פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

בעיות עם Netgear WGR614 נתב

Reply

שרשרת כלים
Old 1 יולי 2008, 07:02
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות עם Netgear WGR614 נתב

אני נתקל בבעיות עם נתב אלחוטי. בדרך כלל, כשאני עוצמת את הנייד הוא מראה לי מחובר לרשת האלחוטית שלי. כעת, הוא מראה לי לא מחובר ואני צריך לפתוח את התיבה מה שמראה רשתות זמינות. משם אני מנסה להתחבר אל הרשת שלי אבל לא יכול, וכאשר אני "לאבחן את הבעיה:" אני מקבל הודעת אומרים "ל-Windows אין אפשרות להתחבר ל [רשת]". הסיבה היא כי ניתנה "הרשת האלחוטית מפתח האבטחה אינו נכון".

גם אשתי או אני fiddled עם הגדרות האבטחה, אז אני יודע שהם לא שונו על ידי בנו. בנוסף, אני לא זוכר את הסיסמה אני במקור השתמשו כדי להגדיר את חשבון ולכן אני לא רוצה להתעסק עם זה. באותו עניין, אני תוהה אם מישהו יכול היה hacked שלנו ברשת להגדיר מחדש את הסיסמה ביטחון - אין לי דרך לדעת.

אז מה אתה חושב שזה לא בסדר? אני כבר eliminated האפשרות האלחוטית כרטיס להיות מבולגן על ידי חיבור לאחד רבים unsecured רשתות בשכונה - לזמן קצר, רק כדי לראות אם אני יכול להתחבר למשהו.

הצעות אלה appreciated!

JodyM
Old 1 יולי 2008, 20:01
קבוצת חברות חדשות

אז הלכתי Best Buy ו היה צ 'אט עם אחד הבחורים על המכירות נתב אלחוטי הבעיה. הוא אמר לי די הרבה יש להקים רשת חדשה, אבל כדי לעשות את זה אני צריך את הסיסמה הנכונה אבטחה, ואם אני לא יכול לזכור את זה, אני יוצא די הרבה מזל. אז אני לא מקולף 60 $ עבור החדשים יותר, מהירה יותר, ארוך טווח Linksys נתב אלחוטי. כל מה שאני צריך לעשות זה לעבור את תקליטור ההתקנה, להעביר את הכבלים של הנתב הישן אל החדש, ואני הייתי בעסקים. כמובן, הפעם אני הצלתי קובץ טקסט בשולחן העבודה שלי עם הסיסמה שלי מידע. אני לא זוכר אם היה כי אני אפילו כאשר האפשרות להתקין את הנתב Netgear. בכל מקרה, הדברים עובדים כמו קסם.

JodyM
Old 1 יולי 2008, 22:01
קבוצת תורמים

The Best Buy הבחור היה משקר את השיניים שלו, כפי שהם עושים בדרך כלל. פשוטה עיפרון-גבשושית לאפס של הנתב יהיה לאפס את כל ההגדרות, גם אם היו נעולים מחוץ הן את הרשת ואת הנתב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 2 יולי 2008, 11:24
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
The Best Buy הבחור היה משקר את השיניים שלו, כפי שהם עושים בדרך כלל. פשוטה עיפרון-גבשושית לאפס של הנתב יהיה לאפס את כל ההגדרות, גם אם היו נעולים מחוץ הן את הרשת ואת הנתב.

כן, יש לך בעצם conned. היה שם שום דבר לא בסדר עם הנתב הישן בכלל.

רק זה היה איפוס יש לך את אותה המדינה כפי שאתה היית בעת החדשה הביא הביתה. הלוואי שהיה לי לראות את ההודעה המקורית קודם לכן.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Netgear Wireless-G WGR614 לא מתחבר ל-Internet santhoshkumargct רישות, מודמים & VoIP 0 19th יוני 2009 16:02
Netgear WGT624 v3 הנתב בעיות kduce23 רישות, מודמים & VoIP 6 ה -5 בחודש דצמבר 2008 02:09
בעיות עם Dell החיבור אל הנתב netgear BurgerBoy34 רישות, מודמים & VoIP 11 13 נובמבר 2008 15:49
מוטורולה Cabel מודם & Netgear WGT 624 הנתב בעיות ponty PC's רישות, מודמים & VoIP 12 2nd אוגוסט 2007 09:09
Netgear WGR614 FerrariDave רישות, מודמים & VoIP 6 8 יולי 2007 15:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.