![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им 'имајући један проблем са мојим радио усмјеривач. Нормално кад сам се моћ показује ми лаптоп спојен на моју бежичну мрежу. Сада, он показује ми то или не повезан и сам да се отвори оквир који показује шта мреже су доступне. Одатле се покушам спојити на мојој мрежи, али не може, и кад сам "дијагностиковати проблем" ЈА добити порука казивање "Уиндоус не може повезати са [мреже]". Разлог је у томе што даје "Уирелесс Нетуорк Сецуриты Кључ није тачно". Ни моја жена или сам фиддлед са безбедносним подешавањима, тако да знам да нису променила од нас. А, не сјећам се лозинке ја изворно коришћена за постављање рачуна и на тај начин ЈА донт 'оскудица за неред с тим. У том случају, ја цудити ако неко може да има сјецкан наше мреже и поновно постављање лозинке безбедности - Немам начин знао. Шта мислиш је погрешно? Ја већ елиминише могућност бежичне картице се пошашавити повезивањем на једну од многих необезбјеђен мрежама у суседству - укратко, само да видим ако сам могао повезати на нешто. Предлози су добродошла! ЈодыМ |
|
| |||
| |||
| Па сам отишао на Бест Буы и имала разговор са једним од продаје момци о мој радио рутери проблем. Он је рекао ЈА згодан велик део морати поставити нову мрежу, али то ми је потребно исправан сигурносни лозинку, а ако не могу сетити да сам прилично далеко од среће. Тако сам гранатирани оут $ 60 за новије, брже, више опсега радио рутери Линксыс. Све сам морао да учини јесте да прође кроз инсталациони цд, каблови пренети са старог на нови рутери, и био сам у пословању. Наравно, овај пут сам сачувани текстуалну датотеку на мој радна површина са мојом лозинком инфо. Не сјећам ако сам чак имала ту опцију приликом инсталације Нетгеар рутери. У сваком случају, ствари раде као шарм. ЈодыМ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе Бест Буы тип лагање је своје зубе, као што се обично учинити. Једноставан оловка-задебљања ресетирати на рутери ће вратити све поставке, чак и ако су били искључени из обе мреже и рутери.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ыеп, имаш цоннед основи. Има је ништа неправда са старим рутери на све. Само ресетовање би добила да се исте државе као што су били у кад донео нови дом. Волио сам видео Ваш оригинални пост раније.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нетгеар Уирелесс-Г УГР614 Нот Спајање на Интернет | сантхосхкумаргцт | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 19. јуна 2009 16:02 |
| Роутер Нетгеар УГТ624 в3 Проблеми | кдуце23 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 5 децембар 2008 02:09 |
| Проблеми са моје Делл спајања на рутери нетгеар | БургерБоы34 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 13 новембар 2008 15:49 |
| Моторола Модем кабл & Нетгеар УГТ 624 Роутер Проблеми | Понты пц-а | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 12 | 2 аугуст 2007 09:09 |
| Нетгеар УГР614 | ФеррариДаве | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 8. јула 2007 15:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |