menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Problémy s novú bezdrôtovú kartu

Reply

Thread Tools
Old 17 január 2008, 13:24
Nový člen skupiny

Hello forumers:)

Som nový člen do tohto fóra, ale nie sú nové poňatie fór všeobecne, dúfajme, že zatiaľ robím všetko správne (po výhľadom na pravidlá).

Teraz som si nedávno kúpil bezdrôtová karta (Belkin F5D7000UK Bezdrôtové 54g Desktop Card) pre svoj stolný počítač (ktorý je postavený na zákazku stroj), inštaluje a pracuje s takmer dokonalou 2 Distintivo chýb:
- Vo veľmi náhodných intervaloch, kvapky pripojenie k routeru (môj notebook nemá tento problém, takže som za predpokladu, že je karta). Rád by som to opraviť, ako si dokážete predstaviť, to spôsobuje bolesť pravej Pri pokuse o aktualizáciu počítača.
- Pri plne pripojené (nie aquring sieťová adresa), môže fungovať iba na 11 mbps. Som sa zmenil režim to Wireless G, a to ešte nejde žiadne vyššie. Mám malý pocit, že toto môže byť prepojenie s pripojením zvrhnutie problém.

Ak budete potrebovať ďalšie informácie, ktoré som vám ochotne poskytne informácie a screenshoty, takže môžete pomáhať mi s touto chybou:) (Všimnite si, že som to s počítačmi, tak chyby, ako tomu môže dostať mrzutý, a to nezabije požiadať o radu o situácii).

Vďaka každému, kto môže poskytnúť nejakú pomoc:)
Old 17 január 2008, 13:27
Darcu Skupina

ako ďaleko ste od routeru?
je zaistená bezpečnosť, tj kľúč WEP, WPA, prístup k zoznamu

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 17 január 2008, 13:29
Nový člen skupiny

Som spravodlivý vzdialenosti, ale má rovnaký problém, keď som ju presunúť blízko k routeru. Takisto sila signálu je vždy na veľmi dobré alebo vynikajúce, kde je v túto chvíľu.

Používam Windows Wireless Zero Utility tiež:)

Táto sieť je zaistená bezpečnosť, s WPA, ale nechcel by som sa pripojiť k oslabeniu zabezpečenia, ktorým sa z nejakého dôvodu.
Old 17 január 2008, 13:32
Darcu Skupina

im nie istý skúste re-inštaláciu ovládačov pre bezdrôtové karty alebo ich aktualizáciu
Old 17 január 2008, 13:34
Nový člen skupiny

Mám aktualizované a preinštalovať niekoľkokrát, a tiež formáte a preinštalovať okná a stále problém pretrváva.

Napadlo ma, či možné nastavenia karty, nie sú k ničomu? A ak sa niekto stane vedieť, ideálne nastavenie pre kartu?
Old 17 január 2008, 13:55
Darcu Skupina

Omlouvám som stumped

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.