manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problemi s moje nove bežične kartice

Reply

Thread Tools
Old 17 siječanj 2008, 13:24
Novi član grupe

Default Problemi s moje nove bežične kartice

Pozdrav forumers:)

Ja sam novi član na ovom forumu, ali ne i za nove koncepte forumima općenito, nadajmo se u tolikoj mjeri da činim sve što je pravo (nakon što gleda preko pravila).

Sad sam nedavno kupio wireless karticu (Belkin F5D7000UK Wireless Desktop 54G Card) za moje stolno računalo (što je običaj izgrađen stroj), to instalira i radi gotovo savršeno sa 2 distintive pogreške:
- Na samom nasumičnim intervalima, padne veza to moj usmjerivač (moj laptop nema taj problem tako da sam uz pretpostavku da je kartica). JA će hatar to škripac Internet kao što možete zamisliti, ovo izaziva pravu bol našto težak to ažurirati moj računalo.
- Kada je potpuno povezana (ne aquring adresa mreže), to jedino može raditi u 11 Mbps. Ja sam promijenio način na Wireless G i Internet pa ipak ne ide tako visoko. Imam mali osjećaj ovaj svibanj biti povezivanje to povezivanje padaju problem.

Ukoliko trebate bilo kakve dodatne informacije rado će pružiti screenshotovi i informacije tako da možete mi pomoći sa ovaj greška:) (Imajte na umu da sam ja dobar s računalima, baš kao što je ovaj pogreške mogu dobiti peckav, a ne ubiti pitati za savjet o situaciji).

Hvala to svatko tko može dati neke pomoći:)
Old 17 siječanj 2008, 13:27
Donatorska Grupa

koliko daleko ste od rutera?
je to osigurano, tj. WEP ključ, WPA, pristup popisu

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 17 siječanj 2008, 13:29
Novi član grupe

Ja sam priličnu udaljenost, međutim, ona ima jednak problem našto JA premjestiti ga blizu ruter. Također snaga signala je uvijek na vrlo dobro ili odlično, gdje je to u ovom trenutku.

JA korist Windowsi Wireless Zero Korisnost također:)

Mreža je osiguran sa WPA sigurnost, to wouldnt spojite se slabije sigurnosne postavke za neki razlog.
Old 17 siječanj 2008, 13:32
Donatorska Grupa

im ne siguran tada pokušajte ponovo instalirati upravljačke programe za wireless karticu ili ih ažurirati
Old 17 siječanj 2008, 13:34
Novi član grupe

Imam obnovljeno i reinstalirati nekoliko puta, te su također oblikovane i reinstalirati Windows i dalje problem persists.

Sam bio izvjedljiv ako možda postavke kartice nisu bilo koji dobar? I ako bilo tko dogoditi se to znati idealne postavke za karticu?
Old 17 siječanj 2008, 13:55
Donatorska Grupa

sorry I'm stumped

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Wireless Problems - "Windows ne može konfigurirati ovu bežičnu vezu" pmcg03 Networking, Modemi & VoIP 1 28. svibanj 2009 02:48
Wireless Card Brennen89 Networking, Modemi & VoIP 2 28 siječanj 2008 10:52
Wireless problema molim pomoć? potomak indijanca i crnca Networking, Modemi & VoIP 4 21 siječanj 2008 17:22
Bežična kartica antbann Networking, Modemi & VoIP 2 1. studeni 2007 15:31
Vrh bežični LAN ruter i internet kartica problemi leaaa Networking, Modemi & VoIP 3 24. srpnja 2007 06:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.