мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Проблеми са Нетгеар УГР614 рутери

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. јули 2008, 07:02
Нови члан групе

Default Проблеми са Нетгеар УГР614 рутери

Им 'имајући један проблем са мојим радио усмјеривач. Нормално кад сам се моћ показује ми лаптоп спојен на моју бежичну мрежу. Сада, он показује ми то или не повезан и сам да се отвори оквир који показује шта мреже су доступне. Одатле се покушам спојити на мојој мрежи, али не може, и кад сам "дијагностиковати проблем" ЈА добити порука казивање "Уиндоус не може повезати са [мреже]". Разлог је у томе што даје "Уирелесс Нетуорк Сецуриты Кључ није тачно".

Ни моја жена или сам фиддлед са безбедносним подешавањима, тако да знам да нису променила од нас. А, не сјећам се лозинке ја изворно коришћена за постављање рачуна и на тај начин ЈА донт 'оскудица за неред с тим. У том случају, ја цудити ако неко може да има сјецкан наше мреже и поновно постављање лозинке безбедности - Немам начин знао.

Шта мислиш је погрешно? Ја већ елиминише могућност бежичне картице се пошашавити повезивањем на једну од многих необезбјеђен мрежама у суседству - укратко, само да видим ако сам могао повезати на нешто.

Предлози су добродошла!

ЈодыМ
Old 1. јули 2008, 20:01
Нови члан групе

Па сам отишао на Бест Буы и имала разговор са једним од продаје момци о мој радио рутери проблем. Он је рекао ЈА згодан велик део морати поставити нову мрежу, али то ми је потребно исправан сигурносни лозинку, а ако не могу сетити да сам прилично далеко од среће. Тако сам гранатирани оут $ 60 за новије, брже, више опсега радио рутери Линксыс. Све сам морао да учини јесте да прође кроз инсталациони цд, каблови пренети са старог на нови рутери, и био сам у пословању. Наравно, овај пут сам сачувани текстуалну датотеку на мој радна површина са мојом лозинком инфо. Не сјећам ако сам чак имала ту опцију приликом инсталације Нетгеар рутери. У сваком случају, ствари раде као шарм.

ЈодыМ
Old 1. јули 2008, 22:01
Донаторска Група

Тхе Бест Буы тип лагање је своје зубе, као што се обично учинити. Једноставан оловка-задебљања ресетирати на рутери ће вратити све поставке, чак и ако су били искључени из обе мреже и рутери.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 2. јули 2008, 11:24
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
Тхе Бест Буы тип лагање је своје зубе, као што се обично учинити. Једноставан оловка-задебљања ресетирати на рутери ће вратити све поставке, чак и ако су били искључени из обе мреже и рутери.

Ыеп, имаш цоннед основи. Има је ништа неправда са старим рутери на све.

Само ресетовање би добила да се исте државе као што су били у кад донео нови дом. Волио сам видео Ваш оригинални пост раније.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Нетгеар Уирелесс-Г УГР614 Нот Спајање на Интернет сантхосхкумаргцт Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 19. јуна 2009 16:02
Роутер Нетгеар УГТ624 в3 Проблеми кдуце23 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 5 децембар 2008 02:09
Проблеми са моје Делл спајања на рутери нетгеар БургерБоы34 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 11 13 новембар 2008 15:49
Моторола Модем кабл & Нетгеар УГТ 624 Роутер Проблеми Понты пц-а Нетуоркинг, Модем & ВоИП 12 2 аугуст 2007 09:09
Нетгеар УГР614 ФеррариДаве Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 8. јула 2007 15:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц