![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja jestem za pomocą modemu ADSL USB, więc nie ma portu Ethernet, z CAT5e kabel pomiędzy Laptop i 360 lub komputera. Połączenie wydaje się być jednak powie "To połączenie ma ograniczoną łączność lub nie". Mam włączone obraz ipconfiall produkcji. Mogę użyć 360 jako nośnika rozcieńczalnikach i wykorzystanie funkcji Media Center. Mam ten sam problem, gdy próbuje połączyć moje Desktop i Laptop razem. Mam aktywne połączenie udostępniania i DHCP, DNS, itp., ale bezskutecznie. Mam nadzieję, że ktoś może mi pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli połączy w mediach rozcieńczalnikach to oznacza błąd w internecie sam nie masz internetu w laptopie lub komputerze?
| |||
| |||
| Yes I do. |
|
| |||
| |||
| I really need help z tym faceci. All I Wanna Do pobrania jest kilka aktualizacji z usługi Xbox Live. I dont wanna trzeba kupić router, nawet wtedy, gdy i cant figure out ICS Jak skonfigurować router. PLZ help me |
|
| |||
| |||
| MOJE ipconfigall powiedzieć ustawienia DHCP nie jest aktywny, więc jak mogę, że aktywne? |
|
| |||
| |||
| Ponadto jaka jest różnica między kabla, a kabel crossover? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawo. I będzie miał raczej długą zdyszany odpowiedź dla Ciebie w ciągu minuty. Gdyby nie widziałem tego wątku do chwili obecnej.
|
| |||
| |||
| Prawo. Co chcesz zrobić, to na pewno jest to możliwe, i masz rację w myśleniu musisz użyć funkcji Udostępnianie połączenia internetowego. A Crossover kabel jest w zasadzie tylko w przypadkach, gdy dwa kable są włączone ponad wewnątrz kabla. Należy ich używać tradycyjnie kiedy bezpośrednio podłączyć do urządzeń końcowych, takich jak komputery i konsole, lub daisy łańcuchowego węzłami. LECZ Xbox 360, w odróżnieniu od starszych XBOXs, nie wymaga przejście kabla. Jest na tyle sprytny, aby auto manipulowania portu do pracy. Z drugiej strony, jeśli chcesz podłączyć jeden komputer do "za pośrednictwem innej sieci, a następnie będziesz potrzebował kabla crossover. Można także użyć przejście kabla z 360, jeśli takie będzie życzenie. Nie należy przyjmować tego w niewłaściwy sposób, but I'm going to go od początku w celu wyeliminowania błędów. I didn't write to wszystko przez drogę, niektórzy przyszli z ciemnym rogu konsoli XBOX witrynie. Aby połączyć się z usługą Xbox Live przy użyciu ICS systemu Windows za pośrednictwem modemu USB: 1. Przed podłączeniem jakichkolwiek kabli, wyłączyć modemu kablowego lub DSL, PC i konsoli Xbox 360. (Jeśli masz modem zewnętrzny, odłączyć go od źródła zasilania, aby go wyłączyć.) 2. Podłącz jeden koniec kabla USB do Twojego modemu z portu USB. Podłączyć drugi koniec do portu USB w komputerze. 3. Podłącz jeden koniec kabla Ethernet do Twojego komputera port Ethernet. Podłączyć drugi koniec do portu Ethernet z tyłu konsoli Xbox 360. 4. Włącz modem i komputera. 5. Od komputera, ICS skonfigurować system Windows do udostępniania połączenia internetowego. Aby włączyć funkcję ICS systemu Windows na komputerze, postępuj zgodnie z instrukcjami dla używanego systemu operacyjnego: XP
Vista Follow this link: http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx 6. Po skonfigurowaniu usługi ICS, należy upewnić się komputera może uzyskać dostęp do Internetu. 7. Włącz konsolę Xbox 360 bez dysku w zasobniku dysków. 8. Jeśli masz już swój używany Xbox 360 system offline grać, Xbox Dashboard będzie otwarty dla Xbox Live obszarze. Wybierz Xbox Live baner. Gdy zobaczysz Xbox Live Marketplace będziemy wiedzieć masz połączenie z usługą Xbox Live. Przy odrobinie szczęścia, że powinno się to działa. Mam nadzieję. Należy również umożliwiają łączenie innych urządzeń, takich jak laptop, dopóki użyć przejście kabla. Jeśli masz problemy, Pierwszą rzeczą jaką należy zrobić to wyłączyć wszelkie zapory na komputerze-hoście / laptop. W rzeczywistości, jej prawdopodobnie to dobry pomysł, aby upewnić się to zrobić przed rozpoczęciem, w szczególności jeśli jest to Norton bloatware. Możesz również wypróbować Łączność Wizard, jeśli masz problemy z: http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm Powodzenia!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za pomoc serverguy ale próbowałem wszystkich ics rzeczy na stronie internetowej przed rozpoczęciem tego wątku. Więc wciąż cantomat dostać adresu IP podczas testowania połączenia na xbox myślałam zrzut ekranu ipconfig / all może zauważyć coś do kogoś przyczyna i dont mieć pojęcia o tym stuff. I really have no idea why I nie może połączyć się z usługą Xbox Live poprzez ics lub dowiedzieć się, jak w czym jest problem. Mam nadzieję, że ktoś może jednak. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |