![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello forumers:) Som nový člen do tohto fóra, ale nie sú nové poňatie fór všeobecne, dúfajme, že zatiaľ robím všetko správne (po výhľadom na pravidlá). Teraz som si nedávno kúpil bezdrôtová karta (Belkin F5D7000UK Bezdrôtové 54g Desktop Card) pre svoj stolný počítač (ktorý je postavený na zákazku stroj), inštaluje a pracuje s takmer dokonalou 2 Distintivo chýb: - Vo veľmi náhodných intervaloch, kvapky pripojenie k routeru (môj notebook nemá tento problém, takže som za predpokladu, že je karta). Rád by som to opraviť, ako si dokážete predstaviť, to spôsobuje bolesť pravej Pri pokuse o aktualizáciu počítača. - Pri plne pripojené (nie aquring sieťová adresa), môže fungovať iba na 11 mbps. Som sa zmenil režim to Wireless G, a to ešte nejde žiadne vyššie. Mám malý pocit, že toto môže byť prepojenie s pripojením zvrhnutie problém. Ak budete potrebovať ďalšie informácie, ktoré som vám ochotne poskytne informácie a screenshoty, takže môžete pomáhať mi s touto chybou:) (Všimnite si, že som to s počítačmi, tak chyby, ako tomu môže dostať mrzutý, a to nezabije požiadať o radu o situácii). Vďaka každému, kto môže poskytnúť nejakú pomoc:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako ďaleko ste od routeru?
| |||
| |||
| Som spravodlivý vzdialenosti, ale má rovnaký problém, keď som ju presunúť blízko k routeru. Takisto sila signálu je vždy na veľmi dobré alebo vynikajúce, kde je v túto chvíľu. Používam Windows Wireless Zero Utility tiež:) Táto sieť je zaistená bezpečnosť, s WPA, ale nechcel by som sa pripojiť k oslabeniu zabezpečenia, ktorým sa z nejakého dôvodu. |
|
| |||
| |||
| im nie istý skúste re-inštaláciu ovládačov pre bezdrôtové karty alebo ich aktualizáciu |
|
| |||
| |||
| Mám aktualizované a preinštalovať niekoľkokrát, a tiež formáte a preinštalovať okná a stále problém pretrváva. Napadlo ma, či možné nastavenia karty, nie sú k ničomu? A ak sa niekto stane vedieť, ideálne nastavenie pre kartu? |
|
| |||
| |||
| Omlouvám som stumped |