![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu problemų su mano bevielis maršrutizatorius. Paprastai, kai aš galia iki nešiojamas ji rodo man prijungti prie belaidžio tinklo. Dabar rodo man, kaip neprijungtas ir turiu atidaryti langą, rodo, ką tinklai yra prieinami. Iš ten bandau prisijungti prie savo tinklo, bet negali, ir kai aš "diagnozuoti problemą" gaunu pranešimą: "Windows negali prisijungti prie [Network]". Priežastis yra ta, kad "Wireless Network Security Key is not correct". Nei mano žmona ar turiu fiddled su saugumo nustatymų, todėl žinau, jie nebuvo pakeisti mus. Ir aš nepamenu slaptažodį, iš pradžių buvo naudojamas kuriant sąskaitą ir aš nenoriu, kad netvarka su tuo. For that matter, man įdomu, jei kas nors galėjo nulaužė mūsų tinklo ir iš naujo nustatyti slaptažodį, saugumo - Aš jokio būdo sužinoti. Taigi, ką manote, kad tai neteisinga? Aš jau pašalintas iš bevielio ryšio kortelė yra bzika sujungiant į vieną iš daugelio neužtikrintai tinklų kaimynystėje galimybę - trumpai, tik pamatyti, jei aš galėsiu prisijungti prie ko nors. Suggestions are appreciated! JodyM |
|
| |||
| |||
| Taigi, nuėjau į Best Buy ir turėjo pokalbį su vienu iš pardavimų vaikinai apie mano wireless router problema. Jis sakė, kad aš labai daug turi sukurti naują tinklą, tačiau tai, kad man reikia pataisyti apsaugos slaptažodį, ir jeigu aš negaliu prisiminti, I'm pretty much out of luck. Ir aš lukštų iš 60 $ už naujesnė, greitesnė, daugiau įvairių Linksys bevielis maršrutizatorius. Viskas, ką turėjo padaryti, tai eiti per diegimo CD, perdavimo kabelius iš senų maršrutizatorius naujas, ir buvau versle. Žinoma, šį kartą aš įrašytas į tekstinį failą savo kompiuteryje su savo slaptažodį info. Aš neprisimenu jeigu aš dar buvo tokia galimybe diegiant Netgear router. Anyway, ką dirba, kaip ir žavesio. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Best Buy vaikinas gulėjo iš savo dantis, nes jie paprastai neturi. Paprastų pieštukų nub Reset maršrutizatorius bus iš naujo visus parametrus, net jei jums buvo užrakinta ir tinklo ir maršrutizatorių.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Yep, turite esmės conned. Nebuvo nieko blogo senas maršrutizatorius ne visi. Tiesiog naujo tai turime jums pačios būklės, kaip jums buvo kai jus atnešė naujų vieno namo. Wish mačiau savo original post anksčiau.