![]() |
|
| |||
| |||
| שלום forumers:) אני חבר חדש בפורום זה, אבל לא חדש את המושגים של הפורומים בכלל, בתקווה עד כה אני עושה הכול בסדר (אחרי מבט על הכללים). עכשיו יש לי רכשה לאחרונה כרטיס אלחוטי (F5D7000UK בלקין אלחוטי 54G Desktop כרטיס) עבור המחשב השולחני שלי (שהוא בנה מכונת מותאם אישית), זה מתקין ועובד כמעט מושלם עם 2 שגיאות distintive: - במרווחים מאוד אקראית, זה שומט את חיבור הנתב שלי (המחשב הנייד שלי אין את הבעיה אז אני מניח שזה הכרטיס). הייתי רוצה לתקן את זה כפי שאתה יכול לדמיין, זה גורמת לכאב הנכון כאשר מנסה לעדכן את המחשב שלי. - כאשר מחובר באופן מלא (לא aquring כתובת רשת), זה יכול לפעול רק ב 11 Mbps. שיניתי את המצב כדי Wireless G וזה עדיין לא הולך כל גבוהה. יש לי הרגשה קטנה זו עשויה להיות מקושרת חיבור השמטת הבעיה. אם אתה צריך מידע נוסף אני ונשמח לספק צילומי מסך מידע כדי שתוכל לעזור לי עם השגיאה הזאת:) (הערה כי אני טוב עם מחשבים, רק שגיאות כמו זה יכול להשיג מעצבן, וזה לא להרוג כדי לבקש עצה על המצב). תודה לכל מי יכול לספק קצת עזרה:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה רחוק אתה מן הנתב?
| |||
| |||
| אני מרחק הוגן, לעומת זאת, יש את אותה בעיה כאשר אני מזיז אותו קרוב לנתב. גם את עוצמת האות היא תמיד על טוב מאוד או מצוין איפה זה כרגע. אני משתמש ב-Windows גם השירות האלחוטי:) רשת מאובטח עם אבטחה ב-WPA, זה wouldnt להתחבר הגדרת האבטחה חלשה יותר מסיבה כלשהי. |
|
| |||
| |||
| IM לא בטוח ואז לנסות מחדש את התקנת מנהלי ההתקנים עבור הכרטיס האלחוטי או לעדכן אותם |
|
| |||
| |||
| יש לי להתעדכן מחדש כמה פעמים, ויש לי גם מעוצב מחדש חלונות ועדיין הבעיה נמשכת. תהיתי אם אולי את ההגדרות של הכרטיס לא טוב? ואם מישהו במקרה יודע את ההגדרות אידיאלי עבור הכרטיס? |
|
| |||
| |||
| מצטער אני מבולבל |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אלחוטי בעיות - "ל-Windows אין אפשרות להגדיר את החיבור האלחוטי" | pmcg03 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -28 במאי 2009 02:48 |
| כרטיס אלחוטי | Brennen89 | רישות, מודמים & VoIP | 2 | -28 ינואר 2008 10:52 |
| בעיות אלחוטית בבקשה לעזור? | סמבו | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 21st ינואר 2008 17:22 |
| כרטיס אלחוטי | antbann | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ב -1 בנובמבר 2007 15:31 |
| שיא LAN אלחוטית לאינטרנט הנתב ואת כרטיס בעיות | leaaa | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 24 יולי 2007 06:58 |
| שרשרת כלים | |
| |