mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Probleme cu noua mea carte de radio

Reply

Thread Tools
Old 17 ianuarie 2008, 13:24
Noile state Group

Default Probleme cu noua mea carte de radio

Forumers Hello:)

Sunt un membru nou la acest forum, dar nu noi concepte de forumuri, în general, sperăm, până în prezent am face totul din dreapta (după ce se uită peste normele).

Acum, am achizitionat recent o placă wireless (Belkin F5D7000UK wireless 54G Desktop Card) pentru calculatorul meu de birou (care este un obicei construit maşină), se instalează şi lucrări de aproape perfectă cu 2 erori distintive:
- La intervale foarte aleatorii, ea picături conexiunea la meu router (laptop-ul meu nu are această problemă, deci sunt presupunând că acesta este de card). Mi-ar place să-şi corecteze cum vă puteţi imagina, acest lucru provoacă o durere dreptul la încercarea de a actualiza computerul meu.
- Când va fi complet conectat (nu aquring adresa de reţea), acesta poate funcţiona doar la 11 Mbps. I s-au schimbat modul de a Wireless G şi tot nu merge nici mai mare. Am un sentiment mici, acest lucru poate fi leagă la conexiunea dropping problema.

Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii am va oferi cu plăcere capturi de ecran şi informaţii astfel încât să puteţi ajuta-ma cu această eroare:) (Reţineţi că eu sunt bun cu calculatoare, la fel ca erorile de acest lucru se poate obţine enervant, şi nu ucide pentru a cere sfaturi cu privire la situaţia).

Vă mulţumim pentru oricine care poate oferi ceva ajutor:)
Old 17 ianuarie 2008, 13:27
Grupul de donator

cât de departe eşti de la router?
este asigurată de exemplu cheie WEP, WPA, lista de acces a

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 17 ianuarie 2008, 13:29
Noile state Group

Sunt o distanţă echitabil, cu toate acestea, ea are aceeaşi problemă, când am muta aproape de router. De asemenea, puterea semnalului este întotdeauna pe foarte bune sau excelente în cazul în care acesta este la moment.

Eu folosesc Windows Wireless Zero Utility, de asemenea,:)

De reţea este securizat cu securitate WPA, ea trec.de la will a vă conecta la o setare de securitate mai slab din anumite motive.
Old 17 ianuarie 2008, 13:32
Grupul de donator

im nu sure apoi încercaţi să re-a instala driver-ele pentru placa wireless sau le actualizeze
Old 17 ianuarie 2008, 13:34
Noile state Group

Am actualizat şi reinstalat de câteva ori, şi-au format, de asemenea, şi reinstalat ferestrele şi încă problema persistă.

Mă întrebam dacă poate setările de pe cartela nu sunt bun de ceva? Şi dacă cineva se întâmplă să ştiţi setările ideal pentru carte?
Old 17 ianuarie 2008, 13:55
Grupul de donator

Imi pare rau am lovit

Register

Marcaje