![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hello forumers:)
Én egy új tag, hogy ezen a fórumon, de nem új a fogalmak fórumokon általában, remélhetőleg eddig csinálok mindent jól (után néz át a szabályokat). Most már nemrégiben vásárolt egy vezeték nélküli kártyán (F5D7000UK Belkin Wireless 54g Desktop Card) az én asztali számítógép (amely egy egyedi épített gép), telepíti és szerkezet majdnem tökéletes a 2 distintive hibák: - Nagyon véletlenszerű időközönként, akkor eldobja a kapcsolatot a saját router (my laptop nem rendelkezik ezzel a probléma tehát vagyok, feltételezve, hogy ez a kártya). Szeretnék megjavítani, mint tudod képzelni, hogy ez okozza a fájdalmat jogot akkor, amikor megpróbáljuk frissíteni a számítógépet. - Ha teljesen összefüggő (nem aquring hálózati cím), ez csak akkor működik a 11 Mbps. Nekem van mód, hogy megváltoztatta a Wireless G, és még mindig nem megy semmilyen magasabb. Nekem van egy kis érzés, ez lehet, hogy összeköti a kapcsolat csepegés probléma. Ha szüksége van bármilyen további információt én szívesen nyújt screenshotok és információk, így segíthet nekem ezt a hibát:) (Ne feledjük, hogy jó vagyok a számítógépekkel, csak a hibák, mint ez bosszantó tud kap, és nem öli meg a tanácsot kérhet a helyzet). Köszönet mindenkinek, aki tud biztosítani némi segítséget:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ön milyen messze van a router?
|
|||
|
|||
|
Én a tisztességes távolságot, azonban ugyanaz a probléma, amikor mozog ez közel a routert. Is a jel erőssége mindig nagyon jónak vagy kiválónak, ha az az adott pillanatban.
ÉN használ a Windows vezeték nélküli segédprogram is:) A hálózat biztonságos WPA biztonság, hogy akar kapcsolódni egy gyengébb biztonsági beállítás valamilyen okból. |
|
|
|||
|
|||
|
im nem persze majd próbálja meg újratelepíteni a rendszert a vezetők számára a vezeték nélküli kártya, illetve frissíti azok
|
|
|
|||
|
|||
|
Nekem van frissíteni és újra, egy párszor, és úgy is formázva, és újra, az ablakok és még a probléma továbbra is fennáll.
Arra gondoltam, hátha a beállításokat a kártya nem jó? És ha valaki véletlenül ismeri az ideális beállításokat a kártya? |
|
|
|||
|
|||
|
Sajnálom, hogy kivágott
|