менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 липня 2008, 00:57
Член групи

Default Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків

Я використовую модем ADSL USB, тому в нього немає Ethernet порту, з CAT5e кабелю між 360 і ноутбук або ПК.
Зв'язки, як видається, зробив, але він буде говорити "Це з'єднання має обмежену зв'язок чи ні".
Я включив образу ipconfiall продукції.
Я можу використовувати 360 як засіб масової інформації і подовжувач використовувати Media Center особливостей.
У мене виникають ті ж проблеми при спробі підключити настільні та портативні разом. Мені дали можливість підключення та обміну DHCP, DNS і т.д, але безрезультатно.
Я сподіваюся, хтось може допомогти мені.
Мініатюри
Problems connecting 360 to Laptop for Internet, and LAN for PC to Laptop-ipall.gif  
Old 15 липня 2008, 10:12
Донор групи

Default Проблеми при підключенні 360 ноутбук для Інтернету і локальної мережі для ПК для ноутбуків

Якщо він підключається як Media Extender то це означає, що вини з самого Інтернету, Ви отримуєте доступ до інтернету через ноутбук або настільний комп'ютер?

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 15 липня 2008, 12:46
Член групи

Так.
Old 12 серпня 2008, 11:29
Член групи

Мені дуже потрібна допомога хлопців. Все, що я хочу зробити, це завантажити деякі оновлення з Xbox Live. Я не хочете мати, щоб купити маршрутизатор, навіть тоді, якщо я нахиляє з'ясувати ICS Як мені налаштувати маршрутизатор.
PLZ допомогти мені
Old 12 серпня 2008, 11:41
Член групи

Мої налаштування ipconfigall сказати DHCP не включений так, то як я можу отримати, що дозволило?
Old 12 серпня 2008, 11:53
Член групи

Крім того, у чому різниця між кабелем патч і кросовер кабель?
Old 13 серпня 2008, 15:10
Модератор групи

Правий. Мені доведеться досить довго намотаною відповісти вам протягом хвилини. Не бачила цієї теми до цих пір.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 13 серпня 2008, 15:25
Модератор групи

Правий.

Те, що ви хочете робити, безумовно, можливо, і ви маєте рацію, думаючи, що ви повинні використовувати Internet Connection Sharing.

Кроссовер кабель в основному тільки коли два дроти перейшли всередину кабелю. Ви повинні використовувати їх традиційно при безпосередньому підключенні до кінцевим пристроям, як ПК або консолі або послідовного підключення вузлів.

АЛЕ

XBOX 360, на відміну від дорослих XBOXs, не вимагає хрест над кабелем. Він досить розумний, щоб автоматично керувати роботою порту.

З іншого боку, якщо ви хочете підключити один комп'ютер до чистого через інше, то вам буде потрібно кросовер кабель. Ви також можете використовувати хрест над кабелем з 360, якщо він того забажає.

Не бери це неправильний шлях, але я збираюся йти з самого початку, щоб усунути будь-які помилки. Я не писав усе це з До речі, деякі прийшли з темного кута XBOX сайті.

Щоб підключитися до Xbox LIVE за допомогою Windows ICS через модем USB:

1. Перед підключенням всі кабелі, вимкніть кабельного або DSL-модем, ПК і Xbox 360. (Якщо у вас зовнішній модем, відключіть його від джерела живлення, щоб відключити його.)

2. Підключіть один кінець кабелю USB до порту USB модему. Підключіть інший кінець кабелю до порту USB на ПК.

3. Підключіть один кінець кабелю Ethernet до порту Ethernet вашого ПК. Підключіть інший кінець кабелю до порту Ethernet на задній панелі Xbox 360.

4. Увімкніть модем і комп'ютер.

5. З комп'ютера, налаштувати Windows ICS поділитися підключення до Інтернету. Щоб включити ICS Windows на комп'ютер, дотримуйтесь інструкцій для вашої операційної системи:

XP

1. Клацніть правою кнопкою миші підключення, яке ви використовуєте для підключення до Інтернету. (Ви можете побачити кілька з'єднань в списку, залежно від вашої мережі.)

2. У контекстному меню виберіть команду Властивості і натисніть кнопку Розширений вкладку.

3. Нижче Internet Connection Sharing, натисніть Дозволити іншим користувачам мережі використовувати підключення до Інтернету даного комп'ютера зв'язку прапорець.

4. Натисніть OK.
    Підключення до Інтернету поділяється на вашу консоль Xbox.

Vista

Слідуйте за цим посиланням:
http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx

6. Як тільки ви налаштували МПС, переконайтеся, що ваш комп'ютер може отримати доступ до Інтернету.

7. Увімкніть Xbox 360 без будь-яких диска в лотку.

8. Якщо ви вже використали вашу Xbox 360 для автономною системою гри, Xbox Dashboard буде відкритий для Xbox LIVE області. Виберіть Xbox LIVE прапор. Коли ви побачите Xbox Live Marketplace, ви будете знати, що ви підключені до Xbox LIVE.

Якщо пощастить, які повинні отримати його роботу. Я сподіваюся.

Слід також дозволяють підключити будь-які інші пристрої, такі як ноутбук, поки ви використовувати хрест над кабелем.

Якщо у вас виникли проблеми, то перше, що потрібно зробити, це відключити всі брандмауери на комп'ютері / ноутбуці. Справді, його, ймовірно, непогано переконатися, що ви робите, що перш ніж почати, особливо якщо це Нортон Bloatware.

Ви також можете спробувати також майстер підключення, якщо у вас виникли проблеми:
http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm

Удачи!

Old 13 серпня 2008, 15:33
Член групи

Дякуємо за вашу допомогу serverguy але я намагався все ICs матеріалу з сайту перед початком цієї теми.
Такого я ще нахиляє отримати IP-адресу при перевірці зв'язку на Xbox, я думав, скріншот Ipconfig / Все може бути вказано щось комусь Dont причини я жодного уявлення про те, що речі. Я дійсно не знаю, чому я не можу підключитися до Xbox Live через ІВ або як дізнатися, в чому полягає проблема.
Сподіваюся, хоч хтось може.
Old 13 серпня 2008, 16:16
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав navnut View Post
Дякуємо за вашу допомогу serverguy але я намагався все ICs матеріалу з сайту перед початком цієї теми.
Такого я ще нахиляє отримати IP-адресу при перевірці зв'язку на Xbox, я думав, скріншот Ipconfig / Все може бути вказано щось комусь Dont причини я жодного уявлення про те, що речі. Я дійсно не знаю, чому я не можу підключитися до Xbox Live через ІВ або як дізнатися, в чому полягає проблема.
Сподіваюся, хоч хтось може.
Чи ви брандмауер?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми при підключенні до Інтернет і мережа міні гігантських Мережа, Модеми & VoIP 1 8 травня 2009 17:41
Потрібна термінова допомога!! - Підключення до Інтернету проблем. Кістки Мережа, Модеми & VoIP 8 20 серпня 2008 10:04
Підключення ноутбука HDD boywonder69 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 9 січня 2008 14:38
Підключення до настільного ноутбука через USB Лауро Мережа, Модеми & VoIP 5 6 січня 2008 05:21
Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення akhlaq768 Мережа, Модеми & VoIP 3 24 жовтня 2007 13:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.