mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Remote

Reply

Thread Tools
Old 9 ianuarie 2008, 12:40
Grupul de stat

Default Remote

Iartă-a noobness de la această întrebare - meu de cunoştinţe generale de calculatoare este corect, dar pe tărâmul reţea, sa practic inexistent.

Vreau să setaţi o distanţă de birou, dar ambele calculatoare au XP Home, şi-a construit în Remote Desktop este doar o parte din XP Pro. Am mai auzit de lucruri ca GoToMyPC, dar eu sunt doar in cautarea unui utilizator opinie despre cea mai uşoară cale de încredere şi juridice de acces de la distanţă de un PC.

Mulţumesc,
Ulfrinn
Old 10 ianuarie 2008, 14:12
Grupul de donator

Default Remote

Salut

Aş încerca UltraVNC, lucrări mari pentru XP. www.uvnc.com

Este de la compter de compter că vrei să faci asta, sau vrei să fi în măsură să vă accesa computerul pe internet?

Sper că acest lucru vă va ajuta

Multumiri

Leo
Old 10 ianuarie 2008, 14:45
Grupul de stat

Default Remote

Asta arata ca-l vom face la loc de muncă. Mulţumesc! Ce am nevoie de ea pentru accesarea a fost casa mea de birou la locul de muncă. Asa ca am presupune că mijloacele pe internet, dar din nou nu stiu nimic despre reţele.
Old 10 ianuarie 2008, 16:13
Grupul de donator

Default Remote

Salut

Da va face la loc de muncă. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a sorta în cea mai mare este că furnizorii de servicii de internet să vă dinamic adrese IP. Aceasta înseamnă că numărul pe care îl va scrie la locul de muncă pentru a se conecta la casa ta se va schimba periodic.
Dacă aveţi o adresă IP dinamică, este posibil să aveţi nevoie de configurare pentru a ceea ce se numeste DNS dinamic, care monitorizează ce adresa dvs. de IP este tot timpul.

Sper că acest lucru vă va ajuta, şi vă rugăm să nu ezitaţi să mă contactaţi dacă mai aveţi nevoie de informaţii sau ar dori orice ajutor setare-o.

Multumiri

Leo
Old 10 ianuarie 2008, 18:10
Grupul de stat

Default Remote

Îmi place Logmein, lucrări perfect pentru mine https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

Marcaje