![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki forumers:) Esu naujas valstybes į šį forumą, bet ne nauja forumų sąvokos apskritai, tikiuosi kol kas darau viską, dešinėje (po to, kai ieškote per taisyklės). Dabar aš neseniai įsigijo wireless card (F5D7000UK Belkin 54g Wireless Desktop Card) mano stalinis kompiuteris (kuris yra Custom Built aparatas), jis įdiegia ir veikia beveik ideali su 2 distintive klaidos: - Labai atsitiktinai pasirinktais intervalais, tai lašai ryšį su savo maršrutizatorių (mano nešiojamas kompiuteris neturi šios problemos, todėl esu darant prielaidą, kad kortelės). Norėčiau ją išspręsti kaip galima įsivaizduoti, tai sukelia skausmą dešinėje bandant atnaujinti savo kompiuterį. - Kada visiškai prijungti (ne aquring tinklo adresas), ji gali veikti tik esant 11 Mbps. I have changed režimas Wireless ir ji vis dar nenumatoma jokių didesnių. Aš mažas jausmas, tai galima susiejimas, kad ryšio nuleisti problema. Jei reikia daugiau informacijos, aš mielai Screenshots ir informaciją, kad galėtumėte man padėti šią klaidą:) (Atkreipkite dėmesį, kad aš esu gera su kompiuteriu, tik klaidų, kaip tai galima gauti nemalonaus, ir jis neturi žudyti klausti patarimo apie situaciją). Ačiū visiems, kurie gali suteikti šiek tiek padėti:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kiek tu maršrutizatorių?
| |||
| |||
| Esu sąžininga atstumas, tačiau turi tą pačią problemą, kai aš jį perkelti arčiau maršrutizatorių. Taip pat signalo stiprumas yra visada labai gerai arba puikiai, kur jis yra šiuo metu. Aš naudoju Windows Wireless Zero Naudingumas pat:) Tinklas yra garantuotos su WPA saugumu, tai wouldnt prisijungti prie silpnesnės saugumo nustatymas dėl kokios nors priežasties. |
|
| |||
| |||
| Im not sure tada bandykite iš naujo įdiegti į WIRELESS CARD vairuotojus ar atnaujinti jų |
|
| |||
| |||
| Turiu atnaujinti ir iš naujo keletą kartų, o taip pat suformatuoti ir iš naujo "Windows" ir vis dar išlieka problema. I was wondering jei gal kortelės parametrus nėra kokių nors gerų? Ir jeigu kas nors atsitiks žinoti idealus parametrai kortele? |
|
| |||
| |||
| Sorry I'm stumped |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Belaidžio problemos - "Windows negali nustatyti šio belaidžio ryšio" | pmcg03 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 28, 2009 02:48 |
| WIRELESS CARD | Brennen89 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 28 sausis 2008 10:52 |
| Wireless problemų, Jūs galite mums padėti? | Sambo | Networking, Modems & VoIP | 4 | 21 sausis 2008 17:22 |
| WIRELESS CARD | antbann | Networking, Modems & VoIP | 2 | 1 lapkritis 2007 15:31 |
| Peak LAN bevielis internetas router ir kortelės problemos | leaaa | Networking, Modems & VoIP | 3 | 24 liepa 2007 06:58 |
| Temos įrankiai | |
| |