![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hello forumers:) Είμαι ένα νέο μέλος στο φόρουμ αυτό, αλλά δεν είναι νέο για τις έννοιες του φόρουμ σε γενικές γραμμές, ελπίζω ότι μέχρι στιγμής έχω κάνει τα πάντα (μετά αναζητούν πάνω από τους κανόνες). Τώρα έχω αγοράσει πρόσφατα μια ασύρματη κάρτα (F5D7000UK Belkin Wireless 54G Desktop Card) για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου (η οποία είναι ενσωματωμένη μια προσαρμοσμένη μηχανή), να εγκαθιστά και λειτουργεί σχεδόν τέλεια με 2 distintive σφάλματα: - Σε πολύ τυχαία χρονικά διαστήματα, να πέφτει η σύνδεση με το router μου (lap-top μου δεν έχει αυτό το πρόβλημα έτσι υποθέτω ότι είναι η κάρτα). Θα ήθελα πολύ να το φτιάξω όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό προκαλεί ένα δικαίωμα πόνο όταν προσπαθείτε να ενημερώσετε τον υπολογιστή μου. - Όταν συνδεθεί πλήρως (δεν aquring διεύθυνση δικτύου), αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε 11 Mbps. Έχω αλλάξει ο τρόπος να Wireless G και αυτή εξακολουθεί να μην πάει καμία υψηλότερη. Έχω ένα μικρό αίσθημα αυτό μπορεί να συνδέει τη σύνδεση πτώση πρόβλημα. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες θα παράσχει ευχαρίστως εικόνες και πληροφορίες ώστε να μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το σφάλμα:) (Σημειώστε ότι είμαι καλά με τους υπολογιστές, μόνο λάθη όπως αυτό μπορεί να πάρει ενοχλητικός, και δεν σκοτώνει για να ζητήσουν συμβουλές σχετικά με την κατάσταση). Χάρη στην όποιος μπορεί να προσφέρει κάποια βοήθεια:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πόσο μακριά είσαι από το router;
| |||
| |||
| Είμαι μια δίκαιη απόσταση, ωστόσο, έχει το ίδιο πρόβλημα όταν αυτό κινείται κοντά στο δρομολογητή. Επίσης, η ισχύς του σήματος είναι πάντα σε πολύ καλή ή εξαιρετική περίπτωση είναι αυτή τη στιγμή. Χρησιμοποιώ το Windows Wireless Zero Utility επίσης:) Το δίκτυο είναι ασφαλές με ασφάλεια WPA, αυτό wouldnt συνδεθείτε με έναν ασθενέστερο ασφαλείας ρύθμιση για κάποιο λόγο. |
|
| |||
| |||
| im μη βέβαιος στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για την ασύρματη κάρτα ή τα ενημερώνει |
|
| |||
| |||
| Έχω ενημερωθεί και να εγκατασταθεί εκ νέου μερικές φορές, και έχουν επίσης μορφοποιηθεί και επανεγκατάσταση των Windows και παραμένει το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Αναρωτιόμουν αν ίσως τις ρυθμίσεις της κάρτας δεν είναι κανένα καλό; Και αν κάποιος τυχαίνει να γνωρίζω τις ιδανικές ρυθμίσεις για την κάρτα; |
|
| |||
| |||
| sorry Είμαι stumped |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασύρματη σύνδεση Προβλήματα - "τα παράθυρα δεν μπορούν να ρυθμίσετε αυτή την ασύρματη σύνδεση" | pmcg03 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 28 Μαΐου 2009 02:48 |
| Ασύρματη Κάρτα | Brennen89 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 28 Ιαν 2008 10:52 |
| Ασύρματη προβλήματα παρακαλώ βοηθήστε; | Sambo | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 21 Ιαν 2008 17:22 |
| Ασύρματη κάρτα | antbann | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 1η Νοεμβρίου 2007 15:31 |
| ΚΟΡΥΦΗ ασύρματο LAN internet router και κάρτα προβλήματα | leaaa | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 24 Ιουλ 2007 06:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |