![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello forumers:) Jestem nowym członkiem tego forum, ale nie dla koncepcji forum w ogóle, miejmy nadzieję, do tej pory wszystko robię w prawo (po spojrzeniu na zasady). Teraz mam niedawno zakupione karty bezprzewodowej (F5D7000UK Belkin Wireless 54G Desktop Card) dla mojego komputera stacjonarnego (który jest zwyczaj budowy maszyn), instaluje i działa prawie doskonały z 2 distintive błędy: - Co bardzo wyrywkowo, spada połączenia router (mój laptop nie ma tego problemu, więc jestem przy założeniu, że jest to karta). Bardzo chciałbym, aby to naprawić, jak tylko można sobie wyobrazić, powoduje to ból w prawym podczas próby zaktualizowania komputera. - Gdy w pełni połączone (nie aquring adres sieci), może on działać tylko na 11 Mbps. Zmieniłem tryb Wireless-G i to nie iść wyżej. Mam małe poczucie to może być z linkami do połączenia upuszczając problemu. Jeśli potrzebujesz więcej informacji będę chętnie udzielą informacji oraz zrzuty ekranu, dzięki czemu można pomóc mi z tym błędem:) (Należy pamiętać, że ja jestem dobry z komputerów, po prostu błędy, takie jak ten mogą uzyskać irytujące, a nie do zabicia poradzić w sprawie sytuacji). Dzięki temu każdy, kto może dostarczyć pewnych pomoc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jak daleko jesteś od routera?
| |||
| |||
| Jestem sprawiedliwy odległość, jednak ma ten sam problem po przeniesieniu go w pobliżu routera. Również siła sygnału jest zawsze na bardzo dobre lub bardzo dobre, gdzie jest w tej chwili. Używam Windows Wireless Zero Utility także:) Sieć jest zabezpieczona zabezpieczeń WPA, wouldnt połączyć się słabsze ustawienie zabezpieczeń dla jakiegoś powodu. |
|
| |||
| |||
| Im not sure następnie spróbuj ponownie zainstalować sterowniki do karty bezprzewodowej lub ich aktualizacji |
|
| |||
| |||
| Mam zaktualizować i ponownie zainstalować kilka razy, a także w formacie i ponownej instalacji systemu Windows i nadal problem będzie się powtarzał. Zastanawiałem się, czy może ustawienia karty nie są jakieś dobre? A jeśli ktoś się dzieje wiedzieć idealne ustawienia na karcie? |
|
| |||
| |||
| Przepraszam, jestem zakłopotany |