az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Sorunları Internet Dizüstü için 360 bağlanma ve PC için LAN Dizüstü için

Reply

Konu Araçları
Old 12 Temmuz 2008, 00:57
Üye Grubu

Default Sorunları Internet Dizüstü için 360 bağlanma ve PC için LAN Dizüstü için

Ben, bu nedenle, bu Laptop ve 360 ya da PC arasında CAT5e kablo ile Ethernet portu olan bir ADSL USB modemi kullanıyorum.
Bağlantı yapılan ama "Bu bağlantı ya da bağlantı sınırlı var ki" gibi.
Ben ipconfiall çıkışının bir resim yer alıyor.
Ben 360 Medya Extender olarak kullanmak Media Center özellikleri kullanabilirsiniz duyuyorum.
Ben aynı sorun birlikte benim Masaüstü ve Dizüstü bağlanmaya çalışan yaşıyorum. Ben bağlantı paylaşımı ve DHCP, DNS etkin olmalı vs ama boşuna.
Biri bana yardım umuyoruz.
Attached Thumbnails
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old 15 Temmuz 2008, 10:12
Bağış Grubu

Default Sorunları Internet Dizüstü için 360 bağlanma ve PC için LAN Dizüstü için

Eğer bir medya Extender olarak sonra hata anlamına gelir bağlanır internet kendisi ile bir dizüstü veya masaüstü İnternet var mı?

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 15 Temmuz 2008, 12:46
Üye Grubu

Evet öyle.
Old 12 Ağustos 2008, 11:29
Üye Grubu

Bu çocuklar yardım gerçekten ihtiyacımız var. Tüm yapmanız Xbox canlı bazı güncelleştirmeler download istiyorum. Ben bir yönlendirici satın almak istiyorum, o zaman bile ICS dışarı eğer i cant rakam ne olacak yapılandırmak bir yönlendirici dont.
PLZ yardım etmek beni
Old 12 Ağustos 2008, 11:41
Üye Grubu

MY ipconfigall ayarları DHCP Bunu nasıl etkin yapılacak etkin değil diyor?
Old 12 Ağustos 2008, 11:53
Üye Grubu

Ayrıca ne bir yama kablosu ve bir köprülü kablo arasındaki fark nedir?
Old 13 Ağustos 2008, 15:10
Moderatör Grubu

Sağ. Senin için bir dakika içinde oldukça uzun soluksuz cevap olacaktır. Şimdi kadar bu iplik görüldü yoktu.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 13 Ağustos 2008, 15:25
Moderatör Grubu

Sağ.

Ne yapmak istiyorsun kesinlikle mümkün ve doğru Internet Bağlantı Paylaşımı kullanmanız gerekir düşünce bulunmaktadır.

Bir köprülü kablo temelde sadece iki teller kablo içinde geçiş bulunmaktadır. Sen geleneksel zaman doğrudan PC'ler gibi cihazlara, sonuna veya veya papatya chaining hub'lar konsolları bağlanmak kullanmak gerekir.

AMA

Bir XBOX 360, eski XBOXs aksine, kablo üzerinden bir haç gerektirmez. Yeterince otomatik çalışma port işlemek için zeki olduğunu.

Öte yandan, eğer 'başka bir ağ üzerinden bir bilgisayara bağlanmak istiyorsanız, o zaman bir köprülü kablo gerekir. Ayrıca, kablo üzerinden 360 Eğer bunu istediğiniz bir çapraz kullanabilirsiniz.

Bu yanlış bir yol olmaz mı, ama baştan itibaren hataları ortadan kaldırmak için olacak. Bu arada tüm bu yazmak değildir, bazı XBOX sitenin karanlık bir köşesinden geldi.

Xbox bağlanmak için USB modemi üzerinden Windows ICS kullanarak CANLI:

1. Herhangi bir kablo bağlanmadan önce, kablo veya DSL modem, bilgisayar kapatmak ve Xbox 360 konsolu. (Eğer, harici bir modemi var olan güç kaynağı da çıkarın kapatmak için.)

2. Modem USB port USB kablosunun bir ucunu bağlayın. PC'nizdeki USB portuna diğer ucunu takın.

3. PC'nizin Ethernet portu için Ethernet kablosunun bir ucunu bağlayın. Sizin Xbox 360 konsol arkasındaki Ethernet portuna diğer ucunu takın.

4. Modeminizin PC'nize açın.

5. PC'nizden, Windows ICS internet bağlantısını paylaşmak için. Bilgisayarınızdaki, işletim sistemi için gerekli talimatları izleyin Windows ICS etkinleştirmek için:

XP

1. Sağ tıklayın bağlantı, Internet'e bağlanmak için kullanın. (Bunu, şebeke bağlı olarak birden fazla bağlantı listede görebilirsiniz.)

2. Kısayol menüsünde, tıklayın Özellikleri tıklatın Gelişmiş sekmesini seçin.

3. Aşağıda Internet Bağlantı Paylaşımı tıklayın Diğer ağ Kullanıcılarınıza bu bilgisayarın Internet bağlantısı üzerinden bağlanmak için onay kutusunu işaretleyin.

4. Tıklayın Tamam.
    İnternet bağlantısı için Xbox konsol paylaşılıyor.

Vista

Bu bağlantıyı takip edin:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Sonra sonra yapılandırılmış ICS'de, PC'nizi Internet'e erişim sağlamak.

7. Xbox Disk tepsisini hiçbir disk ile 360 konsolu açın.

8. Zaten Çevrimdışı oynamak için Xbox 360 sistemi kullandıysanız, Xbox Dashboard için açılacak Xbox LIVE alanı. Seçin Xbox LIVE afiş. Ne zaman size you're Xbox LIVE bağlı biliyor olacaksınız Xbox LIVE Pazarı bakın.

Herhangi bir şans ile bu çalışma almalısınız. Umarım.

Ayrıca sürece A.Ş. Kablo üzerinde bir haç kullanmak bir dizüstü bilgisayar gibi başka bir cihaza bağlanmak için izin vermelidir.

Eğer sorununuz varsa, yapmanız gereken ilk şey, ana bilgisayarda herhangi bir güvenlik duvarları / dizüstü devre dışı bırakmak olduğunu. Aslında, onun çok daha iyi o Başlamadan önce, özellikle de kuzey bloatware yaptıklarınızdan emin olun.

Eğer sorunlar varsa da Bağlantı Sihirbazı deneyebilirsiniz:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Iyi şanslar!

Old 13 Ağustos 2008, 15:33
Üye Grubu

Serverguy yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz ama siteden bu iplik başlamadan önce tüm ICS şeyler denedim.
Ben hala bir IP adresi zaman Xbox üzerinde bağlantı test almak cant, i ipconfig bir ekran düşünce / her biri neden I dont birşeyler işaret olabilir bu şeyler hakkında bir ipucu var. Gerçekten neden Xbox bağlanamıyorum hiçbir fikrim yok ICS aracılığıyla veya yaşamak nasıl sorunun ne olduğunu öğrenmek için.
Birisi olabilir ama umuyorum.
Old 13 Ağustos 2008, 16:16
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by navnut View Post
Serverguy yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz ama siteden bu iplik başlamadan önce tüm ICS şeyler denedim.
Ben hala bir IP adresi zaman Xbox üzerinde bağlantı test almak cant, i ipconfig bir ekran düşünce / her biri neden I dont birşeyler işaret olabilir bu şeyler hakkında bir ipucu var. Gerçekten neden Xbox bağlanamıyorum hiçbir fikrim yok ICS aracılığıyla veya yaşamak nasıl sorunun ne olduğunu öğrenmek için.
Birisi olabilir ama umuyorum.
Bir güvenlik duvarı kullanıyor musunuz?

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından