kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Problémák a Netgear WGR614 router

Reply

Téma eszközök
Old Július 1 2008, 07:02
Új tag Csoport

Default Problémák a Netgear WGR614 router

Van problémákat vezeték nélküli routert. Általában, amikor a hatalom laptop azt mutatja nekem csatlakozik vezeték nélküli hálózathoz. Nos, ez azt mutatja nekem, hogy nem csatlakozik, és van, hogy megnyitja a dobozt, hogy azt mutatja, hogy milyen hálózatok állnak rendelkezésre. Onnan megpróbálok kapcsolódni a hálózathoz, de én nem, és mikor "diagnosztizálni a problémát" Kapok egy üzenetet, hogy "A Windows nem tud csatlakozni a [Network]." Azzal indokolták, hogy "a vezeték nélküli hálózat biztonsági kulcs nem megfelelő."

Sem a feleségem és én fiddled a biztonsági beállításokat, úgy tudom, hogy nem változtathatja meg minket. És én nem emlékszem, a jelszót, én eredetileg arra használták, hogy létrehozza a fiókot, és így nem akarom, hogy a rendetlenség. Ami azt illeti, én is csoda, ha valaki volna feltörve a hálózat-és újra meg a biztonsági jelszót - már nem lehet tudni.

Mit gondolsz a baj? Már szüntetni annak lehetőségét, hogy a vezeték nélküli kártya is megkergült azáltal, hogy egy a sok fedezetlen hálózatokat a környéken - röviden, hogy lássam, ha tudtam kapcsolódni valami.

Suggestions are appreciated!

JodyM
Old Július 1 2008, 20:01
Új tag Csoport

Szóval elmentem a Best Buy, és a chat az egyik kereskedelmi srácok már a vezeték nélküli router probléma. Azt mondta, nagyon sokat kell, hogy hozzon létre egy új hálózatot, de erre van szükségem a megfelelő biztonsági jelszót, és ha én nem emlékszem rá, én nagyon sok a szerencse. Szóval héjazott meg 60 $ egy újabb, gyorsabb, hosszabb hatótávolságú Linksys vezeték nélküli router. Csak annyit kellett tenniük, hogy menjen át a telepítő CD-t, át a kábeleket a régi router, hogy az új, és éppen az üzleti életben. Természetesen ez idő Megmentettem egy szöveges fájlt a My Desktop a jelszavamat info. Nem emlékszem, még akkor is, ha ezt a lehetőséget, ha telepítette a Netgear routert. Különben is, a dolgok működnek, mint egy igézet.

JodyM
Old Július 1 2008, 22:01
Donor Group

A Best Buy srác feküdt ki a fogait, mivel azok általában igen. Egy egyszerű ceruza lényeg orrgazdaság a router reset majd a beállításokat, akkor is, ha voltak zárva ki a hálózat és a router.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Július 2 2008, 11:24
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
A Best Buy srác feküdt ki a fogait, mivel azok általában igen. Egy egyszerű ceruza lényeg orrgazdaság a router reset majd a beállításokat, akkor is, ha voltak zárva ki a hálózat és a router.

Ja, van alapvetően conned. Nem volt semmi gond a régi router egyáltalán.

Helyreállít Csak akkor van, ha az ugyanabban az országban, mint te voltál, amikor elhozta az új haza. Wish láttam az eredeti post korábban.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.