μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Τηλεχειριστήριο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 12:40
Μέλος Ομάδα

Default Τηλεχειριστήριο

Συγχωρέστε την noobness από αυτή την ερώτηση - μου συνολική γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι δίκαιο, αλλά στο χώρο της δικτύωσης, τα ουσιαστικά ανύπαρκτες.

Θέλω να στήσετε μια απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας, αλλά και οι δύο υπολογιστές έχουν XP Home, και το ενσωματωμένο σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας είναι μόνο ένα μέρος των XP Pro. Έχω ακούσει για πράγματα όπως GoToMyPC, αλλά είμαι μόνο ένας χρήστης ψάχνει για γνωμοδότηση σχετικά με το πιο εύκολο και αξιόπιστο νομικό τρόπο για την απομακρυσμένη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή.

Ευχαριστώ,
Ulfrinn
Old 10 Γενάρη 2008, 14:12
Ομάδα Δωρητών

Default Τηλεχειριστήριο

Γεια σου

Θα προσπαθήσουμε UltraVNC, έργα για μεγάλη XP. www.uvnc.com

Είναι από compter να compter θέλετε να κάνετε, ή θέλετε να είστε σε θέση να έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας μέσω του διαδικτύου;

Ελπίζω ότι αυτό βοηθά

Many Thanks

Leo
Old 10 Γενάρη 2008, 14:45
Μέλος Ομάδα

Default Τηλεχειριστήριο

Αυτό φαίνεται ότι θα κάνουμε τη δουλειά. Ευχαριστώ! Αυτό που απαιτείται για την πρόσβαση σε αυτό το σπίτι μου στην επιφάνεια εργασίας κατά την εργασία. Έτσι υποθέτω ότι μέσα στο διαδίκτυο, αλλά και πάλι δεν ξέρω τίποτα δίκτυα.
Old 10 Γενάρη 2008, 16:13
Ομάδα Δωρητών

Default Τηλεχειριστήριο

Γεια σου

Ναι θα το κάνουμε. Το μόνο πράγμα που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι οι περισσότεροι φορείς παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου σας δώσει δυναμική IP διευθύνσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός που θα σε είδος κατά την εργασία για να συνδεθείτε με το σπίτι σας θα αλλάξει τακτική.
Αν έχετε μια δυναμική διεύθυνση IP, ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε τη λεγόμενη δυναμική dns, το οποίο παρακολουθεί ποια διεύθυνση IP σας όλη την ώρα.

Ελπίζω ότι αυτό βοηθά, και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου αν χρειάζεστε πια πληροφορίες ή θα ήθελε τη βοήθεια σύσταση του οργανισμού.

Many Thanks

Leo
Old 10 Γενάρη 2008, 18:10
Μέλος Ομάδα

Default Τηλεχειριστήριο

Μου αρέσει Logmein, λειτουργεί τέλεια για μένα https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PocketPC Remote pest79456 Laptops, Κινητά & PDA 0 19 Μαΐου 2009 23:10
Remote Desktop Dave8282uk Γενικά Λογισμικό Chat 1 28 Απρ 2008 02:55
Τηλεχειρισμός Deezer Γενική Συζήτηση Hardware 3 6 Μαρ 2008 08:39
Πόσα Remote Controls Μαρία Off Topic Συζήτηση 9 13η Μαΐου 2007 19:22
Τηλεχειρισμός υπολογιστή σας webcrawler Γενικά Λογισμικό Chat 3 17 Μαρ 2007 21:29
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.