по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Проблеми с рутер NETGEAR WGR614

Reply

Нишка Инструменти
Old 1 юли 2008, 07:02
Новите държави Група

Default Проблеми с рутер NETGEAR WGR614

Аз съм като проблемите с моя безжичен маршрутизатор. Обикновено, когато силата на лаптопа ми го показва, свързани с моята безжична мрежа. Сега, той показва ме като не са свързани и трябва да се отвори прозорец, който показва какви мрежи са достъпни. От там се опитвам да се свърже с мрежата си, но не може, и когато се "диагностицира проблема" получавам съобщение, казвайки: "Windows не може да се свърже към [мрежа]". Причината е, че дава "безжичната мрежова сигурност Ключови не е правилна".

Нито жена ми, или съм fiddled с настройките за сигурност, за да знам, че не са били променени от нас. И аз не помня паролата аз първоначално използвани за създаване на профил и затова не искам да се забъркваш с това. За този въпрос, аз се чудя, ако някой би могъл да hacked нашата мрежа и повторното задаване на парола за сигурност - Нямам начин да знае.

И така, какво мислиш, че не е наред? Вече елиминира възможността за безжична карта е полудял от свързване на една от многото необезпечени мрежи в квартала - за кратко, просто за да видя дали мога да се свърже с нещо.

Предложенията са оценени!

JodyM
Old 1 юли 2008, 20:01
Новите държави Група

Така че отидох да купите най-добър и с чат с един от продажби за момчетата ми безжичен рутер проблем. Той каза, че съм много много трябва да се създаде нова мрежа, а да се направи, че имат нужда от сигурност правилната парола, и ако не мога да помня, аз съм доста много на късмет. Така че черупките изложени $ 60 за по-нова, по-бързо, дълъг обхват Linksys безжичен рутер. Всичко, което трябва да направите, е да мине през инсталационния компактдиск, трансфер на кабели от стария към новия рутер, и аз бях в бизнеса. Разбира се, този път аз спасих текстов файл, за да ми работен плот с моята парола инфо. Аз не помня, дори ако не беше този вариант, когато инсталирането на NETGEAR рутер. Както и да е, нещата работят като чар.

JodyM
Old 1 юли 2008, 22:01
Номер на групата

Най-добър Купи човек лежеше си зъби, тъй като те обикновено правя. А просто молив-чвор нулиране на рутера ще възстановите всички настройки, дори и ако са били заключени от мрежата, както и на рутер.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 2 Юли 2008, 11:24
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
Най-добър Купи човек лежеше си зъби, тъй като те обикновено правя. А просто молив-чвор нулиране на рутера ще възстановите всички настройки, дори и ако са били заключени от мрежата, както и на рутер.

Да, имаш основно conned. Няма нищо лошо със стария рутер изобщо.

Просто ще трябва да я има ли на същото състояние, както сте били, когато сте донесе нов дом. Иска ми се е виждало оригиналния пост-рано.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc