mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Nuotolinis

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 9, 2008, 12:40
Narys

Atleiskit, šis klausimas noobness - mano visos žinios apie kompiuterius yra teisingas, tačiau dėl tinklo karalystė, jos iš esmės neegzistuoja.

Noriu setup Remote Desktop, bet abu kompiuteriai turi XP Home ir built-in Remote Desktop tai tik dalis XP Pro. Aš esu girdėjusi apie tokius dalykus kaip GoToMyPC, bet aš tiesiog ieško vartotojų nuomonę apie paprasčiausias patikimos ir teisinės nuotoliniu būdu naudotis kompiuteriu.

Ačiū,
Ulfrinn
Old Sausis 10, 2008, 14:12
Donorų grupės

Labas

Norėčiau išbandyti UltraVNC, puikiai veikia Windows XP. www.uvnc.com

Tai iš compter į compter norite tai padaryti, ar jūs norite turėti prieigą prie jūsų kompiuterio per internetą?

I hope this helps

Ačiū

Liūtas
Old Sausis 10, 2008, 14:45
Narys

Tai atrodo kaip atliksime darbą. Ačiū! Ką man reikia ją patekti buvo mano namuose Desktop darbe. Taigi, aš manau, kad tai per internetą, tačiau ir vėl aš nieko nežino apie tinklus.
Old Sausis 10, 2008, 16:13
Donorų grupės

Labas

Taip atliks darbą. Jums tik reikia sutvarkyti, kad dauguma interneto paslaugų teikėjų suteikia jums dinaminį IP adresą. Tai reiškia, kad numeris galėtumėte tipo darbe prisijungti prie jūsų namuose bus nuolat kinta.
Jei jūs turite dinaminį IP adresą, jums gali tekti setup kas vadinama Dynamic DNS, kuri stebi, ką jūsų IP adresas yra visą laiką.

I hope this helps, ir nedvejodami susisiekite su manimi, jei jums reikia informacijos arba nebėra norėčiau padėti bet kuriame jį.

Ačiū

Liūtas
Old Sausis 10, 2008, 18:10
Narys

Man patinka Logmein, veikia puikiai man https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.