![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir problēmas ar manu bezvadu maršrutētāju. Parasti, kad es varu līdz klēpjdators tas liecina mani saistīts ar savu bezvadu tīklu. Tagad tas parāda, man tas nav saistīts, un man ir jāatver lodziņš, kas parāda, kādi tīkli ir pieejami. No turienes es cenšos savienot ar savu tīklu, bet nevar, un, kad es "diagnosticēt problēmas" saņemu ziņojumu, kurā teikts "Windows nevar izveidot savienojumu ar [tīkla]". Iemesls ir tas, ka "bezvadu tīkla drošības atslēga nav pareizs". Ne mana sieva un es fiddled ar drošības iestatījumus, lai es zinātu, ka viņi nav mainīti ar mums. Un es neatceros paroli es sākotnēji izmanto, lai izveidotu kontu un tāpēc es nevēlos putru ar to. Attiecībā uz šo jautājumu, es domāju, vai kāds būtu ielauzies mūsu tīklā un no jauna iestatīt drošības parole - es nekādi nevar zināt. Tātad, ko, jūsuprāt, ir nepareizi? Es jau novērst iespēju bezvadu karte ir haywire, izveidojot savienojumu ar vienu no daudzām nenodrošināto tīklu neighborhood - īsi, tikai lai redzētu, ja es varētu savienot ar kaut ko. Ieteikumi appreciated! JodyM |
|
| |||
| |||
| Tāpēc es devos uz Best Buy un bija tērzēt ar vienu no pārdošanas guys par manu bezvadu maršrutētāju problēmu. Viņš teica, ka man diezgan daudz ir izveidot jaunu tīklu, bet to, ka man vajadzīga pareiza drošības parole un, ja es nevaru atcerēties to, es esmu diezgan daudz no luck. Tāpēc es lobīti no 60 $ uz jaunāka, ātrāk, ilgāk klāsts Linksys bezvadu maršrutētāju. Visi man bija darīt, ir iet cauri instalācijas CD, nodošanu kabeļus no vecās maršrutētāju jaunu, un es biju biznesā. Protams, šoreiz es saglabāts teksta failā uz manu desktop ar manu paroli info. Es neatceros, ja man pat bija šo opciju, ja instalējot Netgear router. Anyway, lietām strādā kā šarmu. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Best Buy puisis gulēja savus zobus, jo tie parasti dara. Vienkārša zīmuļu gabals pārlādes router būs atjaunotu visus uzstādījumus, pat ja jūs izslēgt gan tīkla maršrutētāju.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Yep, jums būtībā conned. Nekas nav kārtībā ar veco router at all. Tikko atgriezi tas ir ieguvuši jūs tādā pašā stāvoklī kā jums bija, kad celta jauna mājas. Wish esmu redzējis savu sākotnējo post agrāk.
![]() |
|
| Bookmarks |