kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Távoli

Reply

Téma eszközök
Old Január 9, 2008, 12:40
Csoport tagja

Default Távoli

Bocsáss meg a noobness e kérdés - én teljes ismerete számítógépek igazságos, de a birodalom a hálózatépítés, az alapvetően nem létező.

Azt akarom, hogy beállít egy távoli asztalon, de a számítógépek XP Home, és a beépített Remote Desktop csak része XP Pro. Hallottam a dolgok, mint például GoToMyPC, de én csak kerestem a felhasználó véleményét a legkönnyebb megbízható és legális módja a távoli hozzáférést a számítógéphez.

Köszönöm,
Ulfrinn
Old Január 10, 2008, 14:12
Donor Group

Default Távoli

Szia

Azt próbálja UltraVNC munkálatok nagy részére XP. www.uvnc.com

Ez a számított számított, hogy meg akarjuk csinálni, vagy nem akarja, hogy hozzá tudjon férni a számítógépet az interneten?

Remélem ez segít

Köszönet

Leo
Old Január 10, 2008, 14:45
Csoport tagja

Default Távoli

Hogy néz ki fogja elvégezni a munkát. Köszönöm! Amire szükség van, hogy a volt eléréséhez otthoni asztali dolgozik. Tehát ez azt jelenti, hogy vállalja az interneten, de megint nem tudok semmit kb hálózatokat.
Old Január 10, 2008, 16:13
Donor Group

Default Távoli

Szia

Igen fogja tenni a munkát. Az egyetlen dolog, amire szükség van egyfajta ki az, hogy a legtöbb internet-szolgáltatókat, hogy ha dinamikus IP-címeket. Ez azt jelenti, hogy a típus, amit a munkahelyi csatlakozni otthoni fog változni rendszeresen.
Ha van egy dinamikus IP-címet, amire szüksége lehet beállítani az úgynevezett dinamikus DNS, amely nyomon követi, hogy mi az IP-cím mindig.

Remélem, ez segít, és kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, ha szüksége van többé vagy információt szeretne segíteni minden beállítást fel.

Köszönet

Leo
Old Január 10, 2008, 18:10
Csoport tagja

Default Távoli

Szeretem Logmein munkálatok tökéletes nekem https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PocketPC Remote pest79456 Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 19. május 2009 23:10
Remote Desktop Dave8282uk General Chat szoftver 1 28. április 2008 02:55
Távvezérlő Deezer Általános fémáru Chat 3 6. március 2008 08:39
Hány Távirányítók Maria Off Topic Discussion 9 13. május 2007 19:22
A távirányító a PC webcrawler General Chat szoftver 3 17. március 2007 21:29
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.