt maršrutētāju.
PLZ help me
Old Augusts 12, 2008, 11:41
Loceklis

MY ipconfigall uzstādījumi teikt DHCP, nav iespējams, tad kā es varu iegūt, kas ļāva?
Old Augusts 12, 2008, 11:53
Loceklis

Arī to, kas ir starp plāksteris kabeli un crossover kabelis atšķirība?
Old Augusts 13, 2008, 15:10
Moderator Group

Labais. Man būs diezgan garš aizdusu atbildes uz jums minūtes. Nebija redzējuši šo pavedienu till now.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Augusts 13, 2008, 15:25
Moderator Group

Labais.

Ko jūs vēlaties darīt noteikti ir iespējams, un jums ir tiesības domāšana jums nepieciešams lietot Internet Connection Sharing.

Crossover kabelis pamatā ir tikai tad, kad divi vadi pāreja iekšpusē kabeli. Jums nepieciešams tās izmantot tradicionāli, kad tieši savienot gala ierīces, piemēram, PC vai konsolēm, vai margrietiņa aprēķinot ķēžu centriem.

BET

XBOX 360, atšķirībā no vecākiem XBOXs, neprasa pāri pa kabeli. Tas ir pietiekami gudrs, lai auto manipulēt ostas līdz darbu.

No otras puses, ja vēlaties pieslēgties viena datora uz "neto ar otru, tad jums būs nepieciešams crossover kabeli. Jūs varētu izmantot arī pāri pa kabeli ar 360 ja jūs to vēlas.

Nelietojiet šo nepareizi, bet es iešu no sākuma, lai novērstu jebkuru kļūdu. Man nebija uzrakstīt visu to, ko citu, daži bija no tumša stūra XBOX vietā.

Pieslēgties Xbox LIVE, izmantojot Windows ICS caur USB Modem:

1. Pirms savieno visus kabeļus, izslēdziet jūsu kabelis vai DSL modems, PC, un Xbox 360 konsole. (Ja jums ir ārējais modems, atvienojiet to no strāvas avota, lai to izslēgtu.)

2. Savienot vienā galā USB kabeli modems USB portu. Pieslēgt otru galu USB portu datorā.

3. Savienot vienā galā jūsu Ethernet kabeli datora Ethernet portu. Pieslēgt otru galu Ethernet ports aizmugurē 360 jūsu Xbox konsoles.

4. Ieslēdziet modemu un datoru.

5. No datora, konfigurēt Windows ICS koplietot interneta pieslēgumu. Lai iespējotu Windows ICS savā datorā, izpildiet jūsu operētājsistēma instrukcijas:

XP

1. Ar peles labo pogu noklikšķiniet uz savienojuma, kuru izmantojat, lai izveidotu savienojumu ar internetu. (Jūs varat redzēt vairākus savienojumus, kas iekļauti sarakstā, atkarībā no jūsu tīklā.)

2. Uz saīsnes izvēlnē noklikšķiniet uz Properties un pēc tam noklikšķiniet uz Advanced tab.

3. Zemāk Internet Connection Sharing, noklikšķiniet uz Atļaut citiem tīkla lietotājiem, lai izveidotu savienojumu ar šo datoru, interneta pieslēguma izvēles rūtiņu.

4. Click OK.
    Pieslēgums internetam ir dalīta jūsu Xbox konsoles.

Vista

Izpildiet šo saiti:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Kad esat konfigur IKS, pārliecinieties, ka jūsu dators var piekļūt internetam.

7. Ieslēgt 360 jūsu Xbox konsole bez disku diska paplātes.

8. Ja esat jau izmantojāt sava Xbox 360 sistēma offline spēlēt, Xbox Dashboard tiks atvērta Xbox LIVE jomā. Izvēlieties Xbox LIVE banner. Kad redzat Xbox LIVE Marketplace jūs zināt, jūs esat savienots ar LIVE Xbox.

Ar jebkuru laime, ka vajadzētu saņemt tā strādā. Es ceru.

Tai arī ļauj pieslēgt jebkuru citu ierīci, piemēram, klēpjdatoru, kamēr jūs izmantot pāri pa kabeli.

Ja Jums ir problēmas, pirmais, ko jums vajadzētu darīt, ir izslēgt jebkādus uzņēmēja datoru ugunsmūri / klēpjdators. Faktiski, tā droši vien laba ideja, lai pārliecinātos, jums, ka pirms jūs sākat, īpaši, ja tas ir Norton bloatware.

Jūs varat arī izmēģināt Savienojumi vedni, ja jums ir problēmas:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Labu veiksmi!

Old Augusts 13, 2008, 15:33
Loceklis

Thanks for your help serverguy bet es mēģināju visas IKS stuff no mājas pirms uzsākt šo pavedienu.
Tāpēc es vēl aprunāt iegūt IP adresi, kad pārbaudes savienojums xbox, es domāju screenshot ipconfig / all, var būt jānorāda kaut kas kādam izraisīt i dont ir pavediens par šo stuff. Man tiešām nav ne jausmas, kāpēc es nevaru pieslēgties Xbox Live izmantojot ics vai to, kā uzzināt, kāda ir problēma.
Es ceru, ka kāds varētu though.
Old Augusts 13, 2008, 16:16
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by navnut View Post
Thanks for your help serverguy bet es mēģināju visas IKS stuff no mājas pirms uzsākt šo pavedienu.
Tāpēc es vēl aprunāt iegūt IP adresi, kad pārbaudes savienojums xbox, es domāju screenshot ipconfig / all, var būt jānorāda kaut kas kādam izraisīt i dont ir pavediens par šo stuff. Man tiešām nav ne jausmas, kāpēc es nevaru pieslēgties Xbox Live izmantojot ics vai to, kā uzzināt, kāda ir problēma.
Es ceru, ka kāds varētu though.
Vai jūs izmantojat ugunsmūri?

Reply

Register

Bookmarks