менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблеми з нової бездротової карти

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 січня 2008, 13:24
Нові члени групи

Default Проблеми з нової бездротової карти

Forumers Привіт:)

Я є новим членом цього форуму, але не нових концепцій форумах загалом, будемо сподіватися поки я роблю все правильно (оглянувши правил).

Тепер я нещодавно придбали бездротову карту (Белкин F5D7000UK бездротової 54G Desktop Card) для свого настільного комп'ютера (яке є Custom Built машині), він встановлюється і працює майже ідеально з 2 distintive помилок:
- При дуже випадкові інтервали, вона розриває з'єднання в мій маршрутизатор (мій ноутбук не має цієї проблеми, я припускаю, що це картка). Мені дуже хотілося б виправити це, як ви можете собі уявити, це призводить до виникнення права болю при спробі оновлення мого комп'ютера.
- Коли повністю підключений (не aquring мережевих адрес), він може працювати тільки на 11 Мбіт / с. Я змінив режим Wireless G і до цих пір не піде вище. У мене є невелике почуття це можуть бути посилання на видалення зв'язку проблема.

Якщо Вам потрібно більше інформації, яку я з задоволенням надамо скріншотів і інформації, ви можете допомогти мені з цією помилкою:) (Зауважте, що я добре з комп'ютерами, просто помилками, як це може дратувати, а не вбити, щоб звернутися за порадою від ситуації).

Спасибі всім, хто може надати деяку допомогу:)
Old 17 січня 2008, 13:27
Донор групи

Як далеко ви від маршрутизатора?
це забезпечені тобто ключові WEP, WPA, список доступу

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 17 січня 2008, 13:29
Нові члени групи

Я пристойну відстань, проте, він має ті ж проблеми, коли я перемістити ближче до маршрутизатора. Крім того, рівень сигналу завжди дуже хороше або відмінне, де вона в даний момент.

Я використовую Windows Бездротова утиліта також:)

Мережа забезпечених безпеки WPA, вона Wouldnt підключитися до слабших налаштування безпеки з різних причин.
Old 17 січня 2008, 13:32
Донор групи

їм не впевнені, спробуйте переустановки драйверів для бездротових карт або їх оновлення
Old 17 січня 2008, 13:34
Нові члени групи

Я обновив і перевстановити кілька разів, а також формат і перевстановити Windows і все ж проблема залишається.

Мені було цікаво, якщо можливо, налаштування карти не годиться? І якщо хто-небудь трапилося б знати, ідеальним місцем для карти?
Old 17 січня 2008, 13:55
Донор групи

На жаль я глухий кут

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.