![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám problém s mým bezdrátový router. Obvykle, když jsem moc do notebooku mi to ukazuje připojený k mé bezdrátové sítě. Teď mi to ukazuje, jak nejste připojeni a jsem otevřít okno, které ukazuje, jaké sítě jsou k dispozici. Odtud jsem se připojit k mé síti, ale nemůže, a když jsem "diagnostikovat problém" Já dostanu zprávu, že "Systém Windows se nemůže připojit k [sítě]". Důvodem je, že "Wireless Network Security Klíč není správné". Ani moje žena a já si pohrával s bezpečnostní nastavení, takže vím, že se nezměnily od nás. A já nevím heslo jsem původně použit k nastavení účtu, a tak nechci, aby nepořádek s tím. Na to přijde, Zajímalo by mě, jestli někdo může mít hacknutý naší sítě a re-nastavit heslo - nemám jak zjistit. Tak co myslíte, že je špatně? Já už odstraněna možnost bezdrátové karty je rozbitý připojením na jeden z mnoha nezabezpečené sítě v okolí - krátce, jen aby zjistili, zda bych mohl připojit k něčemu. Návrhy jsou oceňovány! JodyM |
|
| |||
| |||
| Tak jsem šel do Best Buy a měl chatu s jedním z prodeje kluci o mém bezdrátový router problém. Řekl, že jsem dost daleko muset vytvořit novou síť, ale na to potřebuju správné heslo, a pokud nemohu pamatovat, že jsem dost daleko mimo štěstí. Tak jsem skořápky z $ 60 za novější, rychlejší, delší rozsah Linksys bezdrátový router. Všechno, co jsem musela udělat, je projít instalační cd, převod kabely od starého routeru do nového a já jsem byl v obchodě. Samozřejmě, že tuto dobu jsem ušetřil textový soubor do mého desktopu s mým heslem info. Já nevím, jestli jsem měl dokonce možnost, že při instalaci Netgear router. Mimochodem, co pracují jako kouzlo. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejlepší Koupit chlapík ležel v zubech, protože se obvykle dělat. Jednoduchý tužka-nub reset routeru bude resetovat všechna nastavení, dokonce i když jste byl uzamčený jak síť a router.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jo, máš v podstatě conned. Není nic špatného na starém routeru vůbec. Jen resetování by tě na stejném stavu, jak jste byli, když přinesl nový domov. Kéž bych měl vidět svůj původní příspěvek dříve.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Netgear WGR614 Wireless-G Ne Připojení k internetu | santhoshkumargct | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 19. června 2009 16:02 |
| Netgear Router WGT624 v3 Problémy | kduce23 | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 5. prosince 2008 02:09 |
| Problémy s připojením k mé dell Netgear router | BurgerBoy34 | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 13. listopad 2008 15:49 |
| Motorola kabel Modem & Netgear WGT 624 Router Problémy | Ponty PC | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 2. srpna 2007 09:09 |
| Netgear WGR614 | FerrariDave | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 8. červenec 2007 15:37 |
| Thread Nástroje | |
| |