mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Remote

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 9, 2008, 12:40
Loceklis

Default Remote

Piedot noobness šo jautājumu - mans vispārējās zināšanas par datoriem, ir godīga, bet valstībā tīklu, tās pamatā neeksistējošā.

Es gribu setup attālās darbvirsmas, bet gan datoriem ir XP Home, un iebūvēto Remote Desktop ir tikai daļa no xp pro. Esmu dzirdējis par lietām, piemēram, GoToMyPC, bet es esmu tikai meklē lietotājs viedoklis par vienkāršākais ticami un likumīgā veidā, lai attālināti piekļūt datoru.

Pateicība,
Ulfrinn
Old Janvāris 10, 2008, 14:12
Donors Group

Default Remote

Čau

Es gribētu izmēģināt UltraVNC, lieliski darbojas uz XP. www.uvnc.com

Tas ir no compter līdz compter vēlaties to darīt, vai arī jūs vēlaties, lai varētu piekļūt jūsu datoram pār internetu?

I hope this helps

Many thanks

Leo
Old Janvāris 10, 2008, 14:45
Loceklis

Default Remote

, Kas izskatās tā darīšu darbu. Pateicība! Ko man vajadzēja to bija piekļuvei my home desktop darbā. Tāpēc es pieņemu, ka ir vairāk nekā internetā, bet atkal es neko nezinu par tīkliem.
Old Janvāris 10, 2008, 16:13
Donors Group

Default Remote

Čau

Jā darīs darbu. Vienīgais, kas jums ir nepieciešams atrisināt, ka lielākā daļa interneta pakalpojumu sniedzējiem sniegt jums dinamiskās IP adreses. Tas nozīmē, ka numuru Jūs veida darbā, lai izveidotu savienojumu ar jūsu mājās būs regulāri mainoties.
Ja jums ir dinamiskā IP adrese, jums var būt nepieciešams uzstādīšanas, ko sauc par dinamisko dns, kas seko tam, ko jūsu IP adrese visu laiku.

Es ceru, ka tas palīdz, un, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mani, ja jums vairs informācija vai vēlaties any help tā izveides.

Many thanks

Leo
Old Janvāris 10, 2008, 18:10
Loceklis

Default Remote

Man patīk Logmein, būvdarbu perfect for me https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

Bookmarks