μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Προβλήματα με router Netgear WGR614

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1η Ιουλ 2008, 07:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Προβλήματα με router Netgear WGR614

Είμαι έχοντας προβλήματα με ασύρματο δρομολογητή μου. Κανονικά, όταν η εξουσία laptop δείχνει εμένα μου συνδεδεμένο με ασύρματο δίκτυο. Τώρα, θα μου δείχνει ότι δεν έχω συνδεθεί και να ανοίξει το κουτί που να δείχνει τι είναι διαθέσιμα δίκτυα. Από εκεί θα προσπαθεί να συνδεθεί με το δίκτυο μου, αλλά δεν μπορεί, και όταν "διαγνώσουν το πρόβλημα" έχω ένα μήνυμα που λέει "Τα Windows δεν μπορεί να συνδεθεί με [δικτύου]". Ο λόγος που προβάλλεται είναι ότι "Η Wireless Network Security Βασικά δεν είναι σωστό".

Δεν τη γυναίκα μου ή έχω fiddled με τις ρυθμίσεις ασφαλείας, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν έχουν αλλάξει από την εταιρεία μας. Και, δεν θυμάμαι το password μου αρχικά χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργήσει το λογαριασμό και έτσι δεν θέλω να με αυτό το χάλι. Για το θέμα αυτό, αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να έχει hacked δικτύου μας και να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης ασφάλειας - δεν έχω τη δυνατότητα να γνωρίζει.

Τι νομίζετε ότι είναι λάθος; Έχω ήδη εξαλειφθεί η δυνατότητα της ασύρματης κάρτας που έξαλλος από τη σύνδεση με ένα από τα πολλά δίκτυα εγχειρόγραφοι στη γειτονιά - εν συντομία, μόνο και μόνο για να δούμε αν θα μπορούσα να συνδεθεί με κάτι.

Εισηγήσεις θα είναι!

JodyM
Old 1η Ιουλ 2008, 20:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Έτσι πήγα στο Best Buy και είχε μια συνομιλία με ένα από τα παιδιά σχετικά με τις πωλήσεις μου ασύρματο δρομολογητή πρόβλημα. Είπε ότι εγώ λίγο πολύ έχουν να δημιουργήσουν ένα νέο δίκτυο, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει το σωστό κωδικό ασφαλείας, και αν δεν μπορώ να το θυμάμαι, είμαι σε μεγάλο βαθμό από την τύχη. Γι 'αυτό το κέλυφος καθορίζονται $ 60 για μια νεότερη, ταχύτερη, πλέον φάσμα Linksys ασύρματο δρομολογητή. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε είναι να περάσει μέσα από το CD εγκατάστασης, τη μεταφορά των καλωδίων από το παλιό με το νέο router, και ήμουν στην επιχείρηση. Φυσικά, αυτή τη φορά θα αποθηκεύσει ένα αρχείο κειμένου στην επιφάνεια εργασίας μου με τον κωδικό μου πληροφορίες. Δεν θυμάμαι αν μου είχε καν αυτή την επιλογή κατά την εγκατάσταση του Netgear router. Τέλος πάντων, τα πράγματα λειτουργούν σαν μια γοητεία.

JodyM
Old 1η Ιουλ 2008, 22:01
Ομάδα Δωρητών

Η Best Buy τύπος ήταν ξαπλωμένη αναφέρονται τα δόντια, όπως κάνουμε συνήθως. Ένα απλό μολύβι-ουσία επαναφορά του δρομολογητή θα επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις, ακόμα και αν ήταν κλειδωμένη έξω από το δίκτυο όσο και το router.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 2η Ιουλ 2008, 11:24
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
Η Best Buy τύπος ήταν ξαπλωμένη αναφέρονται τα δόντια, όπως κάνουμε συνήθως. Ένα απλό μολύβι-ουσία επαναφορά του δρομολογητή θα επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις, ακόμα και αν ήταν κλειδωμένη έξω από το δίκτυο όσο και το router.

Ναι, έχεις βασικά conned. Δεν υπήρξε τίποτα λάθος με το παλιό router καθόλου.

Απλά επαναφορά θα έχουμε να σας ίδια κατάσταση όπως θα ήταν, όταν έφερε το νέο σπίτι. Μακάρι να είχε δει την αρχική σας θέση νωρίτερα.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Netgear Wireless-G WGR614 Δεν Σύνδεση στο Internet santhoshkumargct Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 19 Ιουν 2009 16:02
Netgear WGT624 v3 Router Προβλήματα kduce23 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 5 Δεκ. 2008 02:09
Προβλήματα με το dell μου σύνδεση με router Netgear BurgerBoy34 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 11 13 Νοε 2008 15:49
Motorola Cabel & Modem Router Netgear WGT 624 Προβλήματα ponty του υπολογιστή Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 12 2 Αυγ 2007 09:09
Netgear WGR614 FerrariDave Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 8 Ιουλ 2007 15:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.