μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Προβλήματα με την νέα μου κάρτα ασύρματου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 13:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Προβλήματα με την νέα μου κάρτα ασύρματου

Hello forumers:)

Είμαι ένα νέο μέλος στο φόρουμ αυτό, αλλά δεν είναι νέο για τις έννοιες του φόρουμ σε γενικές γραμμές, ελπίζω ότι μέχρι στιγμής έχω κάνει τα πάντα (μετά αναζητούν πάνω από τους κανόνες).

Τώρα έχω αγοράσει πρόσφατα μια ασύρματη κάρτα (F5D7000UK Belkin Wireless 54G Desktop Card) για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου (η οποία είναι ενσωματωμένη μια προσαρμοσμένη μηχανή), να εγκαθιστά και λειτουργεί σχεδόν τέλεια με 2 distintive σφάλματα:
- Σε πολύ τυχαία χρονικά διαστήματα, να πέφτει η σύνδεση με το router μου (lap-top μου δεν έχει αυτό το πρόβλημα έτσι υποθέτω ότι είναι η κάρτα). Θα ήθελα πολύ να το φτιάξω όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό προκαλεί ένα δικαίωμα πόνο όταν προσπαθείτε να ενημερώσετε τον υπολογιστή μου.
- Όταν συνδεθεί πλήρως (δεν aquring διεύθυνση δικτύου), αυτό μπορεί να λειτουργήσει σε 11 Mbps. Έχω αλλάξει ο τρόπος να Wireless G και αυτή εξακολουθεί να μην πάει καμία υψηλότερη. Έχω ένα μικρό αίσθημα αυτό μπορεί να συνδέει τη σύνδεση πτώση πρόβλημα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες θα παράσχει ευχαρίστως εικόνες και πληροφορίες ώστε να μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό το σφάλμα:) (Σημειώστε ότι είμαι καλά με τους υπολογιστές, μόνο λάθη όπως αυτό μπορεί να πάρει ενοχλητικός, και δεν σκοτώνει για να ζητήσουν συμβουλές σχετικά με την κατάσταση).

Χάρη στην όποιος μπορεί να προσφέρει κάποια βοήθεια:)
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 13:27
Ομάδα Δωρητών

πόσο μακριά είσαι από το router;
είναι εξασφαλίζονται δηλαδή κλειδί WEP, WPA, κατάλογος πρόσβαση

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 13:29
Νέο Μέλος Ομάδα

Είμαι μια δίκαιη απόσταση, ωστόσο, έχει το ίδιο πρόβλημα όταν αυτό κινείται κοντά στο δρομολογητή. Επίσης, η ισχύς του σήματος είναι πάντα σε πολύ καλή ή εξαιρετική περίπτωση είναι αυτή τη στιγμή.

Χρησιμοποιώ το Windows Wireless Zero Utility επίσης:)

Το δίκτυο είναι ασφαλές με ασφάλεια WPA, αυτό wouldnt συνδεθείτε με έναν ασθενέστερο ασφαλείας ρύθμιση για κάποιο λόγο.
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 13:32
Ομάδα Δωρητών

im μη βέβαιος στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για την ασύρματη κάρτα ή τα ενημερώνει
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 13:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω ενημερωθεί και να εγκατασταθεί εκ νέου μερικές φορές, και έχουν επίσης μορφοποιηθεί και επανεγκατάσταση των Windows και παραμένει το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.

Αναρωτιόμουν αν ίσως τις ρυθμίσεις της κάρτας δεν είναι κανένα καλό; Και αν κάποιος τυχαίνει να γνωρίζω τις ιδανικές ρυθμίσεις για την κάρτα;
Old 17 Ιανουαρίου 2008, 13:55
Ομάδα Δωρητών

sorry Είμαι stumped

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ασύρματη σύνδεση Προβλήματα - "τα παράθυρα δεν μπορούν να ρυθμίσετε αυτή την ασύρματη σύνδεση" pmcg03 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 28 Μαΐου 2009 02:48
Ασύρματη Κάρτα Brennen89 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 28 Ιαν 2008 10:52
Ασύρματη προβλήματα παρακαλώ βοηθήστε; Sambo Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 21 Ιαν 2008 17:22
Ασύρματη κάρτα antbann Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 1η Νοεμβρίου 2007 15:31
ΚΟΡΥΦΗ ασύρματο LAN internet router και κάρτα προβλήματα leaaa Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 24 Ιουλ 2007 06:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.