kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Gondok vannak az új vezeték nélküli kártya

Reply

Téma eszközök
Old Január 17, 2008, 13:24
Új tag Csoport

Default Gondok vannak az új vezeték nélküli kártya

Hello forumers:)

Én egy új tag, hogy ezen a fórumon, de nem új a fogalmak fórumokon általában, remélhetőleg eddig csinálok mindent jól (után néz át a szabályokat).

Most már nemrégiben vásárolt egy vezeték nélküli kártyán (F5D7000UK Belkin Wireless 54g Desktop Card) az én asztali számítógép (amely egy egyedi épített gép), telepíti és szerkezet majdnem tökéletes a 2 distintive hibák:
- Nagyon véletlenszerű időközönként, akkor eldobja a kapcsolatot a saját router (my laptop nem rendelkezik ezzel a probléma tehát vagyok, feltételezve, hogy ez a kártya). Szeretnék megjavítani, mint tudod képzelni, hogy ez okozza a fájdalmat jogot akkor, amikor megpróbáljuk frissíteni a számítógépet.
- Ha teljesen összefüggő (nem aquring hálózati cím), ez csak akkor működik a 11 Mbps. Nekem van mód, hogy megváltoztatta a Wireless G, és még mindig nem megy semmilyen magasabb. Nekem van egy kis érzés, ez lehet, hogy összeköti a kapcsolat csepegés probléma.

Ha szüksége van bármilyen további információt én szívesen nyújt screenshotok és információk, így segíthet nekem ezt a hibát:) (Ne feledjük, hogy jó vagyok a számítógépekkel, csak a hibák, mint ez bosszantó tud kap, és nem öli meg a tanácsot kérhet a helyzet).

Köszönet mindenkinek, aki tud biztosítani némi segítséget:)
Old Január 17, 2008, 13:27
Donor Group

Ön milyen messze van a router?
van biztosítva, azaz WEP kulcs, WPA, hozzáférési lista

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Január 17, 2008, 13:29
Új tag Csoport

Én a tisztességes távolságot, azonban ugyanaz a probléma, amikor mozog ez közel a routert. Is a jel erőssége mindig nagyon jónak vagy kiválónak, ha az az adott pillanatban.

ÉN használ a Windows vezeték nélküli segédprogram is:)

A hálózat biztonságos WPA biztonság, hogy akar kapcsolódni egy gyengébb biztonsági beállítás valamilyen okból.
Old Január 17, 2008, 13:32
Donor Group

im nem persze majd próbálja meg újratelepíteni a rendszert a vezetők számára a vezeték nélküli kártya, illetve frissíti azok
Old Január 17, 2008, 13:34
Új tag Csoport

Nekem van frissíteni és újra, egy párszor, és úgy is formázva, és újra, az ablakok és még a probléma továbbra is fennáll.

Arra gondoltam, hátha a beállításokat a kártya nem jó? És ha valaki véletlenül ismeri az ideális beállításokat a kártya?
Old Január 17, 2008, 13:55
Donor Group

Sajnálom, hogy kivágott

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.