![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Прости на noobness на този въпрос - цялостната ми познания по компютри е справедливо, но в областта на мрежа, нейното основно несъществуваща. Искам да настройка на отдалечен работен плот, но и двете имат компютри XP Home, както и вградени в Remote Desktop е само част от XP Pro. Аз бях чувала за такива неща GoToMyPC, но аз съм просто търсите даден потребител мнение за най-лесният и надежден законен начин за достъп до отдалечен компютър. Благодарности, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз ще опитам UltraVNC, работи чудесно за XP. www.uvnc.com Има го от compter да compter искаш да го правиш, или не искате да имате достъп до вашия компютър чрез Интернет? Надявам се това да помогне Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Това изглежда, че ще вършат работа. Благодарности! Това, което е необходимо за достъп до дома ми работен плот по време на работа. Така че предполагам, че е по интернет, но пак се знае нищо за мрежи. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Да, ще вършат работа. Единственото нещо, което трябва да избирам е, че повечето интернет доставчици на услуги да ви динамични адреси. Това означава, че номерът, който ще напишете по време на работа за да се свържете с вашия дом ще се променят редовно. Ако все пак имате динамичен IP адрес, може да се наложи да настроите това, което се нарича динамичен DNS, който следи за това какво Вашият IP адрес е през цялото време. Надявам се това да помогне, и моля не се колебайте да се свържете с мен, ако се нуждаете от повече информация или искате от помощ настройка го. Много благодаря Лео |
|
| |||
| |||
| Харесвам Logmein, работи перфектно за мен HTTPS: / / secure.logmein.com / home.asp |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PocketPC Дистанционно | pest79456 | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 19 май 2009 г. 23:10 |
| Отдалечен работен плот | Dave8282uk | Общи Софтуер Чат | 1 | 28 април 2008 02:55 |
| Дистанционно управление | Deezer | Общи Хардуер Чат | 3 | 6 Март 2008 08:39 |
| Колко дистанционни управления | Мария | Изключено Тема Дискусия | 9 | 13 май 2007 г. 19:22 |
| Отдалечен контрол на вашия компютър | webcrawler | Общи Софтуер Чат | 3 | 17 Март 2007 21:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |