az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Sorunları Netgear WGR614 yönlendiricide

Reply

Konu Araçları
Old 1 Temmuz 2008, 07:02
Yeni Üye Grubu

Default Sorunları Netgear WGR614 yönlendiricide

Ben kablosuz yönlendirici ile sorunlar yaşıyorum. Bana Kablosuz ağa bağlı gösterir dizüstü kadar Normalde ben güç. Şimdi, bu kadar bağlı değildir ve bu ne şebekeleri mevcuttur gösterir kutusunu açmak için bana gösterir. Bundan sonra benim ağa ama bağlanmak için, ve ben "Ben bir mesaj söyler sorunu" teşhis edemez "Windows [ağ can't connect]" deneyin. Bu nedenle verilen bu "Kablosuz Ağ Güvenliği Anahtar değildir Doğru".

Ne eşim veya güvenlik ayarları ile fiddled var, bu yüzden bize tarafından değiştirilmedi var. Ve, ben orijinal ve hesap açmak için böylece ile karmaşa istemiyorum kullanılan şifreyi hatırlamıyorum. Birisi ağımızdaki ve yeniden güvenlik şifre koymak - Ben bilmeden hiçbir şekilde sahip hacklenmiş olabilir bu konu için, merak ediyorum.

Peki ne düşünüyorsun? Yanlış olan ne? Zaten kablosuz kartı bozuk bir mahallede çok güvenli olmayan ağların bağlanma tarafından olma olasılığını bertaraf - kısaca, eğer bir şey bağlanmak VEREMESEK Sadece görmek için.

Öneriler takdir var!

JodyM
Old 1 Temmuz 2008, 20:01
Yeni Üye Grubu

Ben Best Buy gidip bir Kablosuz yönlendirici sorunla ilgili satış çocuklar ile sohbet vardı. O benim çok daha yeni bir ağ kurmak için var, ancak bu doğru güvenlik şifresi ihtiyacım var, ve eğer bunu hatırlayamıyorsanız, Ben oldukça çok şanssız. Ben daha yeni, daha hızlı, daha uzun menzil Linksys kablosuz yönlendirici için 60 $ dışarı kabuklu. Tek yükleme ile eski Router'dan yeni ve iş dünyasında olduğu kabloların transferi CD git yapmak zorunda kaldı. Tabii ki, bu kez Şifremi bilgi ile masaüstü dosyasını bir metin kaydedildi. Eğer ben bile bu seçeneği zaman Netgear yönlendirici yükleyerek vardı Ben hatırlamıyorum. Neyse, her şey bir cazibe gibi çalışıyoruz.

JodyM
Old 1 Temmuz 2008, 22:01
Bağış Grubu

Olarak genellikle yapmak The Best Buy adam, onun dişleri dışarı yatıyordu. Basit bir kalem-yönlendiricinin esas sıfırlamak olsanız bile, her iki şebeke ve yönlendiricinin kilitlendi tüm ayarları sıfırlanmış olacaktır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 2 Temmuz 2008, 11:24
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
Olarak genellikle yapmak The Best Buy adam, onun dişleri dışarı yatıyordu. Basit bir kalem-yönlendiricinin esas sıfırlamak olsanız bile, her iki şebeke ve yönlendiricinin kilitlendi tüm ayarları sıfırlanmış olacaktır.

Evet, siz temelde conned var. Tüm bu eski yönlendirici bir şey yanlıştı.

Gibi de olsa, aynı durum için, yeni bir eve getirdi var da sıfırlanıyor. Keşke orijinal sonrası önce görmüştü.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):