az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Yeni kablosuz kartı ile Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 17 Ocak 2008, 13:24
Yeni Üye Grubu

Hello forumers:)

Bu foruma yeni bir üye, ama Forumların kavramlar genel olarak yeni değil, umarım şimdiye kadar (kuralları bakan) sonra hemen her şeyi yapıyor am.

Şimdi yeni masaüstü bilgisayar için kablosuz ağ kartı (F5D7000UK Belkin 54g Wireless Desktop Kartı) satın almış (ki özel bir makine inşa), yükler ve yaklaşık 2 distintive hataları ile mükemmel çalışır:
Çok rasgele aralıklarla - At, benim yönlendiriciye bağlantısı düşüyor (benim laptop o yüzden bu kart varsayarak) am bu problem bulunmuyor. Ben gibi hayal edebiliyorum düzeltmek isterdim, bu bir doğru ağrı ne zaman benim bilgisayar güncellemeye çalışıyorum neden olur.
- Ne zaman tam olarak takılı () ağ adresi aquring değil, sadece 11 Mbps çalışabilir. Ben Kablosuz G modu değişti ve hala herhangi bir yüksek gitmez. Bu bağlantı sorunu bırakarak bağlantı küçük bir his var.

Eğer) (ki bilgisayarlarla, bu gibi hatalar alıyorum sadece rahatsız edici olabilir iyiyim, notu I memnuniyetle bu hata bana yardımcı böylece ekran görüntüleri ve bilgileri herhangi bir bilgi: ihtiyaç ve tavsiyeler istemeye öldürmek değil durum) gör.

Kim biraz yardım sağlayabilir herkese teşekkürler:)
Old 17 Ocak 2008, 13:27
Bağış Grubu

ne kadar yönlendirici are you from?
o yani WEP anahtarı, WPA, erişim listesi korunduğundan

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 17 Ocak 2008, 13:29
Yeni Üye Grubu

Ben adil bir mesafe, ancak, aynı sorunu olduğu zaman ben yönlendirici yakın hareket AM. Ayrıca sinyal gücü daima çok iyi veya mükemmel açık yerde şu anda bir.

Ayrıca Windows Kablosuz Sıfır Programı'nı kullanın:)

Ağ WPA güvenlik güvenli ise, cekti zayıf bir güvenlik nedense ayar bağlanın.
Old 17 Ocak 2008, 13:32
Bağış Grubu

im sure sonra tekrar deneyin-kablosuz kartı için sürücüleri ya da güncelleştirmeyi yükleyerek
Old 17 Ocak 2008, 13:34
Yeni Üye Grubu

Ben güncellendi ve yeniden birkaç kez ve ayrıca biçimlendirilmiş ve pencereleri yeniden ve hala sorun devam ederse.

İyi bir Eğer belki kartının ayarlarını merak ediyorum değil mi? Ve eğer herkes olur kartı için ideal ayarları bilmek?
Old 17 Ocak 2008, 13:55
Bağış Grubu

I'm sorry I Stumped

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından