![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hello forumers:) Jsem nový člen do tohoto fóra, ale nejsou nové pojetí fór obecně, doufejme, že zatím dělám všechno správně (po výhledem na pravidla). Teď jsem si nedávno koupil bezdrátová karta (Belkin F5D7000UK Bezdrátové 54g Desktop Card) pro svůj stolní počítač (který je postavený na zakázku stroj), instaluje a pracuje s téměř dokonalou 2 distintive chyb: - Ve velmi náhodných intervalech, kapky připojení k routeru (můj notebook nemá tento problém, takže jsem za předpokladu, že je karta). Rád bych to opravit, jak si dokážete představit, to způsobuje bolest pravé Při pokusu o aktualizaci počítače. - Při plně připojeny (ne aquring síťová adresa), může fungovat pouze na 11 mbps. Jsem se změnil režim to Wireless G, a to ještě nejde žádné vyšší. Mám malý pocit, že tohle může být propojení s připojením svržení problém. Pokud budete potřebovat další informace, které jsem vám ochotně poskytne informace a screenshoty, takže můžete pomáhat mi s touto chybou:) (Všimněte si, že jsem to s počítači, tak chyby, jako tomu může dostat mrzutý, a to nezabije požádat o radu o situaci). Díky každému, kdo může poskytnout nějakou pomoc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jak daleko jste od routeru?
| |||
| |||
| Jsem spravedlivý vzdálenosti, ale má stejný problém, když jsem ji přesunout blízko k routeru. Rovněž síla signálu je vždy na velmi dobré nebo vynikající, kde je v tuto chvíli. Používám Windows Wireless Zero Utility také:) Tato síť je zajištěna bezpečnost s WPA, ale nechtěl bych se připojit k oslabení zabezpečení, kterým se z nějakého důvodu. |
|
| |||
| |||
| im ne jistý zkuste re-instalaci ovladačů pro bezdrátové karty nebo jejich aktualizaci |
|
| |||
| |||
| Mám aktualizovány a přeinstalovat několikrát, a také formátu a přeinstalovat okna a stále problém přetrvává. Napadlo mě, jestli možná nastavení karty, nejsou k ničemu? A pokud se někdo stane vědět, ideální nastavení pro kartu? |
|
| |||
| |||
| Omlouvám jsem stumped |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bezdrátové Problémy - "Systém Windows nemůže nakonfigurovat toto bezdrátové připojení" | pmcg03 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 28. května 2009 02:48 |
| Bezdrátové karty | Brennen89 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 28. leden 2008 10:52 |
| Bezdrátové problémy prosím pomoci? | černoch | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 21 ledna 2008 17:22 |
| Bezdrátové karty | antbann | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 1. listopadu 2007 15:31 |
| PEAK LAN připojení k internetu router a karta problémy | leaaa | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 24. července 2007 06:58 |
| Thread Nástroje | |
| |