![]() |
|
| |||
| |||
| Bocsáss meg a noobness e kérdés - én teljes ismerete számítógépek igazságos, de a birodalom a hálózatépítés, az alapvetően nem létező. Azt akarom, hogy beállít egy távoli asztalon, de a számítógépek XP Home, és a beépített Remote Desktop csak része XP Pro. Hallottam a dolgok, mint például GoToMyPC, de én csak kerestem a felhasználó véleményét a legkönnyebb megbízható és legális módja a távoli hozzáférést a számítógéphez. Köszönöm, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| Szia Azt próbálja UltraVNC munkálatok nagy részére XP. www.uvnc.com Ez a számított számított, hogy meg akarjuk csinálni, vagy nem akarja, hogy hozzá tudjon férni a számítógépet az interneten? Remélem ez segít Köszönet Leo |
|
| |||
| |||
| Hogy néz ki fogja elvégezni a munkát. Köszönöm! Amire szükség van, hogy a volt eléréséhez otthoni asztali dolgozik. Tehát ez azt jelenti, hogy vállalja az interneten, de megint nem tudok semmit kb hálózatokat. |
|
| |||
| |||
| Szia Igen fogja tenni a munkát. Az egyetlen dolog, amire szükség van egyfajta ki az, hogy a legtöbb internet-szolgáltatókat, hogy ha dinamikus IP-címeket. Ez azt jelenti, hogy a típus, amit a munkahelyi csatlakozni otthoni fog változni rendszeresen. Ha van egy dinamikus IP-címet, amire szüksége lehet beállítani az úgynevezett dinamikus DNS, amely nyomon követi, hogy mi az IP-cím mindig. Remélem, ez segít, és kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, ha szüksége van többé vagy információt szeretne segíteni minden beállítást fel. Köszönet Leo |
|
| |||
| |||
| Szeretem Logmein munkálatok tökéletes nekem https: / / secure.logmein.com / home.asp |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PocketPC Remote | pest79456 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 19. május 2009 23:10 |
| Remote Desktop | Dave8282uk | General Chat szoftver | 1 | 28. április 2008 02:55 |
| Távvezérlő | Deezer | Általános fémáru Chat | 3 | 6. március 2008 08:39 |
| Hány Távirányítók | Maria | Off Topic Discussion | 9 | 13. május 2007 19:22 |
| A távirányító a PC | webcrawler | General Chat szoftver | 3 | 17. március 2007 21:29 |
| Téma eszközök | |
| |