פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

מרחוק

Reply

שרשרת כלים
Old 9 ינואר 2008, 12:40
חבר קבוצת

Default מרחוק

סלח את noobness של שאלה זו - הכוללת את הידע במחשבים היא סבירה, אבל בתחום הרשתות, את בעצם nonexistent.

אני רוצה את תוכנית ההתקנה של Remote Desktop, אבל בשני המחשבים יש XP Home ואת מובנים Remote Desktop היא רק חלק XP Pro. אני כבר שמעתי על דברים כמו GoToMyPC, אבל אני רק מחפש משתמש דעה על הקלה והאמינות משפטי דרך גישה מרחוק למחשב.

תודה,
Ulfrinn
Old 10 ינואר 2008, 14:12
קבוצת תורמים

Default מרחוק

הי

אני ינסה UltraVNC, פועל היטב עבור XP. www.uvnc.com

האם זה מפני compter כדי compter אתה רוצה לעשות את זה, או האם אתה רוצה להיות מסוגל לגשת למחשב שלך דרך האינטרנט?

אני מקווה שזה עוזר

Many thanks

ליאו
Old 10 ינואר 2008, 14:45
חבר קבוצת

Default מרחוק

זה נראה כאילו זה יהיה לעשות את העבודה. תודה! מה הייתי צריכה את זה היה הבית שלי הגישה לשולחן העבודה בעבודה. אז אני מניח שזה אומר דרך האינטרנט, אבל שוב, אני לא יודע כלום על רשתות.
Old 10 ינואר 2008, 16:13
קבוצת תורמים

Default מרחוק

הי

כן תעשה את העבודה. הדבר היחיד שאתה צריך כדי למיין את זה כי רוב ספקי שירות אינטרנט לתת לך כתובת IP דינמית. פירוש הדבר כי מספר הייתם להקליד בעבודה כדי להתחבר הבית שלך ישתנו באופן קבוע.
אם יש לך כתובת IP דינמית, אתה עשוי להזדקק לתוכנית ההתקנה מה נקרא DNS דינאמי, אשר עוקבת אחר מה כתובת ה-IP שלך היא כל הזמן.

אני מקווה שזה עזר לך, אנא אל תהססו לפנות אלי אם אתה צריך עוד מידע או מעוניין לעזור בכל הגדרת את זה.

Many thanks

ליאו
Old 10 ינואר 2008, 18:10
חבר קבוצת

Default מרחוק

אני אוהב Logmein, עובד מושלם בשבילי https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
PocketPC מרחוק pest79456 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 0 19th מאי 2009 23:10
שולחן עבודה מרוחק Dave8282uk כללי תוכנות צ 'אט 1 -28 לאפריל 2008 02:55
שלט רחוק Deezer כללי חומרה צ 'אט 3 6 מרץ 2008 08:39
כמה בקרה מרחוק מריה דיון Off topic 9 13 במאי 2007 19:22
שליטה מרחוק במחשב webcrawler כללי תוכנות צ 'אט 3 -17 מרץ 2007 21:29
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.