![]() |
|
| |||
| |||
| Odpusť noobness na tuto otázku - mé celkové znalosti počítačů je reálná, ale v oblasti sítí, její podstatě neexistující. Chci si nastavit vzdálený desktop, ale oba počítače mají XP Home a postavena-in vzdálené ploše je jen část XP Pro. Slyšel jsem o věcech, jako je GoToMyPC, ale já jsem právě hledáte pro uživatele názor nejsnazší spolehlivé a právní způsob, jak získat vzdálený přístup k počítači. Díky, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| Nazdar Chtěl bych zkusit UltraVNC, pracuje i pro XP. www.uvnc.com Je to z compter do compter chcete dělat, nebo chcete mít přístup vašeho počítače přes internet? Doufám, že to pomůže Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| To vypadá, že budeme dělat svou práci. Díky! Co jsem potřeboval to byl můj domov přístupu na pracovní ploše. Takže předpokládám, že to znamená, že přes internet, ale zase vím, nic o sítích. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Ano, bude dělat svou práci. Jediné, co musíte vyřešit, je, že většina poskytovatelů internetových služeb Vám dynamickou IP adresy. To znamená, že počet byste typu práce se připojit do vašeho domova bude měnit pravidelně. Pokud máte dynamickou IP adresu, budete možná muset nastavit tzv. dynamické DNS, které eviduje, jaké jsou vaše IP adresa je pořád. Doufám, že to pomůže, a prosím, neváhejte a kontaktujte mě, pokud potřebujete informace nebo už bych pomoct nastavení je. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Mám rád Logmein, pracuje pro mě dokonalý https: / / secure.logmein.com / home.asp |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PocketPC Vzdálená | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 19. května 2009 23:10 |
| Vzdálená plocha | Dave8282uk | Obecné Software Chat | 1 | 28. duben 2008 02:55 |
| Dálkové ovládání | Deezer | Obecné Hardware Chat | 3 | 6. března 2008 08:39 |
| Kolik Dálkové Ovládání | Maria | Vypnout Téma diskuze | 9 | 13. května 2007 19:22 |
| Dálkové ovládání PC | webcrawler | Obecné Software Chat | 3 | 17. března 2007 21:29 |
| Thread Nástroje | |
| |