![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am probleme cu un router wireless. În mod normal, atunci când am puterea de a-mi arată laptop conectat la reţea fără fir. Acum, arată-mi ca nu am conectat şi pentru a deschide caseta care arată ce reţelele sunt disponibile. De acolo am încerca să se conecteze la reteaua mea, dar nu pot, şi când am "diagnosticarea problemei" I a lua un mesaj saying "Windows nu se poate conecta la [reţea]". Motivul este dat fiind că "de reţea fără fir de securitate importante nu este corect". Nici sotia mea sau am fiddled cu setările de securitate, aşa că ştiu că nu au fost modificate de către noi. Şi, nu vă amintiţi parola am folosit pentru a configura contul şi aşa nu vreau să pui cu asta. În acest domeniu, mă întreb dacă cineva ar fi putut să tocat reţeaua noastră şi-a seta parola de securitate - Nu am nici o modalitate de a afla. Deci, ce crezi ca este gresit? Am deja eliminată posibilitatea de radio carte fiind haywire prin conectarea la una din multele negarantate în reţelele de cartier - pe scurt, tocmai pentru a vedea dacă aş putea să se conecteze la ceva. Sugestii sunt apreciate! JodyM |
|
| |||
| |||
| Deci, m-am dus la Best Buy şi a avut o discutie cu unul din baieti de vânzări despre Wireless Router problema. El a spus că au destul de mult pentru a configura o nouă reţea, dar pentru a face asta am nevoie de parola corectă de securitate, şi dacă nu pot să-l amintesc, eu sunt destul de mult de noroc. Asa ca am shelled de 60 dolari pentru o mai nou, mai rapid, mai largă Linksys Wireless Router. Tot ce am avut de făcut este să mergi prin CD-ul de instalare, cabluri de transfer de la vechiul router la noi, şi am fost în afaceri. Sigur, de data aceasta am salvat un fişier text pentru a-mi desktop cu parola info. Nu-mi amintesc daca am avut chiar şi această opţiune atunci când instalaţi Netgear router. Oricum, totul merge ca un farmec. JodyM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cel mai bun Cumpăr tip a fost culcat la dintii, ca de obicei, ele fac. Un simplu creion-ciot de resetare a router va reseta toate setările, chiar dacă s-au blocat din reţea, cât şi router.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Da, ti-ai luat, practic conned. Nu a fost nimic în neregulă cu vechiul router la toate. Doar resetare ar fi luat tu în aceeaşi stare ca ai fost in când a adus un nou acasă. Fi vrut să am vazut original post mai devreme.
![]() |
|
| Marcaje |