мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Проблеми у повезивању 360 Лаптоп за Интернет, и то за ПЦ ЛАН Лаптоп

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 срп 2008, 00:57
Мембер Гроуп

Default Проблеми у повезивању 360 Лаптоп за Интернет, и то за ПЦ ЛАН Лаптоп

Ја сам помоћу АДСЛ УСБ модема, тако да нема Етхернет порт, са ЦАТ5е кабл између 360 и Лаптоп или ПЦ.
Веза чини се да је направио, али он ће рећи: "Ова веза је ограничена или никаква повезаност".
Имам укључен слика ипцонфиалл излазом.
Ја сам у могућности да користе 360 као медија храни и коришћење Медиа Центер функције.
Имам врло истој невољи нашто тежак за спојити мој Десктоп и Лаптоп заједно. Имам везу дељења и омогућен ДХЦП, ДНС, итд, али то не искористити.
Надам се да неко може помоћ мене.
Аттацхед Тхумбнаилс
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old 15 срп 2008, 10:12
Донаторска Група

Ако га повезује као медија храни онда значи да је крив је сама са интернета, да ли ви добити интернет на лаптоп или десктоп?
Old 15 срп 2008, 12:46
Мембер Гроуп

Да ми је чинити.
Old 12 авг 2008, 11:29
Мембер Гроуп

ЈА стварно потреба помоћ са овим момци. Све што желите да урадите је преузети нека исправке од Ксбокс живети. ЈА донт оскудица за морати купити рутери, чак и онда ако ја лицемјерје схватити ИЦС Како ћу конфигурисати рутери.
Плз помоћ мене
Old 12 авг 2008, 11:41
Мембер Гроуп

МОЈИ ипцонфигалл подешавања рећи ДХЦП није омогућено тако Како да омогућен?
Old 12 авг 2008, 11:53
Мембер Гроуп

Исто тако што је разлика између патцх кабл и укрижени кабл?
Old 13 авг 2008, 15:10
Модератор / ица групе

Десно. Ја ћу имати прилично дуго духачки одговор за вас у минути. Није видио овај тхреад до сада.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 13 авг 2008, 15:25
Модератор / ица групе

Десно.

Шта желите да урадите је дефинитивно могуће, а налазите се у право размишљање морате користити Интернет Цоннецтион Схаринг.

А укрижени кабл је у основи само када се двије жице су пребацили преко унутар кабла. Треба их користити традиционално када директно спајање на крају уређаја, попут рачунара или конзоле, или ланчани спој вори.

АЛИ

Ксбокс 360, за разлику од старијих КСБОКСс, не захтева крстом преко кабла. То је довољно паметан да ауто удешавати луке на посао.

С друге стране, ако желите спојити једно рачунар на 'нет преко другог, онда ћете требати укрижени кабл. Можете користити прећи кабл са 360, ако тако желите.

Немој узети овај на криви пут, ипак Им 'лијегање ићи од самог почетка да се елиминишу могуће грешке. ЈА није 'писати све ово уз пут, дођоше из неке тамне кутак Ксбокс месту.

За повезивање користите Уиндоус Ксбокс ЛИВЕ ИЦС преко вашег УСБ модем:

1. Пре спајања било којим кабловима, искључите ваш или ДСЛ модем кабл, ПЦ и Ксбокс 360 конзоле. (Ако имате спољни модем, искључити га из својих извора напајања да бисте га искључили.)

2. Спојите један крај вашег УСБ кабл за модем на УСБ порт. Укључите други крај у УСБ порт на рачунару.

3. Прикључите један крај Етхернет кабла у вашем рачунара Етхернет порт. Укључите други крај на Етхернет порт на задњој страни ваше Ксбокс 360 конзоле.

4. Укључите модем и ваше рачунар.

5. Од своје рачунар, конфигурисати Уиндоус ИЦС делити Интернет везу. За омогућавање Уиндоус ИЦС на рачунару, следите упутства за свој оперативни систем:

КСП

1. Десним тастером миша кликните на везу коју користите за спајање на Интернет. (Ви мај видети више веза на листи, зависно о вашој мрежи.)

2. На менију пречица кликните Особине а затим Адванцед таб.

3. Испод Интернет Цоннецтион Схаринг, кликните на Дозволи другим корисницима мреже за повезивање преко овај рачунар 'Интернет прикључак потврдни оквир.

4. Кликните У реду.
    Веза на Интернет деле на свој Ксбокс конзоле.

Виста

Пратите ову везу:
хттп://уиндоусхелп.мицрософт.цом/Уин...д1е9е1033.мспкс

6. Једном када сте цонфигуред ИЦС, побрините рачунара могу приступити Интернету.

7. Укључите ваше Ксбокс 360 конзоле, без диска у фиоке диск.

8. Ако сте већ користили ваш систем за Ксбокс 360 оффлине играње, Ксбокс Надзорна плоча ће се отворити у Ксбокс ЛИВЕ подручју. Изаберите Ксбокс ЛИВЕ баннер. Када видите Ксбокс ЛИВЕ Маркетплаце знат ћете да сте повезани на Ксбокс ЛИВЕ.

С било среће да би га требало да раде. Надам се.

Ваља такође омогућавају вам да спојите било који други уређај, као што је лаптоп као један дуг као те користите прећи кабл.

Ако имате проблема, прва ствар коју бисте требали да урадите је онемогућити било који фиреуалл на главно рачунар / лаптоп. У ствари, њен је вероватно добра идеја да бисмо били сигурни да то пре него што почнете, поготово ако је Нортон блоатуаре.

Такође можете покушати са Спој Уизард ако имате проблема:
хттп://ууу.ксбокс.цом/ен-УС/суппорт/цо...витыуизард.хтм

Срећно!

Old 13 авг 2008, 15:33
Мембер Гроуп

Тханкс фор ыоур хелп сервергуы али ја суђен све ИЦС ствари из веб страници пре покретања овог тхреад.
Па сам ипак лицемјерје добити ИП адресу приликом тестирања везу на Ксбокс, мислио сам један сцреенсхот од ипцонфиг / алл мај имати нешто поинтед оут то неко узрок ја донт имати нит мисли о тој ствари. Ја стварно немам појма зашто се не могу повезати на Ксбокс уживо путем ИЦС или како сазнати шта је проблем.
Надам се да неко може ипак.
Old 13 авг 2008, 16:16
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы навнут View Post
Тханкс фор ыоур хелп сервергуы али ја суђен све ИЦС ствари из веб страници пре покретања овог тхреад.
Па сам ипак лицемјерје добити ИП адресу приликом тестирања везу на Ксбокс, мислио сам један сцреенсхот од ипцонфиг / алл мај имати нешто поинтед оут то неко узрок ја донт имати нит мисли о тој ствари. Ја стварно немам појма зашто се не могу повезати на Ксбокс уживо путем ИЦС или како сазнати шта је проблем.
Надам се да неко може ипак.
Јесте ли користите заштитни зид?

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми Спајање на Интернет и мреже мини дива Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 8 мај 2009 17:41
Хитно потребна помоћ! - Спаја на интернет проблеме. кости Нетуоркинг, Модем & ВоИП 8 20 аугуст 2008 10:04
Спајање ХДД лаптоп боыуондер69 Дривес & Измјењиви медији 1 9 јануар 2008 14:38
Спајање рачунара на лаптоп преко УСБ Лаура Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 6 јануар 2008 05:21
Лаптоп Спајање на Интернет, нема везе акхлак768 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 24 октобар 2007 13:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц