![]() |
|
| |||
| |||
| אני נתקל בבעיות עם נתב אלחוטי. בדרך כלל, כשאני עוצמת את הנייד הוא מראה לי מחובר לרשת האלחוטית שלי. כעת, הוא מראה לי לא מחובר ואני צריך לפתוח את התיבה מה שמראה רשתות זמינות. משם אני מנסה להתחבר אל הרשת שלי אבל לא יכול, וכאשר אני "לאבחן את הבעיה:" אני מקבל הודעת אומרים "ל-Windows אין אפשרות להתחבר ל [רשת]". הסיבה היא כי ניתנה "הרשת האלחוטית מפתח האבטחה אינו נכון". גם אשתי או אני fiddled עם הגדרות האבטחה, אז אני יודע שהם לא שונו על ידי בנו. בנוסף, אני לא זוכר את הסיסמה אני במקור השתמשו כדי להגדיר את חשבון ולכן אני לא רוצה להתעסק עם זה. באותו עניין, אני תוהה אם מישהו יכול היה hacked שלנו ברשת להגדיר מחדש את הסיסמה ביטחון - אין לי דרך לדעת. אז מה אתה חושב שזה לא בסדר? אני כבר eliminated האפשרות האלחוטית כרטיס להיות מבולגן על ידי חיבור לאחד רבים unsecured רשתות בשכונה - לזמן קצר, רק כדי לראות אם אני יכול להתחבר למשהו. הצעות אלה appreciated! JodyM |
|
| |||
| |||
| אז הלכתי Best Buy ו היה צ 'אט עם אחד הבחורים על המכירות נתב אלחוטי הבעיה. הוא אמר לי די הרבה יש להקים רשת חדשה, אבל כדי לעשות את זה אני צריך את הסיסמה הנכונה אבטחה, ואם אני לא יכול לזכור את זה, אני יוצא די הרבה מזל. אז אני לא מקולף 60 $ עבור החדשים יותר, מהירה יותר, ארוך טווח Linksys נתב אלחוטי. כל מה שאני צריך לעשות זה לעבור את תקליטור ההתקנה, להעביר את הכבלים של הנתב הישן אל החדש, ואני הייתי בעסקים. כמובן, הפעם אני הצלתי קובץ טקסט בשולחן העבודה שלי עם הסיסמה שלי מידע. אני לא זוכר אם היה כי אני אפילו כאשר האפשרות להתקין את הנתב Netgear. בכל מקרה, הדברים עובדים כמו קסם. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Best Buy הבחור היה משקר את השיניים שלו, כפי שהם עושים בדרך כלל. פשוטה עיפרון-גבשושית לאפס של הנתב יהיה לאפס את כל ההגדרות, גם אם היו נעולים מחוץ הן את הרשת ואת הנתב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
כן, יש לך בעצם conned. היה שם שום דבר לא בסדר עם הנתב הישן בכלל. רק זה היה איפוס יש לך את אותה המדינה כפי שאתה היית בעת החדשה הביא הביתה. הלוואי שהיה לי לראות את ההודעה המקורית קודם לכן.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Netgear Wireless-G WGR614 לא מתחבר ל-Internet | santhoshkumargct | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 19th יוני 2009 16:02 |
| Netgear WGT624 v3 הנתב בעיות | kduce23 | רישות, מודמים & VoIP | 6 | ה -5 בחודש דצמבר 2008 02:09 |
| בעיות עם Dell החיבור אל הנתב netgear | BurgerBoy34 | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 13 נובמבר 2008 15:49 |
| מוטורולה Cabel מודם & Netgear WGT 624 הנתב בעיות | ponty PC's | רישות, מודמים & VoIP | 12 | 2nd אוגוסט 2007 09:09 |
| Netgear WGR614 | FerrariDave | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 8 יולי 2007 15:37 |
| שרשרת כלים | |
| |