![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van problémákat vezeték nélküli routert. Általában, amikor a hatalom laptop azt mutatja nekem csatlakozik vezeték nélküli hálózathoz. Nos, ez azt mutatja nekem, hogy nem csatlakozik, és van, hogy megnyitja a dobozt, hogy azt mutatja, hogy milyen hálózatok állnak rendelkezésre. Onnan megpróbálok kapcsolódni a hálózathoz, de én nem, és mikor "diagnosztizálni a problémát" Kapok egy üzenetet, hogy "A Windows nem tud csatlakozni a [Network]." Azzal indokolták, hogy "a vezeték nélküli hálózat biztonsági kulcs nem megfelelő." Sem a feleségem és én fiddled a biztonsági beállításokat, úgy tudom, hogy nem változtathatja meg minket. És én nem emlékszem, a jelszót, én eredetileg arra használták, hogy létrehozza a fiókot, és így nem akarom, hogy a rendetlenség. Ami azt illeti, én is csoda, ha valaki volna feltörve a hálózat-és újra meg a biztonsági jelszót - már nem lehet tudni. Mit gondolsz a baj? Már szüntetni annak lehetőségét, hogy a vezeték nélküli kártya is megkergült azáltal, hogy egy a sok fedezetlen hálózatokat a környéken - röviden, hogy lássam, ha tudtam kapcsolódni valami. Suggestions are appreciated! JodyM |
|
| |||
| |||
| Szóval elmentem a Best Buy, és a chat az egyik kereskedelmi srácok már a vezeték nélküli router probléma. Azt mondta, nagyon sokat kell, hogy hozzon létre egy új hálózatot, de erre van szükségem a megfelelő biztonsági jelszót, és ha én nem emlékszem rá, én nagyon sok a szerencse. Szóval héjazott meg 60 $ egy újabb, gyorsabb, hosszabb hatótávolságú Linksys vezeték nélküli router. Csak annyit kellett tenniük, hogy menjen át a telepítő CD-t, át a kábeleket a régi router, hogy az új, és éppen az üzleti életben. Természetesen ez idő Megmentettem egy szöveges fájlt a My Desktop a jelszavamat info. Nem emlékszem, még akkor is, ha ezt a lehetőséget, ha telepítette a Netgear routert. Különben is, a dolgok működnek, mint egy igézet. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Best Buy srác feküdt ki a fogait, mivel azok általában igen. Egy egyszerű ceruza lényeg orrgazdaság a router reset majd a beállításokat, akkor is, ha voltak zárva ki a hálózat és a router.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ja, van alapvetően conned. Nem volt semmi gond a régi router egyáltalán. Helyreállít Csak akkor van, ha az ugyanabban az országban, mint te voltál, amikor elhozta az új haza. Wish láttam az eredeti post korábban.