![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Forumers Привіт:)
Я є новим членом цього форуму, але не нових концепцій форумах загалом, будемо сподіватися поки я роблю все правильно (оглянувши правил). Тепер я нещодавно придбали бездротову карту (Белкин F5D7000UK бездротової 54G Desktop Card) для свого настільного комп'ютера (яке є Custom Built машині), він встановлюється і працює майже ідеально з 2 distintive помилок: - При дуже випадкові інтервали, вона розриває з'єднання в мій маршрутизатор (мій ноутбук не має цієї проблеми, я припускаю, що це картка). Мені дуже хотілося б виправити це, як ви можете собі уявити, це призводить до виникнення права болю при спробі оновлення мого комп'ютера. - Коли повністю підключений (не aquring мережевих адрес), він може працювати тільки на 11 Мбіт / с. Я змінив режим Wireless G і до цих пір не піде вище. У мене є невелике почуття це можуть бути посилання на видалення зв'язку проблема. Якщо Вам потрібно більше інформації, яку я з задоволенням надамо скріншотів і інформації, ви можете допомогти мені з цією помилкою:) (Зауважте, що я добре з комп'ютерами, просто помилками, як це може дратувати, а не вбити, щоб звернутися за порадою від ситуації). Спасибі всім, хто може надати деяку допомогу:) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Як далеко ви від маршрутизатора?
|
|||
|
|||
|
Я пристойну відстань, проте, він має ті ж проблеми, коли я перемістити ближче до маршрутизатора. Крім того, рівень сигналу завжди дуже хороше або відмінне, де вона в даний момент.
Я використовую Windows Бездротова утиліта також:) Мережа забезпечених безпеки WPA, вона Wouldnt підключитися до слабших налаштування безпеки з різних причин. |
|
|
|||
|
|||
|
їм не впевнені, спробуйте переустановки драйверів для бездротових карт або їх оновлення
|
|
|
|||
|
|||
|
Я обновив і перевстановити кілька разів, а також формат і перевстановити Windows і все ж проблема залишається.
Мені було цікаво, якщо можливо, налаштування карти не годиться? І якщо хто-небудь трапилося б знати, ідеальним місцем для карти? |
|
|
|||
|
|||
|
На жаль я глухий кут
|