![]() |
|
| |||
| |||
| סלח את noobness של שאלה זו - הכוללת את הידע במחשבים היא סבירה, אבל בתחום הרשתות, את בעצם nonexistent. אני רוצה את תוכנית ההתקנה של Remote Desktop, אבל בשני המחשבים יש XP Home ואת מובנים Remote Desktop היא רק חלק XP Pro. אני כבר שמעתי על דברים כמו GoToMyPC, אבל אני רק מחפש משתמש דעה על הקלה והאמינות משפטי דרך גישה מרחוק למחשב. תודה, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| הי אני ינסה UltraVNC, פועל היטב עבור XP. www.uvnc.com האם זה מפני compter כדי compter אתה רוצה לעשות את זה, או האם אתה רוצה להיות מסוגל לגשת למחשב שלך דרך האינטרנט? אני מקווה שזה עוזר Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| זה נראה כאילו זה יהיה לעשות את העבודה. תודה! מה הייתי צריכה את זה היה הבית שלי הגישה לשולחן העבודה בעבודה. אז אני מניח שזה אומר דרך האינטרנט, אבל שוב, אני לא יודע כלום על רשתות. |
|
| |||
| |||
| הי כן תעשה את העבודה. הדבר היחיד שאתה צריך כדי למיין את זה כי רוב ספקי שירות אינטרנט לתת לך כתובת IP דינמית. פירוש הדבר כי מספר הייתם להקליד בעבודה כדי להתחבר הבית שלך ישתנו באופן קבוע. אם יש לך כתובת IP דינמית, אתה עשוי להזדקק לתוכנית ההתקנה מה נקרא DNS דינאמי, אשר עוקבת אחר מה כתובת ה-IP שלך היא כל הזמן. אני מקווה שזה עזר לך, אנא אל תהססו לפנות אלי אם אתה צריך עוד מידע או מעוניין לעזור בכל הגדרת את זה. Many thanks ליאו |
|
| |||
| |||
| אני אוהב Logmein, עובד מושלם בשבילי https: / / secure.logmein.com / home.asp |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| PocketPC מרחוק | pest79456 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 19th מאי 2009 23:10 |
| שולחן עבודה מרוחק | Dave8282uk | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -28 לאפריל 2008 02:55 |
| שלט רחוק | Deezer | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 6 מרץ 2008 08:39 |
| כמה בקרה מרחוק | מריה | דיון Off topic | 9 | 13 במאי 2007 19:22 |
| שליטה מרחוק במחשב | webcrawler | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | -17 מרץ 2007 21:29 |
| שרשרת כלים | |
| |