mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Problemos su mano naujomis WIRELESS CARD

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 17, 2008, 13:24
Naujas Narys

Default Problemos su mano naujomis WIRELESS CARD

Sveiki forumers:)

Esu naujas valstybes į šį forumą, bet ne nauja forumų sąvokos apskritai, tikiuosi kol kas darau viską, dešinėje (po to, kai ieškote per taisyklės).

Dabar aš neseniai įsigijo wireless card (F5D7000UK Belkin 54g Wireless Desktop Card) mano stalinis kompiuteris (kuris yra Custom Built aparatas), jis įdiegia ir veikia beveik ideali su 2 distintive klaidos:
- Labai atsitiktinai pasirinktais intervalais, tai lašai ryšį su savo maršrutizatorių (mano nešiojamas kompiuteris neturi šios problemos, todėl esu darant prielaidą, kad kortelės). Norėčiau ją išspręsti kaip galima įsivaizduoti, tai sukelia skausmą dešinėje bandant atnaujinti savo kompiuterį.
- Kada visiškai prijungti (ne aquring tinklo adresas), ji gali veikti tik esant 11 Mbps. I have changed režimas Wireless ir ji vis dar nenumatoma jokių didesnių. Aš mažas jausmas, tai galima susiejimas, kad ryšio nuleisti problema.

Jei reikia daugiau informacijos, aš mielai Screenshots ir informaciją, kad galėtumėte man padėti šią klaidą:) (Atkreipkite dėmesį, kad aš esu gera su kompiuteriu, tik klaidų, kaip tai galima gauti nemalonaus, ir jis neturi žudyti klausti patarimo apie situaciją).

Ačiū visiems, kurie gali suteikti šiek tiek padėti:)
Old Sausis 17, 2008, 13:27
Donorų grupės

kiek tu maršrutizatorių?
tai garantuotas ty WEP rakto, WPA, prieigos sąrašas

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Sausis 17, 2008, 13:29
Naujas Narys

Esu sąžininga atstumas, tačiau turi tą pačią problemą, kai aš jį perkelti arčiau maršrutizatorių. Taip pat signalo stiprumas yra visada labai gerai arba puikiai, kur jis yra šiuo metu.

Aš naudoju Windows Wireless Zero Naudingumas pat:)

Tinklas yra garantuotos su WPA saugumu, tai wouldnt prisijungti prie silpnesnės saugumo nustatymas dėl kokios nors priežasties.
Old Sausis 17, 2008, 13:32
Donorų grupės

Im not sure tada bandykite iš naujo įdiegti į WIRELESS CARD vairuotojus ar atnaujinti jų
Old Sausis 17, 2008, 13:34
Naujas Narys

Turiu atnaujinti ir iš naujo keletą kartų, o taip pat suformatuoti ir iš naujo "Windows" ir vis dar išlieka problema.

I was wondering jei gal kortelės parametrus nėra kokių nors gerų? Ir jeigu kas nors atsitiks žinoti idealus parametrai kortele?
Old Sausis 17, 2008, 13:55
Donorų grupės

Sorry I'm stumped

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Belaidžio problemos - "Windows negali nustatyti šio belaidžio ryšio" pmcg03 Networking, Modems & VoIP 1 Gegužė 28, 2009 02:48
WIRELESS CARD Brennen89 Networking, Modems & VoIP 2 28 sausis 2008 10:52
Wireless problemų, Jūs galite mums padėti? Sambo Networking, Modems & VoIP 4 21 sausis 2008 17:22
WIRELESS CARD antbann Networking, Modems & VoIP 2 1 lapkritis 2007 15:31
Peak LAN bevielis internetas router ir kortelės problemos leaaa Networking, Modems & VoIP 3 24 liepa 2007 06:58
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.