![]() |
|
| |||
| |||
| Oprosti noobness za to pitanje - moj sveukupni poznavanja računala je lijepa, ali u carstvu umrežavanja, njegova basically nepostojechih. Želim Postavljanje udaljene radne površine, ali oba računala imaju XP Home, i izgrađen-in remote desktop je samo dio xp pro. Ja sam čuo za stvari kao GoToMyPC, ali ja sam samo tražite mišljenje o korisniku pouzdan i najlakši način za pravne daljinski pristup računalu. Hvala, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| Bok Ja bih probati UltraVNC, odlično funkcionira za XP. www.uvnc.com Je li to iz compter da compter želite to učiniti, ili da li vi ištanje biti u mogućnosti pristupiti svom računalu preko interneta? Nadam se da ovo pomaže Mnogo Hvala Leo |
|
| |||
| |||
| To izgleda kao da će obaviti posao. Hvala! Što je potrebno i za to je moja kućna stolna Pristupom na poslu. Zato pretpostavljam da znači preko interneta, ali opet znam ništa o mrežama. |
|
| |||
| |||
| Bok Da će raditi taj posao. Jedina stvar koju trebate izdvojiti je da je većina internet usluga Vam dinamičan IP adresa. To znači da broj koji ćete upisati na radu za povezivanje u vaš dom će promijeniti redovno. Ukoliko imate dinamičku ip adresu, svibanj vam je potrebno za postavljanje što se zove dinamičan DNS, koje vodi evidenciju o tome što Vaša IP adresa je sve vrijeme. Nadam se da ovo pomaže, i molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene ako trebate više informacija ili želite pomoć postavljanje ga. Mnogo Hvala Leo |
|
| |||
| |||
| Volim Logmein, radi savršeno za mene https: / / secure.logmein.com / home.asp |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| PocketPC Daljinski | pest79456 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 19. svibanj 2009 23:10 |
| Remote Desktop | Dave8282uk | Općenito Software Chat | 1 | 28. travanj 2008 02:55 |
| Daljinski upravljač | Deezer | General Hardware Chat | 3 | 6. ožujak 2008 08:39 |
| Koliko Remote Controls | Maria | Off Topic Discussion | 9 | 13. svibanj 2007 19:22 |
| Daljinsko upravljanje računalom | webcrawler | Općenito Software Chat | 3 | 17. ožujak 2007 21:29 |
| Thread Tools | |
| |