menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook

Reply

Thread Tools
Old 12. júla 2008, 00:57
Člen Skupina

Default Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook

Som pomocou ADSL USB modem, takže to nemá ethernet port, s CAT5e kábel medzi 360 a notebook alebo PC.
V kontexte sa zdá byť, ale povie "Toto pripojenie má obmedzené alebo žiadne pripojenie".
Mám zahrnuté obraz ipconfiall výstup.
Som schopný použiť 360 ako mediálne Extender a používať Media Center funkcií.
Mám veľmi rovnaké problémy, keď sa pokúšam pripojiť môj Desktop a Laptop dohromady. I umožnili zdieľanie pripojenia a DHCP, DNS, atď, ale bezvýsledne.
Dúfam, že mi niekto môže pomôcť.
Priložené miniatúry
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old 15. júla 2008, 10:12
Darcu Skupina

Ak sa pripája ako mediálne nastavovacích potom to znamená, že vina je s internetovým sama, tak sa dostanete na internet na notebooku alebo desktopu?
Old 15. júla 2008, 12:46
Člen Skupina

Áno, mám.
Old 12. augusta 2008, 11:29
Člen Skupina

JÁ v skutočnosti potrebovať pomôcť s týmto ľudí. Všetko, čo chcem urobiť, je stiahnuť niektoré aktualizácie z Xbox Live. I dont want to musieť kúpiť router, dokonca aj potom, keď zistili, prevýšenia ICS Ako nastavit router.
PLZ pomôžte mi
Old 12. augusta 2008, 11:41
Člen Skupina

MY ipconfigall nastavenie DHCP povedať nie je povolený tak, ako sa mám dostať, aby umožnila?
Old 12. augusta 2008, 11:53
Člen Skupina

Tiež to, čo je rozdiel medzi patch kábel a crossover kabel?
Old 13. august 2008, 15:10
Moderátor skupiny

Vpravo. Budem mať radšej dlho ťažko dýchal odpoveď pre vás na chvíľku. Kdyby neviděl toto vlákno, až teraz.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 13. august 2008, 15:25
Moderátor skupiny

Vpravo.

Čo chcete urobiť, je určite možné, a máte pravdu v myslení, ktoré potrebujete na používanie funkcie Zdieľanie pripojenia k Internetu.

A crossover kábel je v podstate stačí, keď sa dva drôty sú přešla vnútri kábla. Musíte používať tradične, keď sa priamo pripojiť ku koncu zariadenia, ako sú počítače alebo konzola, alebo sedmokráska reťazením nábojom.

VUT

Na XBOX 360, na rozdiel od starších XBOXs, nevyžaduje cez kábel. Je dosť chytrý, aby auto manipulovať prístavu k práci.

Na druhú stranu, ak sa chcete pripojiť jeden počítač na 'cez inú sieť, potom budete potrebovať crossover kábla. Môžete tiež použiť cez kábel sa 360, ak si to želajú.

Neberte si to zle, ale budem sa ísť od začiatku na odstránenie chyby. I didn't písať všetky to na ceste, niektorí prišli z temnej rohu Xbox stránkach.

Pre pripojenie k Xbox LIVE používate Windows UVT cez USB modem:

1. Pred pripojením všetkých káblov, vypnite váš DSL alebo káblového modemu, PC a Xbox 360 konzolu. (Ak máte externý modem, odpojte ho od jeho napájací zdroj vypnúť.)

2. Pripojte jeden koniec USB kábla k modemu USB portom. Pripojte druhý koniec do USB portu na vašom PC.

3. Pripojte jeden koniec ethernetového kábla do vášho počítača Ethernet port. Pripojte druhý koniec do portu Ethernet na zadnej strane Vašej Xbox 360 konzoly.

4. Zapnite modem a PC.

5. Z vášho PC, konfigurovať Windows UVT zdieľať pripojenie k Internetu. Ak chcete povoliť ICS Windows na vašom počítači, postupujte podľa pokynov pre operačný systém:

XP

1. Právo-kliknite na pripojenie, ktoré používate na pripojenie k internetu. (Môžete vidieť viac pripojenia uvedené, a to v závislosti na sieti.)

2. V kontextovej ponuke kliknite na tlačidlo Vlastnosti a potom kliknite na Rozšírené tab.

3. Pod Zdieľanie pripojenia k Internetu, kliknite na Umožniť ostatným užívateľom v sieti využívať pripojenie k Internetu tohto počítača pripojenie zaškrtávacie políčko.

4. Kliknite OK.
    Pripojenie k internetu je rozdelená do vašej konzoly Xbox.

Vista

Nasledujte tento odkaz:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Akonáhle máte nakonfigurovaná ICS, uistite sa, že váš počítač má prístup k internetu.

7. Zapnite konzolu Xbox 360 s diskom v zásobníku disk.

8. Ak ste si už svoj Xbox 360 systému pre offline hry, Xbox Dashboard bude otvorená do Xbox LIVE oblasti. Vyberte Xbox LIVE banner. Keď vidíte na Xbox LIVE Marketplace budete vedieť, že ste pripojení na Xbox LIVE.

S akoukoľvek šťastie, ktoré by mali dostať to funguje. Dúfam.

Malo by sa tiež môžete pripojiť akékoľvek iné zariadenia, ako je notebook, ak budete používať cez kábel.

Ak máte problémy, prvá vec, ktorú by ste mali urobiť, je zakázať firewall na hostiteľskom počítači / notebooku. V skutočnosti, jeho asi dobrý nápad, aby sa ubezpečil, že si pred začiatkom, a to najmä vtedy, ak je Norton bloatware.

Môžete tiež skúsiť Pripojenie Sprievodca ak máte problémy:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Veľa šťastia!

Old 13. august 2008, 15:33
Člen Skupina

Ďakujeme za vašu pomoc serverguy ale aj vyskúšali všetky ics veci z webových stránok pred začatím tohto vlákno.
Takže aj napriek tomu dotírat dostať ip adresy pri testovaní pripojenia na xbox, myslel som, že jeden snímka z ipconfig / all mohol pripomenúť niečo niekomu spôsobiť i dont mať ponětí o tej veci. Ja naozaj nemám potuchy, prečo sa nemôže pripojiť k Xbox Live prostredníctvom ics alebo ako zistiť, čo je problém.
Dúfam, že keď niekto môže.
Old 13. august 2008, 16:16
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal navnut View Post
Ďakujeme za vašu pomoc serverguy ale aj vyskúšali všetky ics veci z webových stránok pred začatím tohto vlákno.
Takže aj napriek tomu dotírat dostať ip adresy pri testovaní pripojenia na xbox, myslel som, že jeden snímka z ipconfig / all mohol pripomenúť niečo niekomu spôsobiť i dont mať ponětí o tej veci. Ja naozaj nemám potuchy, prečo sa nemôže pripojiť k Xbox Live prostredníctvom ics alebo ako zistiť, čo je problém.
Dúfam, že keď niekto môže.
Ste používate firewall?

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problémy s pripojením na Internet a siete mini obor Siete, Modemy & VoIP 1 8. mája 2009 17:41
Naliehavá potreba pomoct! - Pripojenie k internetu problémy. Kosti Siete, Modemy & VoIP 8 20. August 2008 10:04
Pripojenie notebooku hdd boywonder69 Drives & Removable Media 1 9. januára 2008 14:38
Pripojenie na ploche notebooku cez USB Lauro Siete, Modemy & VoIP 5 6. januára 2008 05:21
Laptop Pripojenie k internetu, č pripojenie akhlaq768 Siete, Modemy & VoIP 3 24. október 2007 13:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.