rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Zdalna

Reply

Narzędzia wątku
Old 9 stycznia 2008, 12:40
Członek grupy

Default Zdalna

Wybacz noobness w tej kwestii - moje ogólnej wiedzy na temat komputerów jest sprawiedliwy, ale w sferze rozwiązań sieciowych, jej zasadniczo nieistniejących.

Chcę skonfigurować zdalny pulpit, ale oba komputery mają XP Home, a wbudowany zdalnego pulpitu jest tylko część XP Pro. Słyszałem rzeczy jak GoToMyPC, ale jestem po prostu szuka użytkownik opinię o najprostszy sposób niezawodny i prawnych do zdalnego dostępu do komputera.

Dzięki,
Ulfrinn
Old 10 stycznia 2008, 14:12
Grupa dawcy

Default Zdalna

Cześć

Chciałbym spróbować UltraVNC, pracuje dla wielkiej XP. www.uvnc.com

Czy z Compter do Compter chcesz zrobić to, czy chcesz mieć dostęp do komputera za pośrednictwem Internetu?

I hope this helps

Many Thanks

Leo
Old 10 stycznia 2008, 14:45
Członek grupy

Default Zdalna

Wygląda na to, że będzie to praca. Dzięki! Co to za konieczne i został dostęp do mojego domu pulpicie w pracy. Tak więc sądzę, że środki przez Internet, ale znowu nic nie wiem o sieci.
Old 10 stycznia 2008, 16:13
Grupa dawcy

Default Zdalna

Cześć

Tak będzie to zadanie. Jedyną rzeczą, którą musisz wyjaśnić to, że większość dostawców usług internetowych daje dynamicznych adresów IP. Oznacza to, że numer należy wpisać w pracy, aby połączyć się z domu będą się zmieniać regularnie.
Jeśli masz dynamicznego adresu IP, może zaistnieć potrzeba, aby ustawić tzw dynamicznego DNS, który śledzi, co Twój adres IP jest cały czas.

I hope this helps, i proszę nie wahaj się ze mną skontaktować, jeśli potrzebujesz więcej informacji lub chcą pomocy ustawienie go.

Many Thanks

Leo
Old 10 stycznia 2008, 18:10
Członek grupy

Default Zdalna

Lubię Logmein, pracuje dla mnie idealny https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

Zakładki