![]() |
|
| |||
| |||
| Wybacz noobness w tej kwestii - moje ogólnej wiedzy na temat komputerów jest sprawiedliwy, ale w sferze rozwiązań sieciowych, jej zasadniczo nieistniejących. Chcę skonfigurować zdalny pulpit, ale oba komputery mają XP Home, a wbudowany zdalnego pulpitu jest tylko część XP Pro. Słyszałem rzeczy jak GoToMyPC, ale jestem po prostu szuka użytkownik opinię o najprostszy sposób niezawodny i prawnych do zdalnego dostępu do komputera. Dzięki, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| Cześć Chciałbym spróbować UltraVNC, pracuje dla wielkiej XP. www.uvnc.com Czy z Compter do Compter chcesz zrobić to, czy chcesz mieć dostęp do komputera za pośrednictwem Internetu? I hope this helps Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Wygląda na to, że będzie to praca. Dzięki! Co to za konieczne i został dostęp do mojego domu pulpicie w pracy. Tak więc sądzę, że środki przez Internet, ale znowu nic nie wiem o sieci. |
|
| |||
| |||
| Cześć Tak będzie to zadanie. Jedyną rzeczą, którą musisz wyjaśnić to, że większość dostawców usług internetowych daje dynamicznych adresów IP. Oznacza to, że numer należy wpisać w pracy, aby połączyć się z domu będą się zmieniać regularnie. Jeśli masz dynamicznego adresu IP, może zaistnieć potrzeba, aby ustawić tzw dynamicznego DNS, który śledzi, co Twój adres IP jest cały czas. I hope this helps, i proszę nie wahaj się ze mną skontaktować, jeśli potrzebujesz więcej informacji lub chcą pomocy ustawienie go. Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Lubię Logmein, pracuje dla mnie idealny https: / / secure.logmein.com / home.asp |
![]() |
|
| Zakładki |