![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám problém s mojím bezdrôtový router. Zvyčajne, keď som moc do notebooku mi to ukazuje priložený k mojej bezdrôtovej siete. Teraz mi to ukazuje, ako nie ste pripojení a som otvoriť okno, ktoré ukazuje, aké siete sú k dispozícii. Odtiaľ som sa pripojiť k mojej sieti, ale nemôže, a keď som "diagnostikovať problém" Ja dostanem správu, že "Systém Windows sa nemôže pripojiť k [siete]". Dôvodom je, že "Wireless Network Security Kľúč nie je správne".
Ani moje žena a já si pohrával s bezpečnostné nastavenia, takže viem, že sa nezmenili od nás. A já nevím heslo som pôvodne použiť na nastavenie účtu, a tak nechci, aby neporiadok s tým. Na to príde, Zaujímalo by ma, či niekto môže mať hacknut našej siete a re-nastaviť heslo - nemám ako zistiť. Tak čo myslíte, že je zle? Já už odstránená možnosť bezdrôtové karty je rozbitý pripojením na jeden z mnohých nezabezpečené siete v okolí - krátko, len aby zistili, či by som mohol pripojiť k niečomu. Návrhy sú oceňované! Jody |
|
|
|||
|
|||
|
Tak jsem šel do Best Buy a mal chatu s jedným z predaja kluci o mojom bezdrôtový router problém. Povedal, že som dosť ďaleko musieť vytvoriť novú sieť, ale na to potřebuju správne heslo, a ak nemôžem pamätať, že som dosť ďaleko mimo šťastie. Tak jsem škrupiny z $ 60 za novší, rýchlejší, dlhšie rozsah Linksys bezdrôtový router. Všetko, čo som musela urobiť, je prejsť inštalačný cd, prevod káble od starého routeru do nového a já jsem byl v obchode. Samozrejme, že túto dobu som ušetril textový súbor do môjho desktopu s mojím heslom info. Já nevím, jestli jsem měl dokonca možnosť, že pri inštalácii Netgear router. Mimochodom, čo pracujú ako kúzlo.
Jody |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Najlepšie Kúpiť chlapík ležal v zuboch, pretože sa zvyčajne robiť. Jednoduchý ceruzka-nub reset routeru bude resetovat všetky nastavenia, dokonca aj keď ste bol uzamknutý ako sieť a router.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
Jo, máš v podstate conned. Nie je nič zlého na starom routeru vôbec. Len resetovaní by ťa na tom istom stave, ako ste boli, keď priniesol nový domov. Kiež by som mal vidieť svoj pôvodný príspevok skôr.