![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im 'vlasništvo problem sa mojim bežični usmjerivač. Normalno kad sam se moć pokazuje mi laptop spojen na moju bežičnu mrežu. Sada, on pokazuje mi to ili ne povezan i sam da se otvori okvir koji pokazuje šta mreže su dostupne. Odatle se pokušam spojiti na mojoj mreži, ali ne može, i kad sam "dijagnosticirati problem" JA dobiti poruka kazivanje "Windows ne može povezati s [mreže]". Razlog je u tome što daje "Wireless Network Security Ključ nije točno". Ni moja žena ili sam fiddled sa sigurnosnim postavkama, tako da znam da nisu promijenila od nas. A, ne sjećam se lozinke ja izvorno korištena za postavljanje računa i na taj način JA dont 'ištanje to nered s tim. U tom slučaju, ja čuditi ako netko može imati sjeckan naše mreže i ponovno postavljanje zaporke sigurnosti - Nemam način znao. Što misliš je pogrešno? Ja već eliminira mogućnost bežične kartice se pošašaviti povezivanjem na jednu od mnogih neobezbjeđen mrežama u susedstvu - ukratko, samo da vidim ako sam mogao spojiti na nešto. Prijedlozi su dobrodošla! JodyM |
|
| |||
| |||
| Pa sam otišao na Best Buy i imala razgovor s jednim od prodaje dečki o moj bežični ruter problem. On je rekao JA ljepušan velik dio morati postaviti novu mrežu, ali to mi je potrebno ispravan sigurnosni lozinku, a ako ne mogu sjetiti da sam prilično daleko od sreće. Tako sam granatirane out $ 60 za novije, brže, više raspona bežični ruter Linksys. Sve sam morao učiniti jest proći kroz instalacijski cd, kablovi prenijeti sa starog na novi ruter, i bio sam u poslovanju. Naravno, ovaj put sam spremljeni tekstualnu datoteku na moj radna površina sa mojom lozinkom info. Ne sjećam ako sam čak imala tu opciju prilikom instalacije Netgear ruter. U svakom slučaju, stvari rade kao šarm. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Best Buy tip laganje je svoje zube, kao što se obično učiniti. Jednostavan olovka-zadebljanje resetirati na ruter će vratiti sve postavke, čak i ako su bili isključeni iz obje mreže i ruter.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Yep, imaš conned osnovi. Ima je ništa izvrnut sa starim ruter na sve. Samo resetovanje bi dobila da se iste države kao što su bili u kad donio novi dom. Volio sam vidio Vaš originalni post ranije.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Netgear Wireless-G WGR614 Not Spajanje na Internet | santhoshkumargct | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 19. lipnja 2009 16:02 |
| Router Netgear WGT624 v3 Problemi | kduce23 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 5. prosinac 2008 02:09 |
| Problemi s moje Dell spajanja na ruter netgear | BurgerBoy34 | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 13. studeni 2008 15:49 |
| Motorola Modem kabel & Netgear WGT 624 Router Problemi | Ponty pc-a | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 2. kolovoz 2007 09:09 |
| Netgear WGR614 | FerrariDave | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 8. srpnja 2007 15:37 |
| Thread Tools | |
| |