по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Дистанционно

Reply

Нишка Инструменти
Old 9-ти януари 2008, 12:40
Член Група

Default Дистанционно

Прости на noobness на този въпрос - цялостната ми познания по компютри е справедливо, но в областта на мрежа, нейното основно несъществуваща.

Искам да настройка на отдалечен работен плот, но и двете имат компютри XP Home, както и вградени в Remote Desktop е само част от XP Pro. Аз бях чувала за такива неща GoToMyPC, но аз съм просто търсите даден потребител мнение за най-лесният и надежден законен начин за достъп до отдалечен компютър.

Благодарности,
Ulfrinn
Old 10-ти януари 2008, 14:12
Номер на групата

Default Дистанционно

Здрасти

Аз ще опитам UltraVNC, работи чудесно за XP. www.uvnc.com

Има го от compter да compter искаш да го правиш, или не искате да имате достъп до вашия компютър чрез Интернет?

Надявам се това да помогне

Много благодаря

Лео
Old 10-ти януари 2008, 14:45
Член Група

Default Дистанционно

Това изглежда, че ще вършат работа. Благодарности! Това, което е необходимо за достъп до дома ми работен плот по време на работа. Така че предполагам, че е по интернет, но пак се знае нищо за мрежи.
Old 10-ти януари 2008, 16:13
Номер на групата

Default Дистанционно

Здрасти

Да, ще вършат работа. Единственото нещо, което трябва да избирам е, че повечето интернет доставчици на услуги да ви динамични адреси. Това означава, че номерът, който ще напишете по време на работа за да се свържете с вашия дом ще се променят редовно.
Ако все пак имате динамичен IP адрес, може да се наложи да настроите това, което се нарича динамичен DNS, който следи за това какво Вашият IP адрес е през цялото време.

Надявам се това да помогне, и моля не се колебайте да се свържете с мен, ако се нуждаете от повече информация или искате от помощ настройка го.

Много благодаря

Лео
Old 10-ти януари 2008, 18:10
Член Група

Default Дистанционно

Харесвам Logmein, работи перфектно за мен HTTPS: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PocketPC Дистанционно pest79456 Лаптопи, Mobiles & текст 0 19 май 2009 г. 23:10
Отдалечен работен плот Dave8282uk Общи Софтуер Чат 1 28 април 2008 02:55
Дистанционно управление Deezer Общи Хардуер Чат 3 6 Март 2008 08:39
Колко дистанционни управления Мария Изключено Тема Дискусия 9 13 май 2007 г. 19:22
Отдалечен контрол на вашия компютър webcrawler Общи Софтуер Чат 3 17 Март 2007 21:29
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc