![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло форумерс:) Ја сам нови члан на овом форуму, али не за нове концепте форума уопште, надамо се до сада ја радим све десно (после траже од правила). Сада Недавно сам купио уирелесс картицу (Белкин Ф5Д7000УК Бежични 54Г десктоп картица) за десктоп рачунар (што је обичај изграђен машине), он инсталира и ради скоро савршено, са 2 дистинтиве грешке: - На самом насумичним интервалима, она пада везу са мојим рутер (мој лаптоп нема овај проблем тако да сам под претпоставком да је картица). Волео бих да га поправи, као што можете замислити, то изазива праву бол када покушавате да ажурирате свој рачунар. - Када у потпуности повезани (не акуринг мрежну адресу), она само може да ради на 11 Мбпс. Променила сам мод на бежичне Г и још увек не иде више. Имам мали осећај то може да се повезују на везу пада проблема. Ако вам треба више информација радо ће пружити сцреенсхот и информације тако да можете да ми помогне са овим грешка:) (Напомена да сам добар са компјутерима, само грешке попут ове могу добити досадне, и не убија да питате за савет на ситуацију). Хвала свима који могу да обезбеде неке помоћи:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| колико сте од рутера?
| |||
| |||
| Ја сам фер даљину, међутим, она има исти проблем када је преместите близу рутер. Такође, јачина сигнала је увек на Одличан Врло добро, или где је у овом тренутку. Користим и Уиндоус Уирелесс Зеро Услужни програм:) Мрежа је осигуран са УПА безбедности, она уоулднт повезивање слабије безбедносна поставка из неког разлога. |
|
| |||
| |||
| им не сигуран онда покушајте поново инсталирати драјвере за уирелесс картицу или ажурирате их |
|
| |||
| |||
| Су ажурирани сам и неколико пута поново инсталирати, а такође су форматирани и поново инсталирати Уиндоус и даље проблем и даље постоји. Питао сам да ли можда подешавања картица није било добро? А ако се деси да неко зна идеална подешавања за картицу? |
|
| |||
| |||
| Жао ми И'м стумпед |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уирелесс Проблемс - "Уиндоус не може конфигурисати ову бежичну везу" | пмцг03 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 28 мај 2009 02:48 |
| Уирелесс Цард | Бреннен89 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 28 јануар 2008 10:52 |
| Бежичне проблема, можете помоћи? | Самбо | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 21 јануар 2008 17:22 |
| Бежична картица | антбанн | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 1 новембар 2007 15:31 |
| Врх бежични ЛАН рутери и интернет картица проблеми | леааа | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 24. јула 2007 06:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |