по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Проблеми с новите си безжични карти

Reply

Нишка Инструменти
Old 17-ти януари 2008, 13:24
Новите държави Група

Default Проблеми с новите си безжични карти

Здравейте forumers:)

Аз съм нов член на този форум, но не на нови концепции на форуми като цяло, да се надяваме, доколкото аз правя всичко както трябва (след изглед към правилата).

Сега имам неотдавна купувам карта за безжична (Belkin F5D7000UK Wireless 54g Desktop карта) за десктопа на компютъра ми (който е по избор построена машина), тя се инсталира и работи почти перфектен с 2 distintive грешки:
- Най-много произволни интервали от време, той пуска връзка с моя рутер (моя лаптоп няма този проблем, така че аз съм се предположи, че това е картата). Бих искал да го поправим, както можете да си представите, това причинява болка право, когато се опитват да се актуализира на компютъра ми.
- Когато напълно свързани с интернет (не aquring адрес на мрежата), то може да функционира само на 11 Mbps. Аз се промениха начина да Wireless G и тя все още не излиза всяка по-високи. Имам малък чувство това може да се свързва с връзка отпадане проблем.

Ако имате нужда от повече информация, аз с удоволствие ще предостави снимки на екрани и информация, така че можете да ми помага с тази грешка:) (Имайте предвид, че аз съм добър с компютрите, просто грешки, като това може да се безпокоя, и то не убива за да потърсят съвет на ситуацията).

Благодарение на всеки, който може да даде някаква помощ:)
Old 17-ти януари 2008, 13:27
Номер на групата

колко далеч сте от рутер?
т.е. то е осигурено WEP ключ, WPA, достъп до списък

Моята система: Cewy на чудно macine

Процесор (и):
Intel Core 2 четворни q6600@3.2Ghz
Дънната платка:
ASUS p5q лукс
RAM памет:
4 концерта ocz 1066mhz SLI
Графична карта (и):
NVIDIA evga 8800 ултра Ko
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
750 гиг SEAGATE, 32meg кеш
Оптично устройство (а):
3 ASUS DVD писатели, lightscribe
Дело / PSU:
lian-Li armoursuite PC-p60
Охлаждане:
tuniq кула
Мрежа / Интернет:
двоен Gigabit LAN портове
Монитор (и):
24 "Dell 2408wfp
Операционна система (и):
winfail изглед 64 | Ubuntu / арх Linux
Old 17-ти януари 2008, 13:29
Новите държави Група

Аз съм справедлив разстояние, обаче, тя има същия проблем, когато аз да го премести близо до рутера. Също така силата на сигнала е винаги на много добро или отлично, когато е в момента.

Аз използвайте Windows Wireless Zero Предприятието също:)

Мрежата е обезпечен със сигурността WPA, че уж се свърже с по-слаба на сигурност по някаква причина.
Old 17-ти януари 2008, 13:32
Номер на групата

ММ не съм сигурен след това се опитайте отново да инсталирате драйвери за безжичната карта или да ги актуализира
Old 17-ти януари 2008, 13:34
Новите държави Група

Имам актуализира и инсталира няколко пъти, и също са форматирани и преинсталиран Windows и все още проблемът продължава.

Чудех се, дали може би настройките на картата, не са кой да е добър? И ако някой се случва да се запознаят с идеална настройки за картата?
Old 17-ти януари 2008, 13:55
Номер на групата

Съжалявам, че съм объркан

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Безжични проблеми - "Windows не може да конфигурира тази безжична връзка" pmcg03 В мрежа, модеми & VoIP 1 28 май 2009 г. 02:48
Безжична карта Brennen89 В мрежа, модеми & VoIP 2 28 Jan 2008 10:52
Безжични проблеми, моля помогнете? самбо В мрежа, модеми & VoIP 4 21 Jan 2008 17:22
Безжична карта antbann В мрежа, модеми & VoIP 2 1-во Nov 2007 15:31
ВРЪХ безжична LAN интернет рутер и картови проблеми leaaa В мрежа, модеми & VoIP 3 24 Юли 2007 06:58
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc