![]() |
|
| |||
| |||
| Hello forumers:) Es esmu jauns dalībnieks šo forumu, bet ne jauni foruma jēdzienu vispār, cerams, līdz šim es daru visu labi (pēc tam meklē pa noteikumiem). Tagad man ir nesen nopirka bezvadu karti (Belkin F5D7000UK Wireless 54g Desktop Card) mana mājas datoru (kas ir pasūtījuma uzbūvēta mašīna), tad installs un darbojas gandrīz perfekta ar 2 distintive kļūdas: - Pēc ļoti nejauši izvēlētiem intervāliem, tas samazinās sakarā ar savu maršrutētāju (my laptop nav šīs problēmas, lai es esmu pieņemot, ka ir karte). Es labprāt vēlētos, lai noteiktu to, kā jūs varat iedomāties, tas rada tiesības sāpes mēģinot atjaunināt savu datoru. - Kad pilnībā savienotu (nav aquring tīkla adresi), tā var darboties tikai at 11 Mbps. Man ir mainījies veids, lai Wireless G un tas joprojām nav neko citu augstākās. Man ir neliels sajūta, tas var būt saites uz savienojuma pilināmā problēmu. Ja jums ir nepieciešams vairāk informācijas es labprāt sniedz ekrānšāviņi un informācija, lai jūs varētu palīdzēt man šī kļūda:) (Jāatzīmē, ka es esmu labs ar datoru, tikai kļūdas, piemēram, tā var iegūt kaitinošas, un tai nav nogalināt lūgt padomu par situāciju). Paldies ikvienam, kas var sniegt dažas help:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| cik tālu jūs esat no router?
| |||
| |||
| Es esmu godīga distance, tomēr tā ir pati problēma, kad es to pārvietotu tuvu maršrutētāju. Arī signāla stiprums vienmēr ir ar ļoti labiem vai teicamiem, kur tas ir šobrīd. I use Windows Wireless Zero Utility arī:) Tīkls ir aizsargāts ar WPA drošību, wouldnt savienojumu ar vājāku drošības iestatījumu kāda iemesla dēļ. |
|
| |||
| |||
| im nav pārliecināts, un tad mēģiniet atkal uzstādīt uz bezvadu kartes draiveri vai papildināt |
|
| |||
| |||
| Man ir jāatjaunina un pārinstalēta vairākas reizes, un ir arī format un pārinstalēta, logi un joprojām problēma turpinās. Man bija jautājums, vai varbūt no kartes iestatījumi nav kādas labas? Un, ja kāds notiek zināt ideāls uzstādījumus karti? |
|
| |||
| |||
| sorry Es esmu stumped |
![]() |
|
| Bookmarks |