![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като проблемите с моя безжичен маршрутизатор. Обикновено, когато силата на лаптопа ми го показва, свързани с моята безжична мрежа. Сега, той показва ме като не са свързани и трябва да се отвори прозорец, който показва какви мрежи са достъпни. От там се опитвам да се свърже с мрежата си, но не може, и когато се "диагностицира проблема" получавам съобщение, казвайки: "Windows не може да се свърже към [мрежа]". Причината е, че дава "безжичната мрежова сигурност Ключови не е правилна". Нито жена ми, или съм fiddled с настройките за сигурност, за да знам, че не са били променени от нас. И аз не помня паролата аз първоначално използвани за създаване на профил и затова не искам да се забъркваш с това. За този въпрос, аз се чудя, ако някой би могъл да hacked нашата мрежа и повторното задаване на парола за сигурност - Нямам начин да знае. И така, какво мислиш, че не е наред? Вече елиминира възможността за безжична карта е полудял от свързване на една от многото необезпечени мрежи в квартала - за кратко, просто за да видя дали мога да се свърже с нещо. Предложенията са оценени! JodyM |
|
| |||
| |||
| Така че отидох да купите най-добър и с чат с един от продажби за момчетата ми безжичен рутер проблем. Той каза, че съм много много трябва да се създаде нова мрежа, а да се направи, че имат нужда от сигурност правилната парола, и ако не мога да помня, аз съм доста много на късмет. Така че черупките изложени $ 60 за по-нова, по-бързо, дълъг обхват Linksys безжичен рутер. Всичко, което трябва да направите, е да мине през инсталационния компактдиск, трансфер на кабели от стария към новия рутер, и аз бях в бизнеса. Разбира се, този път аз спасих текстов файл, за да ми работен плот с моята парола инфо. Аз не помня, дори ако не беше този вариант, когато инсталирането на NETGEAR рутер. Както и да е, нещата работят като чар. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Най-добър Купи човек лежеше си зъби, тъй като те обикновено правя. А просто молив-чвор нулиране на рутера ще възстановите всички настройки, дори и ако са били заключени от мрежата, както и на рутер.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Да, имаш основно conned. Няма нищо лошо със стария рутер изобщо. Просто ще трябва да я има ли на същото състояние, както сте били, когато сте донесе нов дом. Иска ми се е виждало оригиналния пост-рано.