![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую модем ADSL USB, тому в нього немає Ethernet порту, з CAT5e кабелю між 360 і ноутбук або ПК. Зв'язки, як видається, зробив, але він буде говорити "Це з'єднання має обмежену зв'язок чи ні". Я включив образу ipconfiall продукції. Я можу використовувати 360 як засіб масової інформації і подовжувач використовувати Media Center особливостей. У мене виникають ті ж проблеми при спробі підключити настільні та портативні разом. Мені дали можливість підключення та обміну DHCP, DNS і т.д, але безрезультатно. Я сподіваюся, хтось може допомогти мені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо він підключається як Media Extender то це означає, що вини з самого Інтернету, Ви отримуєте доступ до інтернету через ноутбук або настільний комп'ютер?
| |||
| |||
| Так. |
|
| |||
| |||
| Мені дуже потрібна допомога хлопців. Все, що я хочу зробити, це завантажити деякі оновлення з Xbox Live. Я не хочете мати, щоб купити маршрутизатор, навіть тоді, якщо я нахиляє з'ясувати ICS Як мені налаштувати маршрутизатор. PLZ допомогти мені |
|
| |||
| |||
| Мої налаштування ipconfigall сказати DHCP не включений так, то як я можу отримати, що дозволило? |
|
| |||
| |||
| Крім того, у чому різниця між кабелем патч і кросовер кабель? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правий. Мені доведеться досить довго намотаною відповісти вам протягом хвилини. Не бачила цієї теми до цих пір.
|
| |||
| |||
| Правий. Те, що ви хочете робити, безумовно, можливо, і ви маєте рацію, думаючи, що ви повинні використовувати Internet Connection Sharing. Кроссовер кабель в основному тільки коли два дроти перейшли всередину кабелю. Ви повинні використовувати їх традиційно при безпосередньому підключенні до кінцевим пристроям, як ПК або консолі або послідовного підключення вузлів. АЛЕ XBOX 360, на відміну від дорослих XBOXs, не вимагає хрест над кабелем. Він досить розумний, щоб автоматично керувати роботою порту. З іншого боку, якщо ви хочете підключити один комп'ютер до чистого через інше, то вам буде потрібно кросовер кабель. Ви також можете використовувати хрест над кабелем з 360, якщо він того забажає. Не бери це неправильний шлях, але я збираюся йти з самого початку, щоб усунути будь-які помилки. Я не писав усе це з До речі, деякі прийшли з темного кута XBOX сайті. Щоб підключитися до Xbox LIVE за допомогою Windows ICS через модем USB: 1. Перед підключенням всі кабелі, вимкніть кабельного або DSL-модем, ПК і Xbox 360. (Якщо у вас зовнішній модем, відключіть його від джерела живлення, щоб відключити його.) 2. Підключіть один кінець кабелю USB до порту USB модему. Підключіть інший кінець кабелю до порту USB на ПК. 3. Підключіть один кінець кабелю Ethernet до порту Ethernet вашого ПК. Підключіть інший кінець кабелю до порту Ethernet на задній панелі Xbox 360. 4. Увімкніть модем і комп'ютер. 5. З комп'ютера, налаштувати Windows ICS поділитися підключення до Інтернету. Щоб включити ICS Windows на комп'ютер, дотримуйтесь інструкцій для вашої операційної системи: XP
Vista Слідуйте за цим посиланням: http://windowshelp.microsoft.com/Win...d1e9e1033.mspx 6. Як тільки ви налаштували МПС, переконайтеся, що ваш комп'ютер може отримати доступ до Інтернету. 7. Увімкніть Xbox 360 без будь-яких диска в лотку. 8. Якщо ви вже використали вашу Xbox 360 для автономною системою гри, Xbox Dashboard буде відкритий для Xbox LIVE області. Виберіть Xbox LIVE прапор. Коли ви побачите Xbox Live Marketplace, ви будете знати, що ви підключені до Xbox LIVE. Якщо пощастить, які повинні отримати його роботу. Я сподіваюся. Слід також дозволяють підключити будь-які інші пристрої, такі як ноутбук, поки ви використовувати хрест над кабелем. Якщо у вас виникли проблеми, то перше, що потрібно зробити, це відключити всі брандмауери на комп'ютері / ноутбуці. Справді, його, ймовірно, непогано переконатися, що ви робите, що перш ніж почати, особливо якщо це Нортон Bloatware. Ви також можете спробувати також майстер підключення, якщо у вас виникли проблеми: http://www.xbox.com/en-US/support/co...vitywizard.htm Удачи!
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за вашу допомогу serverguy але я намагався все ICs матеріалу з сайту перед початком цієї теми. Такого я ще нахиляє отримати IP-адресу при перевірці зв'язку на Xbox, я думав, скріншот Ipconfig / Все може бути вказано щось комусь Dont причини я жодного уявлення про те, що речі. Я дійсно не знаю, чому я не можу підключитися до Xbox Live через ІВ або як дізнатися, в чому полягає проблема. Сподіваюся, хоч хтось може. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми при підключенні до Інтернет і мережа | міні гігантських | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 8 травня 2009 17:41 |
| Потрібна термінова допомога!! - Підключення до Інтернету проблем. | Кістки | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 20 серпня 2008 10:04 |
| Підключення ноутбука HDD | boywonder69 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 9 січня 2008 14:38 |
| Підключення до настільного ноутбука через USB | Лауро | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 6 січня 2008 05:21 |
| Підключення комп'ютера до мережі Інтернет, підключення | akhlaq768 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 24 жовтня 2007 13:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |