![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam problemy z moim bezprzewodowego routera. Normalnie, kiedy na mocy laptopa pokazuje mi podłączyć do mojej sieci bezprzewodowej. Teraz pokazuje mi nie podłączony i mam otworzyć pole, co pokazuje, że sieci są dostępne. Stąd staram się połączyć z moją siecią, ale nie może, a kiedy "zdiagnozować problem" pojawia się komunikat "System Windows nie może połączyć się z [sieć]". Jako powód podano to, że "Wireless Network Security Key nie jest poprawna." Ani moja żona i mam fiddled z ustawień zabezpieczeń, więc wiem, nie zostały zmienione przez nas. A, nie pamiętam hasła pierwotnie użyty do utworzenia konta, więc nie chcę z tym bałaganu. W tej sprawie, zastanawiam się, jeśli ktoś mógłby hacked naszej sieci i ponownie ustawić hasło bezpieczeństwa - Mam nie wiedzieć. Więc co myślisz jest źle? I już wyeliminować możliwość bezprzewodowej karty jest pogmatwany, podłączając się do jednej z wielu niezabezpieczonych sieci w okolicy - na krótko, po prostu, aby sprawdzić czy mógłbym połączyć się coś. Suggestions are appreciated! JodyM |
|
| |||
| |||
| Więc pojechałem do Best Buy i miał porozmawiać z jednym z facetów o mojej sprzedaży bezprzewodowy router problem. On powiedział, że bardzo się do stworzenia nowej sieci, ale do tego trzeba prawidłowego zabezpieczenia hasła, a jeśli nie mogę zapamiętać to, I'm pretty much obecnie szczęścia. Więc łuskana obecnie 60 dolarów za nowe, szybsze, dłuższe zasięgu bezprzewodowego routera Linksys. Wszystkie miałem zrobić, to przejść płyty instalacyjnej, przenieść kable ze starego do nowego routera, i byłem w biznesie. Oczywiście, tym razem mogę zapisać pliku tekstowego na swoim komputerze z hasła info. Ja nie pamiętam, nawet gdybym miał możliwość, że podczas instalowania Netgear routera. Anyway, wszystko działa jak urok. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Best Buy facet leżał na zęby, ponieważ zwykle nie. Prosty ołówek-nub reset routera będzie zresetować wszystkie ustawienia, nawet jeśli zostały zablokowane z obu sieci i routera.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Tak, masz zasadniczo CONNED. Nie było nic złego w starych routera w ogóle. Wystarczy zresetowaniem miałaby się do tego samego stanu, jak było w przypadku gdy wprowadziła nowy dom. Wish I had seen oryginalny post wcześniej.
![]() |
|
| Zakładki |